Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Egyedül edzel?

ált.- ban igen

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egy marha van, aki kiabál a kamerásnak, na ki az? :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

budacsik

budacsik

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

[...]Többet kéne technikáznom edzéseken de egyedül azért necces...

Egyedül edzel?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

én monitoromon frankón ilyen mályva színûnek látszik :)

Nálam is kicsit lilás, de tényleg szürke, sárga feliratokkal. Bikefun ajándék volt valamelyik maratonon

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
tessék, keresgéljétek magatokat :)
még Mester-rét

gyerekfutam! :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
ahol Dani a pulzusmérõt elhagyta, úgy sejtem, az a Királykúti nyereg környéke lehetett.Ahogy a gps nyomvonalát nézem, a 38 kilométer valahol ott lehetett.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Megkérdezem Lukit, Táncit, Kusztit Nekik mennyi volt. Szentlászló utáni aszfaltos lejtõn volt. De teljesen mind1, ennyit mutatott a polar. Lehet rossz, nem tudom

hát nem tudom
én kb naponta járok arra
annak még az alsó része sem túl meredek
nekem mindenestre 64 nél több még nem jött ki ott, 40-es majdnem slick gumival 5 bar körül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

A /h nincs ott :) az a teljes megtett táv.

84,7km/h ???!
Ez kb. az 53. km-nél volt ugye?
Jócskán rá kellett ahhoz tekerni, én itt csak gurultam majdnem hatvanat.

Nekem is csak 64km/h volt, de nem tekertem csak összehúztam magam és lapos ust gumival voltam. Mondjuk nem hiszem, hogy ki tudtam volna tekerni 70nél többet. Ha jól emlékszem, a Buzsonak csak 40es nagytányérja van, azzal 190es fordulat kell ehhez a sebességhez, nem pihent lefelé :) .

Megkérdezem Lukit, Táncit, Kusztit Nekik mennyi volt. Szentlászló utáni aszfaltos lejtõn volt. De teljesen mind1, ennyit mutatott a polar. Lehet rossz, nem tudom

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
2012-es copfvédõ prototípus. :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

fejkendõ kérlek szépen:)csak kicsit kilóg. Különben szürke, nem lila:)

aha. kösz

én monitoromon frankón ilyen mályva színûnek látszik :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

csak a Te hasonló képed (szerencsére) nem ilyen népszerû :)

Anna, az a lilás cuccos ami a copfod körül van, (védõ funkció gondolom) az valami gyári cucc vagy vmi saját "találmány" ?

fejkendõ kérlek szépen:)csak kicsit kilóg. Különben szürke, nem lila:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Szerintem pont optimális magasan ülsz a kép alapján. Nekem is van egy ugyanilyen képem és ugyanilyen magasan van a nyergem (persze arányosítva).

csak a Te hasonló képed (szerencsére) nem ilyen népszerû :)

Anna, az a lilás cuccos ami a copfod körül van, (védõ funkció gondolom) az valami gyári cucc vagy vmi saját "találmány" ?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Szerintem pont optimális magasan ülsz a kép alapján. Nekem is van egy ugyanilyen képem és ugyanilyen magasan van a nyergem (persze arányosítva).

köszke, most már én is megnyugodtam ez ügyben

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Le van mérve a magassága, hozzá értõ emberkével. De különben nem szokott fájni . Néha kattog de az csak a túlerõltetés miatt van. Ha magasabban lenne a nyereg akkor nem érne le a lábam:)

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Neked. Magasságodhoz képest alacsonynak tûnik a nyerged.

Le van mérve a magassága, hozzá értõ emberkével. De különben nem szokott fájni . Néha kattog de az csak a túlerõltetés miatt van. Ha magasabban lenne a nyereg akkor nem érne le a lábam:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Neked. Magasságodhoz képest alacsonynak tûnik a nyerged.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Nem szokott fájni a térded?

nekem vagy Csucsunak ?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nem szokott fájni a térded?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna ha jól sejtem, egy elég meredek lefelén te álltál meg elõttem? Kár volt megijedned attól a pár kõtõl, bár akkor is mondtam, egész jól mentél ott le, elõtte pedig kicsit paráztam, hogy pont itt szorulok be majd mögéd ahol macerás elõzni, de kellemesen csalódtam és nem tartottál fel.

Igen én voltam. Sajnos igen megijedtem, nem vagyok valami jó lejt menetben, de próbáltam úgy menni, hogy kevésbé tartsak fel bárkit is. Azért is álltam félre, hogy ti tudjatok menni.... ha már én nem tudok. Többet kéne technikáznom edzéseken de egyedül azért necces...

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Anna ha jól sejtem, egy elég meredek lefelén te álltál meg elõttem? Kár volt megijedned attól a pár kõtõl, bár akkor is mondtam, egész jól mentél ott le, elõtte pedig kicsit paráztam, hogy pont itt szorulok be majd mögéd ahol macerás elõzni, de kellemesen csalódtam és nem tartottál fel.