Valaki megkapta már a verseny óta eltelt idõben a Genesis csomagot ?
Én még nem..
A legjobb tudomásom szerint a genesis csomag nem a sportaktív cucca, hanem az intersport ajánlotta fel. ... Lehet az intersportnál kellene érdeklõdni!
A legjobb tudomásom szerint a genesis csomag nem a sportaktív cucca, hanem az intersport ajánlotta fel. Én legalábbis az õ honlapjukon és szórólapjukon olvastam róla, meg a boltban is megkérdeztem. Nem csak a Duna marcira hanem asszem Salzra is meg aug 1-ei szlovák marcira is van ilyen csomagjuk. Lehet az intersportnál kellene érdeklõdni!
Hello,
milyen listát láttál, ahol 100-an nem kaptuk meg? (Sajna én sem)
Vajon merre induljunk, hogy elõkerüljön?
Üdv:
Kp
Én sem kaptam meg.Az pedig, hogy mások megkapták furcsa volt.Nálam sem járt a futár biztos. Nekem azt mondták versenytõ(l július 3) 2-3 héten belül megkapjuk.Néztem a listát több mint 100-an nem kaptuk meg. Ez azért elég rossz reklám részükre és valami fájdalom díjat vagy terméket küldhetnének a csalódott nevezõknek!
Szerintem pedig elég dörzsölten játszották ezt: ahogy korábban is irtam, nekem az tûnt fel hogy hirtelen került fel a sportaktiv oldalára a Genesis szponzorált reklám, 2010 nyárra datálva. Én egy párszor a tavalyi nyár óta fent voltam az oldalukon, mégsem tûnt fel sosem ez a reklám.. Reklámokat pedig sosem szoktak 1 évvel elõtte feltenni, a Sportaktivon meg végleg nem, még egy verseny is csak utolsó hetekben kerül fel.
Két lehetõség van: vagy nem volt fent (vagyis nem is igazán akartak bagóért pólót osztogatni), vagy teljesen vak vagyok (amit gondolom egy páran be is fognak bizonyitani avval hogy azt mondja hogy tényleg tavaly óta ott volt a hirdetés.
Ingyen reklám. Most is errõl beszélünk.
Én sem kaptam meg.Az pedig, hogy mások megkapták furcsa volt.Nálam sem járt a futár biztos. Nekem azt mondták versenytõ(l július 3) 2-3 héten belül megkapjuk.Néztem a listát több mint 100-an nem kaptuk meg. Ez azért elég rossz reklám részükre és valami fájdalom díjat vagy terméket küldhetnének a csalódott nevezõknek!
Gagesz képei. Ha valakinek kell nagyobb felbontásban elküldöm bármelyiket.
Pali
Én sem kaptam még semmit. Szerintem nálunk a futár se járt, ugyanis szinte mindig van otthon valaki. Azért elég szomorú, hogy 3-4 emailemre se válaszoltak, a versenyen telefonszámot is kértem, de csak másik email címet adtak meg.
Tud esetleg valamelyik sportaktív szervezõ telefonszámát? Egyet találtam neten (nem a sportaktív oldalon), de az ki volt kapcsolva amikor hívtam.
Én sem kaptam még semmit. Szerintem nálunk a futár se járt, ugyanis szinte mindig van otthon valaki. Azért elég szomorú, hogy 3-4 emailemre se válaszoltak, a versenyen telefonszámot is kértem, de csak másik email címet adtak meg.
Tud esetleg valamelyik sportaktív szervezõ telefonszámát? Egyet találtam neten (nem a sportaktív oldalon), de az ki volt kapcsolva amikor hívtam.
Sziasztok!
Kapta már meg valaki utólag a Genesis csomagot? Verseny elõtt neveztem majdnem egy hónappal és még nem kaptam meg. Jeleztem ezt rajtszám átvételnél,de senki nem tudott okosat mondani. Kezdem elveszíteni a reményem,nem a + ezer forint miatt,hanem az elv miatt.
Vagy nem kell aggódnom hiszen ez is egy Sportaktívos rendezvény ahol ez már megszokott........................................
nem fejtem ki mert az már igen csak a fényképezés szakmai oldala és nem ide való.
nézzél utána a neten vagy vegyél ki a könyvtárból egy fényképezésrõl szóló könyvet. És akkor nem fogsz feltenni ilyen csacska kérdést