Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

H40 köszöni szépen! :)

Oks,szívesen!

Nutrixxion

Nutrixxion

fórumtag

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Én is szombat este cseréltem betétet az SLX-ben, és percekig szarakodtam a kerámia dugattyúk visszanyomásával a féktestbe. Kicsit túl hamar fogott így is, de a versenyen belakta magát. Úgy tűnik, a hűtóbordás betéteken vastagabb a fékezőréteg.

M775 XT-nél ugyanez a művelet jóval egyszerűbben ment.

Csak azt tudnám javasolni, hogy bárminemű változtatást legalább egy kipróbálási lehetősággel a verseny előtt!

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

A verseny előtt cseréltettem ki a fékbetéteket, azt mondta a szerelő srác, hogy belerakott új betétet és mivel a Avid Juicy-n (legalább is az enyében) nincs állítócsavar -elvileg- beállítja magát. Hát nem így lett, amikor beértem a célba még akkor sem forgott a hátsó kerék úgy fogta a tárcsát a betét. (egyébként a Shimanós szerelő sráccal is megnézettem indulás előtt és ő csak annyit tudott javasolni, hogy vwegyek Shimanot. (lehet, hogy ez lesz a megoldás) :)

Én is szombat este cseréltem betétet az SLX-ben, és percekig szarakodtam a kerámia dugattyúk visszanyomásával a féktestbe. Kicsit túl hamar fogott így is, de a versenyen belakta magát. Úgy tűnik, a hűtóbordás betéteken vastagabb a fékezőréteg.

M775 XT-nél ugyanez a művelet jóval egyszerűbben ment.

LGee módosította - 2014. július 07. - 14:31

LGee

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Pár kép P.szentlászlón.

https://picasaweb.go...Maraton20140706

H40 köszöni szépen! :)

LGee

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

Nem értem, egy versenyen miért indulsz már el eleve nem jól beállított bringával?
Én egy edzésre is csak rendben lévő technikával megyek, minek nehezíteni a gyakran egyébként sem könnyű körülményeket. :)

A verseny előtt cseréltettem ki a fékbetéteket, azt mondta a szerelő srác, hogy belerakott új betétet és mivel a Avid Juicy-n (legalább is az enyében) nincs állítócsavar -elvileg- beállítja magát. Hát nem így lett, amikor beértem a célba még akkor sem forgott a hátsó kerék úgy fogta a tárcsát a betét. (egyébként a Shimanós szerelő sráccal is megnézettem indulás előtt és ő csak annyit tudott javasolni, hogy vwegyek Shimanot. (lehet, hogy ez lesz a megoldás) :)

Nutrixxion

Nutrixxion

fórumtag

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Egyébként a pálya tökéletes volt a jelölések is kedves rendező lányok/fiúk és sok helyen buzdítottak is  :) ami nagyon rám fér mert úgy tekertem végig, hogy az új fékbetét folyamatosan fogta a hátsó kerekemet ami iszonat sokat kivett belőlem. 

Nem értem, egy versenyen miért indulsz már el eleve nem jól beállított bringával?
Én egy edzésre is csak rendben lévő technikával megyek, minek nehezíteni a gyakran egyébként sem könnyű körülményeket. :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Anno Gardánál meg Salzon erre mindig odafigyeltek. (olyan frissítőpontokkal meg a célban terített asztalllal itthon még nem találkoztam) 

Tavaly Salzon, a D táv első felében értem be és már üres volt az asztalka :( Mivel egykor van a rajt, mire beérünk semmi sós nem maradt, csak néhány süti. Valahogy nem kívántam az édeset :)

úgy tekertem végig, hogy az új fékbetét folyamatosan fogta a hátsó kerekemet ami iszonat sokat kivett belőlem. 

Hosszú táv felétől nekem is befogott az első fékem. Toptál elhajlott az Avid tárcsa... Megy is fel az XT :)

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

Kozeptav elejevel beerve 2 darab sosperecet meg le tudtam vadaszni, es talan egy gerezd alma is jutott :) ezt mar lehet svedasztalnak hivni?

Amikor én a röviden beértem (eléggé a vége felé, mert rossz volt a fékem) még volt alma sóscuccok meg a teknőskaja (répa ilyesmi) Azt gondolom, ha nem, tudták megoldani, hogy minden távnak jusson rendesen akkor inkább ne adtak volna semmit mert ez így elég gáz. Anno Gardánál meg Salzon erre mindig odafigyeltek. (olyan frissítőpontokkal meg a célban terített asztalllal itthon még nem találkoztam) És az sem tetszett igazán, hogy a 15% kedvezményen kívül a büfében nem volt kaja. Szilváson a gulyás nagyon jó volt a megfáradt népnek.

Egyébként a pálya tökéletes volt a jelölések is kedves rendező lányok/fiúk és sok helyen buzdítottak is  :) ami nagyon rám fér mert úgy tekertem végig, hogy az új fékbetét folyamatosan fogta a hátsó kerekemet ami iszonat sokat kivett belőlem. 

Luki módosította - 2014. július 07. - 09:56

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Pár kép P.szentlászlón.

https://picasaweb.go...Maraton20140706

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Kozeptav elejevel beerve 2 darab sosperecet meg le tudtam vadaszni, es talan egy gerezd alma is jutott :) ezt mar lehet svedasztalnak hivni?
  • zeezoltano kedveli ezt
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Amikor én beértem fél 1 körül akkor sem volt sokkal több rajta, no jó némi sárgarépa, meg uborka volt rajta, de volt ismerős aki a rövid elején ért be és akkor is csak teknős táp volt ott.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás

Szerintem inkább ez az asztal "skót " volt :-)

• utazoli kedveli ezt

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

10535638_684065048325575_394979543009776

A kép 16.15 kor készült ( de előtte 30 perccel is csak 2 db almával volt több)a Duna Maraton forradalmian új próbálkozásáról. "A célban a befutó zóna után, a versenyzők nemcsak izotóniás italt kapnak, hanem egy „svédasztal” is rendelkezésükre áll, gyümölcsökkel, zöldségekkel, sós süteményekkel, zsíros deszkával, szőlőcukorral."
Már a meghirdetésekor is enyhe kétkedéssel fogadtam hogy marad-e valami a hosszútávosoknak.
Mit mondjak nem ért pozitív meglepetés.

A fecebookon átküldtem Harangvölgyinek nem mintha bármilyen reakcióra számítanék tőle.

Az asztal, lehet, hogy "Svéd" volt... :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

+ nagyon jó, gyors pálya

+ kiváló frissítés és jelölés (mondjuk ez természetes)

+ miniszerszám jó ötlet

+ összességében magas színvonalú szervezés

- geharangozott ingyenbüfé kalap szar volt. Miből gondolják a kedves szervezők, hogy egy maraton célbaérkező tengerimalac kajára vágyik?

Mire én beértem (középmezőny) zsíroskenyérnek és nápolyinak már nyoma sem volt

- legigénytelenebb munkásruha kék színű póló, ezt már eljátszották tavalyelőtt is. Keressenek már egy alkalmazott grafikust, ha pólót akarnak adni.

Ezeket az apróságokat és a 2 defektet leszámítva szuper verseny volt. Remélem jövőre nem hurcolják fel a mezőnyt a Budai várba. Szép dolog a szentimentalizmus meg emlékezzünk tovatűnt ifjúságunkra, de profi logisztikával is rengeteg kényelmetlenséget okoznának ezzel a versenyzőknek.

Csatlakozom a két utolsó mondathoz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

10535638_684065048325575_394979543009776

A kép 16.15 kor készült ( de előtte 30 perccel is csak 2 db almával volt több)a Duna Maraton forradalmian új próbálkozásáról. "A célban a befutó zóna után, a versenyzők nemcsak izotóniás italt kapnak, hanem egy „svédasztal” is rendelkezésükre áll, gyümölcsökkel, zöldségekkel, sós süteményekkel, zsíros deszkával, szőlőcukorral."
Már a meghirdetésekor is enyhe kétkedéssel fogadtam hogy marad-e valami a hosszútávosoknak.
Mit mondjak nem ért pozitív meglepetés.

A fecebookon átküldtem Harangvölgyinek nem mintha bármilyen reakcióra számítanék tőle.

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

+ nagyon jó, gyors pálya

+ kiváló frissítés és jelölés (mondjuk ez természetes)

+ miniszerszám jó ötlet

+ összességében magas színvonalú szervezés

- geharangozott ingyenbüfé kalap szar volt. Miből gondolják a kedves szervezők, hogy egy maraton célbaérkező tengerimalac kajára vágyik?

Mire én beértem (középmezőny) zsíroskenyérnek és nápolyinak már nyoma sem volt

- legigénytelenebb munkásruha kék színű póló, ezt már eljátszották tavalyelőtt is. Keressenek már egy alkalmazott grafikust, ha pólót akarnak adni.

Ezeket az apróságokat és a 2 defektet leszámítva szuper verseny volt. Remélem jövőre nem hurcolják fel a mezőnyt a Budai várba. Szép dolog a szentimentalizmus meg emlékezzünk tovatűnt ifjúságunkra, de profi logisztikával is rengeteg kényelmetlenséget okoznának ezzel a versenyzőknek.

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

Sziasztok!

Ha valaki talált egy Bell pumpát akkor valószínűleg a fiam a gazdája.Köszi.

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

Mai eredmények: http://www.tempospor...d/2014_duna.pdf

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Gyors voltál. Viszont találtam is fiamról képet! Köszi!

Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

kpal33

kpal33

új vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Kezdem a sort: https://www.dropbox...._UIatRoIi-hEZ_a