Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Valaki megkapta már a verseny óta eltelt idõben a Genesis csomagot ?

Én még nem..

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Valaki megkapta már a verseny óta eltelt idõben a Genesis csomagot ?

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

A legjobb tudomásom szerint a genesis csomag nem a sportaktív cucca, hanem az intersport ajánlotta fel. ... Lehet az intersportnál kellene érdeklõdni!

Naja, azonban a pluszpénzt a Sportaktívnak kellett utalni a nevezéskor...

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest

A legjobb tudomásom szerint a genesis csomag nem a sportaktív cucca, hanem az intersport ajánlotta fel. Én legalábbis az õ honlapjukon és szórólapjukon olvastam róla, meg a boltban is megkérdeztem. Nem csak a Duna marcira hanem asszem Salzra is meg aug 1-ei szlovák marcira is van ilyen csomagjuk. Lehet az intersportnál kellene érdeklõdni!

Nem azt mondtam hogy a Sportaktiv találta ki, viszont értelemszerûen a reklám az reklám, teljesen mindegy hogy kinek a weboldalán. Ha a saját weboldalamon nyomom az Intersport Genesis reklámját, akkor az reklám.
Attól hogy valami nem az én "cuccom", még ugyanúgy én vagyok felelõs a reklámért mint a weboldal kezelõje.
Ha pedig nem korrekt a reklám vagy vissza van datálva, akkor nem megyek bele a buliba, ennyire egyszerû (mármint a korrekt szolgáltatók esetén).

Azért a végén kiváncsi vagyok hogy hány fénykép érkezik be a duna marciról olyanokról akik verseny közben hordják a mezt ;). Még kiváncsibb vagyok hogy a Bükk és Mátra maratonokon mennyi marad ebbõl, addigra már 1-2 hónap eltelt az igéret óta.. :)

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Hát eddig még nem kaptam meg az ígért 2-3 hétbõl 2 eltelt. Az Intersportnak pedig ez nem jó reklám!

Én a verseny elõtt láttam a listát és több oldalas volt .Egy oldalon legalább 25-30 név szerepelt.

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Hello,

milyen listát láttál, ahol 100-an nem kaptuk meg? (Sajna én sem)
Vajon merre induljunk, hogy elõkerüljön?

Üdv:
Kp

Sziasztok!

Kis türelmeteket kérjük, míg tisztázzuk az Intersporttal és a kiszállító céggel, hogy hol akadtak el a csomagok!

Nincs benne semmi suskus, nem akartuk a "dörzsölt játék" látszatát kelteni, remélem, elõbb-utóbb mindenkihez elér a csomag. Az Intersport meg volt elégedve a maratonnal, biztos vagyok benne, hogy nem hagyják ezen elveszni a jó hírüket!

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

prter

prter

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Én sem kaptam meg.Az pedig, hogy mások megkapták furcsa volt.Nálam sem járt a futár biztos. Nekem azt mondták versenytõ(l július 3) 2-3 héten belül megkapjuk.Néztem a listát több mint 100-an nem kaptuk meg. Ez azért elég rossz reklám részükre és valami fájdalom díjat vagy terméket küldhetnének a csalódott nevezõknek!

Hello,

milyen listát láttál, ahol 100-an nem kaptuk meg? (Sajna én sem)
Vajon merre induljunk, hogy elõkerüljön?

Üdv:
Kp

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Szerintem pedig elég dörzsölten játszották ezt: ahogy korábban is irtam, nekem az tûnt fel hogy hirtelen került fel a sportaktiv oldalára a Genesis szponzorált reklám, 2010 nyárra datálva. Én egy párszor a tavalyi nyár óta fent voltam az oldalukon, mégsem tûnt fel sosem ez a reklám.. Reklámokat pedig sosem szoktak 1 évvel elõtte feltenni, a Sportaktivon meg végleg nem, még egy verseny is csak utolsó hetekben kerül fel.

Két lehetõség van: vagy nem volt fent (vagyis nem is igazán akartak bagóért pólót osztogatni), vagy teljesen vak vagyok (amit gondolom egy páran be is fognak bizonyitani avval hogy azt mondja hogy tényleg tavaly óta ott volt a hirdetés ;).

Ingyen reklám. Most is errõl beszélünk ;).

A legjobb tudomásom szerint a genesis csomag nem a sportaktív cucca, hanem az intersport ajánlotta fel. Én legalábbis az õ honlapjukon és szórólapjukon olvastam róla, meg a boltban is megkérdeztem. Nem csak a Duna marcira hanem asszem Salzra is meg aug 1-ei szlovák marcira is van ilyen csomagjuk. Lehet az intersportnál kellene érdeklõdni!

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest

Én sem kaptam meg.Az pedig, hogy mások megkapták furcsa volt.Nálam sem járt a futár biztos. Nekem azt mondták versenytõ(l július 3) 2-3 héten belül megkapjuk.Néztem a listát több mint 100-an nem kaptuk meg. Ez azért elég rossz reklám részükre és valami fájdalom díjat vagy terméket küldhetnének a csalódott nevezõknek!

Szerintem pedig elég dörzsölten játszották ezt: ahogy korábban is irtam, nekem az tûnt fel hogy hirtelen került fel a sportaktiv oldalára a Genesis szponzorált reklám, 2010 nyárra datálva. Én egy párszor a tavalyi nyár óta fent voltam az oldalukon, mégsem tûnt fel sosem ez a reklám.. Reklámokat pedig sosem szoktak 1 évvel elõtte feltenni, a Sportaktivon meg végleg nem, még egy verseny is csak utolsó hetekben kerül fel.

Két lehetõség van: vagy nem volt fent (vagyis nem is igazán akartak bagóért pólót osztogatni), vagy teljesen vak vagyok (amit gondolom egy páran be is fognak bizonyitani avval hogy azt mondja hogy tényleg tavaly óta ott volt a hirdetés ;).

Ingyen reklám. Most is errõl beszélünk ;).

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

kory007

kory007

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Zoli, addig is amig kialakul az uj rendszer, megprobalhatod a paypal donation-t. gondolom itthonrol is mukodik, kint sokan hasznaljak...

szerintem sokan ranyomnanak, es 0 adminisztraciod van vele.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Gagesz képei. Ha valakinek kell nagyobb felbontásban elküldöm bármelyiket.

Pali

133-as fotót eldobnád az enyediba@gmail.com-ra? Elõre is köszi!!!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Igen, itt a gépemen. Küldj címet, hová küldjem õket.

Összevissza formátumban, html, txt, xls, pdf.
A 2002-es azért nincs meg, mert szokás szerint áramszünetük volt, szünetmentesre persze nem gondoltak a kedves szervezõk. Így csak az elsõ x ember ideje volt meg. Az enyém már elveszett. A legteljesebb listája annak lehetett, aki lefényképezte a valameddig kinyomtatott és kifüggesztett papíros listát.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

2001-2003-2004-2005 van lementve.

Hol? Neked?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Én sem kaptam még semmit. Szerintem nálunk a futár se járt, ugyanis szinte mindig van otthon valaki. Azért elég szomorú, hogy 3-4 emailemre se válaszoltak, a versenyen telefonszámot is kértem, de csak másik email címet adtak meg.

Tud esetleg valamelyik sportaktív szervezõ telefonszámát? Egyet találtam neten (nem a sportaktív oldalon), de az ki volt kapcsolva amikor hívtam.

Amellet, hogy én sem kaptam meg a Genesis csomagot, meg kel hogy kicsit védjem õket, 2 alkalommal, 2 témában is voltak kérdéseim a verseny elõtt, a központi e-mail címükre (info@sportaktiv.hu) írtam és gyorsan, korrektül válaszoltak.
Failure is always an option.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Én sem kaptam még semmit. Szerintem nálunk a futár se járt, ugyanis szinte mindig van otthon valaki. Azért elég szomorú, hogy 3-4 emailemre se válaszoltak, a versenyen telefonszámot is kértem, de csak másik email címet adtak meg.

Tud esetleg valamelyik sportaktív szervezõ telefonszámát? Egyet találtam neten (nem a sportaktív oldalon), de az ki volt kapcsolva amikor hívtam.

A sportaktív nem a reakció-idejérõl híres, lassan egy hónapja neveztünk és fizettünk be a 24 órásra, de az elfogadottak listáján nem vagyunk, és persze e-mailre sincs válasz.

Psysoul

Psysoul

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Trek67

Trek67

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Sziasztok!

Kapta már meg valaki utólag a Genesis csomagot? Verseny elõtt neveztem majdnem egy hónappal és még nem kaptam meg. Jeleztem ezt rajtszám átvételnél,de senki nem tudott okosat mondani. Kezdem elveszíteni a reményem,nem a + ezer forint miatt,hanem az elv miatt.
Vagy nem kell aggódnom hiszen ez is egy Sportaktívos rendezvény ahol ez már megszokott........................................

Én a verseny végén azt az infót kaptam, hogy a futár cég visszaviszi az összes át nem vett csomagot nekik (Sportaktív) és postán ki fogják küldeni. (eddig még hozzám sem érkezett meg, gondolom nem 20 db-ról van szó)

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Sziasztok!

Kapta már meg valaki utólag a Genesis csomagot? Verseny elõtt neveztem majdnem egy hónappal és még nem kaptam meg. Jeleztem ezt rajtszám átvételnél,de senki nem tudott okosat mondani. Kezdem elveszíteni a reményem,nem a + ezer forint miatt,hanem az elv miatt.
Vagy nem kell aggódnom hiszen ez is egy Sportaktívos rendezvény ahol ez már megszokott........................................

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

nem fejtem ki mert az már igen csak a fényképezés szakmai oldala és nem ide való.
nézzél utána a neten vagy vegyél ki a könyvtárból egy fényképezésrõl szóló könyvet. És akkor nem fogsz feltenni ilyen csacska kérdést

Igen, ezt javasolni akartam neked is és akkor nem tennél több csacska kijelentést.
Fényerõnek az objektív legnagyobb rekesznyílását nevezzük. Ez a lencserendszer gyújtótávolságától és teljes fényáteresztõ felületének nagyságától függ. A fényerõ szabja meg, hogy adott megvilágításnál mennyi fény hatolhat át maximálisan a lencserendszeren.
Ha rosszul tudom, kérlek javíts ki.