igen 2-t
azt intézem is
Kettõt? Az elsõt hol, rajtnál?
igen 2-t
azt intézem is
Messze nem lehet osztrák szinttel összehasonlítani. Ott szinte csak hegyek vannak. Úgyhogy gyerekkorában megtanul jól montizni. Nálunk a sok alföldi montis hol tanul meg ? A Tisza-gáton? De errõl beszéljenek az alföldi montisok. Akinek természetes , hogy rögtön ott a hegy az könnyebben rááll. Ahogy egy magyar átlag montisnak megremeg a lába egy osztrák terepen úgy az alföldieknek is nehezek a mi hegyeink. Viszont majd elkerülhetõ lenne az összes probléma ha a távokat megfelelõ idõközzel indítanák és a gyengébbek jobb oldalra húzódnának. Egyébként meg már sokszor leírták, hogy a tömeg bevételbõl él a verseny.Oké vannak kezdõk. De hogy középen, a mezõny 2/3ában a bájkerek 70%a kezdõ legyen az azért erõs, nem?! Ugyan aki fel és lefele is nyeregben maradt már ennek a fele sem volt; de tegyük fel az már a mezõny vége... Vagy nem tudom. Ha erõsebb lennék mennék jóval elõrébb(remélhetõleg ügyesebbek vannak ott még), de nem vagyok, így max puffoghatok.
Bár pl Salzon mindegy hol megyek, a második blokk közepe (4bõl) már elvérzik az elsõ buckán/hídon és leszáll...
Kicsit túllihegitek ezt a szint dolgot.
Szintet csak barometrikus magasságmérõvel érdemes mérni, a gps "gps-es" magasságmérése elég pontatlan.
Ha gps-szel mértek magasságot, idõalapúra érdemes állítani a trackelést, semmi esetre se automatára vagy távolság alapúra. Az automata a trackre optimalizálja a mintavételezés gyakoriságát, ha egyenesen mész, ritkábban tárol pontot, mintha cikk-cakkba. A gps csak akkor tárol bármilyen adatot, amikor trackpontot tárol.
A túl gyakori adatgyûjtés felfele csalhat a magasságmérés pontatlansága, szórása miatt, lefele nem.
Mekkora megapixeles beállítással fényképezel ? Nem túl naggyal feleslegesen ? Na meg persze 5 megás nettel tényleg nehezen tölt fel és méretez át.Szóval mik a méretek ? Nekem 25 megás a net és 3 megapixelesre van beállítva. Ha hiszed ha nem. Nézted a Piknik képeimet ? Akár A4-es színes képet lehet belõle nyomtatni az eredeti fájlból igen jó minõségben. Amit a legtöbb esetben nem teszel meg.Nem valami Samsung gépet láttam a kezedben ? Nem összekeverendõ ez a minõség egy 3 megapixeles teló minõségével. Ott az objektív egy nagy kaki egy 100 000-res géphez képest. És ez még messze nem a profi kategória.Hát nem tudom ez a picasa tölrés nem jöt be nekem 2000 xy szor 1000 valamenyibe tudom csak konvertálni másba egyszerûen nem engedi 234 kép volt laza 2 és fél óra ezt egyesével pontom egyóra 10 perc alat megcsinálom ha meg se moccanok csak a gép elött ülök! feltöltést rászámolom az max 6-8 perc.
szerintem maradok az egyesével kicsinyitem verziomnál mert így belemegy a homályos -mosodott kép a sötét stb...
így meg gyors kiválógtom.
Én azt hiszem csináltam rólad képet.
Én pl a természetben a legtöbb helyen lemegyek, de az épített szarokat gyûlölöm, valahogy félek tõle, túl keskeny mit tudomén, félek hogy beakadok az oldalába stb, hogy állok meg lelöknek nem tudom. Biztos hogy meg van a lelki oka hogy miért nem mennek megyünk le rajta. Az egy más kérdést hogy még soha nem volt szerencsém eme ominózus rámpához, mivel a Duna nekem mindig rossz idõpontban van!
Nem abban az értelemben csukta össze magát, ahogy Te gondolod.
Pár középtávos srác kísérte lefelé, már nagyon rossz állapotban volt. A jobbos köves kanyaron még lejött, de már látszott hogy nem irányítja a bringát, csak ül rajta mint egy bábú. A balos kanyarnál eldõlt, magán kívül volt. A rendezõkkel együtt próbáltunk segíteni neki, megitattuk, frissítettük. Sajnos nem lett jobban, a rendezõ hívta a mentõket. Valószínûleg teljesen kiszáradt a nagy melegben. Remélem már jól van.
utólag is tudod törölni a picassából, tárhelyet meg látod mennyid van, olcsóért sok gigát lehet venni bármikor
Válogasd ki egy mappába a jó képeket és utána azzal a korábban linkelt programmal a mappát kiválasztva egyben át tudod méretezni a képeket. Szerintem gyorsabb. Sok sikert. Ha kell segítség a programmal kapcsolatban írj
tényleg jók, de má megen kimaradtam, pedig kattant a gép....
Hát nem tudom ez a picasa tölrés nem jöt be nekem 2000 xy szor 1000 valamenyibe tudom csak konvertálni másba egyszerûen nem engedi 234 kép volt laza 2 és fél óra ezt egyesével pontom egyóra 10 perc alat megcsinálom ha meg se mocanok csak a gép elött ülök! feltöltést rászámolom az max 6-8 perc.
szerintem maradok az egyesével kicsinyitem verziomnál mert így belemegy a homályos -mosodott kép a sötét stb...
így meg gyors kiválógtom.
Értem, én azt láttam amikor odaértem, ül és tiszta föld, többen sürögnek-forognak körülötte ezt értelmeztem bukásnak, mindenképpen jobbulást neki!Nem abban az értelemben csukta össze magát, ahogy Te gondolod.
Pár középtávos srác kísérte lefelé, már nagyon rossz állapotban volt. A jobbos köves kanyaron még lejött, de már látszott hogy nem irányítja a bringát, csak ül rajta mint egy bábú. A balos kanyarnál eldõlt, magán kívül volt. A rendezõkkel együtt próbáltunk segíteni neki, megitattuk, frissítettük. Sajnos nem lett jobban, a rendezõ hívta a mentõket. Valószínûleg teljesen kiszáradt a nagy melegben. Remélem már jól van.
most õszintén, mi a t.köm olyan félelmetes azon a rámpán?! ha valaki egy kövesen letolja azt meg tudom érteni, de az egy sima rámpa, mégcsak nem is 40-es tempónál esik rá a nép.
most õszintén, mi a t.köm olyan félelmetes azon a rámpán?! ha valaki egy kövesen letolja azt meg tudom érteni, de az egy sima rámpa, mégcsak nem is 40-es tempónál esik rá a nép.
Alkalomadtán beszélgess el errõl Szatmáry Andrissal aki a hosszútáv második helyén ment és ott csukta össze magát...
most õszintén, mi a t.köm olyan félelmetes azon a rámpán?!
Gratula a teljesítõknek!
Az infrastrukturális személyzet sem fázott a tegnapi napon.
Akit érdekel, feltöltöttem a képeimet: fotók - Nutrixxion
A Salamon-torony fölötti köves erdei szakasz kezdeti kanyarjában készültek.
nincs ezzel gond (bár végülis montenbájk, nem országúti ) csak akkor hagyja szabadon a nyomot. tudom hogy szar az avar alatti köveken lépkedni , dehát na...(most nem a rámpáról szótam)
Gratula a teljesítõknek!
Az infrastrukturális személyzet sem fázott a tegnapi napon.
Akit érdekel, feltöltöttem a képeimet: fotók - Nutrixxion
A Salamon-torony fölötti köves erdei szakasz kezdeti kanyarjában készültek.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vdavid:"A paradicsomszószos tésztát egyszer meg lehetett enni...."
Nem igaz, mert háromszor! Elõször, utoljára és soha többé.
utólag is tudod törölni a picassából, tárhelyet meg látod mennyid van, olcsóért sok gigát lehet venni bármikor