syncros am flat top
690mm
289g
Sziasztok!
Vmi ilyen kéne nekem is a korábbi paraméterekkel, csak 25,4"-ben! Elég 620-640mm szélesség is! Vkinek vmi ötlet? (Átlag hazai kínálat átnézve.)
Elõre is köszi! Y.
syncros am flat top
690mm
289g
Havernak hasonló gondja volt. Õ vett egy FSA stucnit, az kb. fél centivel alacsonyabb építésû, mint a többi stucni. Az átlag 40mm magas, az FSA 35mm volt. Azzal már pont eléri a felsõ csavart és vidáman jár vele. Talán neked is jó lesz.Üdv!
Olyan kérdésem van, hogy mennyire lenne egészséges (vagy labilis...) egy olyan stücni - villanyak kapcsolat, ahol a villanyak rövidsége miatt (sajna így vettem) csak kb. 25 ... 28 mm -re "nyúlik bele" csak a stücni furatába, tehát a felsõ síktól a megszokott kb. 5 mm -nél jóval lentebb van a csõperem. A stücni felsõ csavarja épp nem fogja át.
"just chillin killin"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"just chillin killin"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy 2007 es Coiler váz, amiben most 1 1/8 os nyakkal rendelkezõ villa van.
Ha netán egy 1,5 ös nyakas villát kéne beletennem, akkor bele tudnám egy kormánycsapágy csere után?
Köszi
mert aftermarket nem elérhetõ.ez egész pofás, ami nagyon tetszett az egy Specialized volt, de olyat nem találok sehol....
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kényelemtõl függetlenül, mondjuk egy 640-es kormánynál nem lassul be nagyon a kormányzás?
(Most nézem, hogy nekem csak 52-es a kormányom-ritchey compLite)
Ride everywhere.
.