Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Szerintem beszélj Dínóval, õ biztosan tudja Harang számát és talán hamarabb eljut a kérésed hozzájuk.

Végül megpróbáltam úgy, hogy arra az e-mailre válaszoltam, amiben küldték a pálya info-t, csak kitöröltem a tárgyat, és mást írtam be helyette. Úgy elfogadta, elküldte, kb. 20 percen belül kaptam is választ, hogy leadtak telefont, miegymást, de órát nem. :(
Azért köszi. Majd lehet keresni foglak mással kapcsolatban ;)

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

A high5.hu támogatásával:
Duna Maraton 2010 - a set on Flickr

piszláv

Huhh, nagyon durva képek, köszi!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nekem személy szerint semmi bajom a meleg vízzel.Sõt, kifejezetten kellemetlennek tartanám a széthajtott szervezetem egy hideg akármivel sokkolni...Szélsõséges esetben egy szívroham is összejöhet belõle.
A mobilhûtõ egy lehetõség, abszolút nem javaslat,a korábban felvetett melegvíz problémára. (amúgy a verseny alatt láttam kinn aggregátort, csühögött is, de hogy mit hajtott, az rejtély)
A környezettudatosságba nem megyek bele, legyen elég annyi, hogy erdei túráimon maratonok után 1-8 héttel néha felszedek ezt-azt, amit valaki sietõsen ottfelejtett...ezek fõleg defektes belsõk, amikre ugyan nincs szükségem, de azért betömöm õket a táskámba az elsõ kukáig.Még annyit, hogy annak ellenére, hogy milyen környezetbarátok vagyunk, jó sokan autóztak Visegrádig az ország minden pontjáról, pedig tekerhettünk volna...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
1. ha mégis volt 2 frissitõ akkor tán nincs elhanyagolva a táv. 26 km-re mennyi legyen ? 5 ? meg a jégbüfé hatodiknak ?

s mivel 2 volt, nem azt momdtam ne legye, csak hogy ne essünk már át a döglött ló túlsó felére. vagy hogy idézi a félmüvelt ember a nem létezõ közmondást.
spec én pont nem mentem végig tavaly 1,5 óra alatt, és amúgy sokat iszom, de elég lett volna egy kulacs. csak azért álltam meg a mester réten mert helyes csajok voltak :) de pap réten (ott vót az elsõ) pl még kb volt 3/4 liter vizem,.
2, mellesleg nagy melegben kifejezetten nem célszerû hideget inni. tudom hogy kényelmes meg hozzászoktunk, de nem jó.
az aggregátotrt az erdõ közepére meg ugye nem gondoltuk komolyan.

amúgy jobban visszagondolva én is fel voltma háborodva. valaki azt mondta a nevezési díjban benne van hogy majd a célban válogatni lehet vörös, barna vagy nigger kurva szolgáltatásaiból lehet választani , légkondis sátorban full extrás minibárral, erre semmi ilyen nem volt :)

szóval jó lenne jövöre már tényleg lenne....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok!

Az idén röviden menetem végig...
A két frissítõ siralmas volt...
Az elsõnél semmi kaja (ez még ezen a távon nem is gáz) viszont jó meleg víz! Amit Egerbõl vittem magammal az hidegebb volt... :)
Ja és álltak hárman az asztal mögött, semmi kézbe adás vagy ilyesmi.
A másodiknál volt banán, citromkarika, nápolyi és szõlõ cukor. Ja és a jó meleg víz.
Nem kellene ennyire elhanyagolni ezt a távot, a nevezés ide is annyi mint a hosszúra és középre. Az X-iont lapján látott képek alapján a másik két távon nem így mûködött a dolog. (kiszolgálás, felhozatal)
Eddig elõször mentem a röviden és a saját tapasztalataim is mást mutatnak a másik két táv frissítõirõl...
Vélemények?!

Menj középen és te is megkapod a fullos kiszolgálást :) én a középen 2x álltam meg ha büfézni szeretnék akkor svédasztalos szállodába megyek, a meleg víz problémája még soha nem zavart mert a csak arra figyeltem hogy igyak menjek tovább lehetõleg minél gyorsabban. szvsz

Csipisz
A hideg víz kicsit problémásabb, de egy aggregátor egy hosszútáv menetideje alatt elpöfög 10 lityi gázolajat, és bõven meghajt egy mobilhûtõt, ha már a lehetõségeknél tartunk. (300-600 litert hidegen tartani mobilhûtõvel vicces)

Igazi környezet tudatos hozzá állás erdõbe aggregátort hát ez csúcs !! legközelebb mindenkinek 3 jégkockát az italába, A jégkockakészítõ is elmegy aggregátról esetleg a klimatizált sátor is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

1:38... és megálltam kétszer. Akkor gyors vagyok? :)

azt te érzed, de a számok alapján nálam biztosan :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

12.7 átlaggal mentem, 1.58 alatt vagyis nem vagyok sem gyors, sem ügyes de nem álltam meg egyik frissítõ pontnál sem

1:38... és megálltam kétszer. Akkor gyors vagyok? :) Az ok egyszerû: a dögmelegben kihasználtam a plusz folyadékvételi lehetõséget. Az tény, hogy a meleg víz meglepett, de ilyeneken nem akadok fenn. Jövõre biztos lesz teafilter meg cukor az egyénre szabott pálya mellé...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
12.7 átlaggal mentem, 1.58 alatt vagyis nem vagyok sem gyors, sem ügyes de nem álltam meg egyik frissítõ pontnál sem
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
"rövid távra még egy frissitõ is sok
annyit egy kulacs vizzel is végig lehet tekerni"

Korábban ki lett vesézve hogy a rövidre nem csak olyanok mennek, akik 30-as átlaggal nyomják végig, esetleg nagytányéron. Neked elég volt egy kulacs, nekem középre másfél+camelbak, de annak az idõs hölgynek akit a képeken láttam, arra a legalább 2,5 órára, amíg végignyomta, nem.És gyanítom, hogy annak a pár kissrácnak se, akik bicajjal együtt nyomtak 35 kilót. A maraton elsõsorban tömegsport, és ez alapján nem kéne egy egész távot annak a 3 tucat embernek a teljesítményére kalibrálni, akiknek elég egy kulacs, de gyanítom így a legkifizetõdõbb.
A hidegvíz kicsit problémásabb, de egy aggregátor egy hosszútáv menetideje alatt elpöfög 10 lityi gázolajat, és bõven meghajt egy mobilhûtõt, ha már a lehetõségeknél tartunk.De a magyar maratonszervezés még mindig ott tart, hogy használjunk kizárólag olyan eszközöket, amik épp vannak otthon.Hordó, asztal, azt kész...:D
Tudom, szervezzek jobbat.Csak sajna arra senki nem jönne el, mert nincs neve, olcsóbb lenne a nevezés, ergo áh, biztos sz*r is.Pedig volt pár jó kezdeményezés, lásd zemplén pl.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Ha elhagytam egy pulzusmérõs karórát a versenyen, hol érdeklõdjek? Felmentem a sportaktiv.hu-ra, ott van, hogy kapcsolat, de ha elakarom küldeni a levelet az info@sportaktiv.hu-ra, azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím.
Amúgy Dobogókõ(?) után hagytam el, egy lejtõn, a 38.km környékén ott, ahol Fenyvesi Peti is állt a pálya szélén. Volt azon a környéken az úton kidõlve srégen egy fa, jobbról lehetett kikerülni. Ugye ez Dobogó kõ után volt? Sajna nagyon nem vagyok képben ezekkel a helynevekkel.

Szerintem beszélj Dínóval, õ biztosan tudja Harang számát és talán hamarabb eljut a kérésed hozzájuk.
A keró legyen veletek!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Sziasztok!

Az elsõnél semmi kaja (ez még ezen a távon nem is gáz) viszont jó meleg víz! Amit Egerbõl vittem magammal az hidegebb volt... :)
A másodiknál volt banán, citromkarika, nápolyi és szõlõ cukor. Ja és a jó meleg víz.
Nem kellene ennyire elhanyagolni ezt a távot, a nevezés ide is annyi mint a hosszúra és középre. Az X-iont lapján látott képek alapján a másik két távon nem így mûködött a dolog. (kiszolgálás, felhozatal)
Eddig elõször mentem a röviden és a saját tapasztalataim is mást mutatnak a másik két táv frissítõirõl...
Vélemények?!

rövid távra még egy frissitõ is sok
annyit egy kulacs vizzel is végig lehet tekerni

mellesleg kicsit gondolkodjunk már. az erdõ közepén 30 fokban honnan a francból legyen hideg víz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kero

kero

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Kösz mindenkinek a fotókat - videókat ;-)

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Sziasztok!

Vélemények?!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

fegyorgy

fegyorgy

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

piszláv

Húúúú, de jó képek, köszönjük!

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
"Cimborám csinált egy-két képet nagyon amatõr géppel. Napokon belül átnézem és feltöltöm õket." Köszi. Zsûrizem....:)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Ha elhagytam egy pulzusmérõs karórát a versenyen, hol érdeklõdjek? Felmentem a sportaktiv.hu-ra, ott van, hogy kapcsolat, de ha elakarom küldeni a levelet az info@sportaktiv.hu-ra, azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím.
Amúgy Dobogókõ(?) után hagytam el, egy lejtõn, a 38.km környékén ott, ahol Fenyvesi Peti is állt a pálya szélén. Volt azon a környéken az úton kidõlve srégen egy fa, jobbról lehetett kikerülni. Ugye ez Dobogó kõ után volt? Sajna nagyon nem vagyok képben ezekkel a helynevekkel.

Hooker

Hooker

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

piszláv

budacsik

budacsik

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Szerintem ha csináltak, és ismerik a fórumot, fel fogják rakni, ne aggódj. Csak lehet, hogy van fontosabb dolguk is ;)

Mi? :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

sípálya - salamon torony között sokan fotóztak és videóztak is , örülnék(nk) ha megosztanák velünk.

Szerintem ha csináltak, és ismerik a fórumot, fel fogják rakni, ne aggódj. Csak lehet, hogy van fontosabb dolguk is ;)

kero

kero

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
sípálya - salamon torony között sokan fotóztak és videóztak is , örülnék(nk) ha megosztanák velünk.