Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Egy kicsit késve, de itt is találtok még képeket:

Duna Maraton 2012 - a set on Flickr

Az egyik legjobb képet csináltad rólam!
A munkád,kitartásod és az önzetlenséged tiszteletre méltó!
Így tovább!
Team Heavy Pedál Szeged

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek a fotókat!

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Dante! Tele a fiókod, nem lehet küldeni neked privát üzenetet! :)

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Minket az aszfalt végén ért be a felvezetõ motoros, de rövidtávos még éppen nem csapott hátba és nem az utolsó 50-ben voltunk...

Akkor vagy a motoros sietett, vagy mégiscsak több mint 50 volt :-)

Dömper

Dömper

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Én már a mai viszonyok között annak is örülök, hogy egyáltalán van verseny és még valakinek van kedve az egész hercehurcához.Küzdeni a szponzorokkal a bürokráciával.A sok pénzre éhes hatósággal, akik a semmiért is lóvét kérnek.
Én jól éreztem magam!Nekem ez a lényeg:p

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Nagyon jók lettek a fényképek, bár már kezdem kicsit rosszul érezni magam, mert az összes eddigi feltöltött galéria kb. a közép 5h:14m befutóig van meg én meg 7 perccel késõbb értem be :(
Tényleg kemény volt a nagy meleg, befutó után 20 percig csak feküdtem és örültem hogy levegõt tudtam venni...

Ha tûrelmes vagy lesz rólad is kép!
16 27 ig fönt voltam a Nagyvillámon!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mellé lõttél Dante :) van halványnál bõvebb fogalmam róla.egyébként volt egy éve új fõszponzort keresni. MVM most mobilba akar nagyot bukni.

Ezek szerint nincs. :D Tudod elõfordul, hogy a szponzorpénz, minden egyeztetés után, a legvégén, sajnos, "mégsem jön meg", ilyenkor lehet futni utána, vagy zsebbõl pótolni. Nagyon szomorú, hogy ennek így kell lennie. Ha olcsóbb éj jobb, hajrá, menj, mi is járunk, csak próbáld megérteni, hogy egy cseppet más (már ott is) a sportág helyzete. Feltételezésekben beszélsz, csakhogy a tények sajnos ellened szólnak. Amúgy rohadtul örülnék neki, ha neked lenne igazad.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

viszont az új rész elõtti "DH"-n egy csaj úgy ment elõttem lefelé, hogy esélyem nem volt megelõzni, pedig próbáltam... Nem tudom, ki lehetett,egy szürke specialized össztelós bringája volt.

Szerintem Kati lesz az a Bringabandából :)

turbocfh

turbocfh

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Nagyon jók lettek a fényképek, bár már kezdem kicsit rosszul érezni magam, mert az összes eddigi feltöltött galéria kb. a közép 5h:14m befutóig van meg én meg 7 perccel késõbb értem be :(
Tényleg kemény volt a nagy meleg, befutó után 20 percig csak feküdtem és örültem hogy levegõt tudtam venni...

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Beszámolóm...
Hétvégi hõségriadó a
Jó olvasgatást!
kaklac

Dömper

Dömper

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Köszi!Megtaláltam magam.Nagyon jó lett!Na persze nem miattam...

Hooker

Hooker

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Itt sem arról szól, öröm lenne, ha legalább halovány fogalmad lenne a/egy rendezvény büdzséjérõl. Amitõl szar, az nem a "lenyúlás", vagy a "lelkesedés hiánya", hanem, hogy nincs szponzor (nem tudom feltûnt-e, hogy eltûnt az MVM), s a hatóságokkal nehéz szót érteni. Kis pénz, kis foci.

Mellé lõttél Dante :) van halványnál bõvebb fogalmam róla.egyébként volt egy éve új fõszponzort keresni. MVM most mobilba akar nagyot bukni.Egyébként meg mitõl TOP maraton ha nincs elég pénz? Kis pénz kis verseny.Nem tûnt fel még a maratonokon hogy külföldi alig-alig van ? Pedig elég erõs az ojró :) Magyarok meg szívesen mennek szlovákba, románba stb. ahol olcsóbb és jobb.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Felõlem maradhat, csak az új részt hagyjuk, és terepen menjünk le a kisrigótól a táborig, kiábrándító volt, hogy a felsõ szakasz után már az alsó rész is kimaradt, csak elszáguldottunk mellette az aszfalton...
Ami sikerélmény, hogy életemben elõször feltekertem végig szentkeresztrõl dobogókõre, az aszfalt elõtti részen is, csak a frissítõ után volt egy kis tolás a forgalom miatt. Eddig az a rész nem tetszett, mert tolni "kellett", így már vidámabb volt a dolog.
Utána Dobogókõrõl lefelé 2 srác végig feltartott, viszont az új rész elõtti "DH"-n egy csaj úgy ment elõttem lefelé, hogy esélyem nem volt megelõzni, pedig próbáltam... Nem tudom, ki lehetett,egy szürke specialized össztelós bringája volt. Mondtam is neki, Zsírkaraj, kisanyám...:) (Elhajlási engedély-bõl szállóige :) )

Rácz Katalin Bringabanda, Felnõtt nõ 5. helyezett, jól tolja, tavaly is mentünk együtt egy darabon és idén is.

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Jók a képek:)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
https://picasaweb.go...MaratonRovidtav
https://picasaweb.go...2RovidtavMappa2
https://picasaweb.go...szuRovidTav2012
Elsõ 2 link rõvidtáv
3 ik közép rövid és hosszú távból elsõ 2-3 ember van benne!
Töltögetem föl!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

A turbóhobbisták most negyed óra hátránnyal indultak és max 50 közép-hosszútávost daráltak be az elsõ emelkedõ tetejéig.
Õk meg nem a haragos fajtából valóak voltak :-)

Minket az aszfalt végén ért be a felvezetõ motoros, de rövidtávos még éppen nem csapott hátba és nem az utolsó 50-ben voltunk...

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Fél-off, de mivel itt szó volt róla: a DM után különösebben nem említette senki a tolós turbó hobbistákat.
Ha már ezen a DM-en kihalt a TuHo faj, ezen az idei uci futamon nézhettek pár díszpéldányt. A szemfülesek találnak példát a "hogy lehet ezen elesni" témára is :-)
XCO Highlights - Men Pietermaritzburg 2012 UCI MTB World Cup - YouTube

A turbóhobbisták most negyed óra hátránnyal indultak és max 50 közép-hosszútávost daráltak be az elsõ emelkedõ tetejéig.
Õk meg nem a haragos fajtából valóak voltak :-)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Fél-off, de mivel itt szó volt róla: a DM után különösebben nem említette senki a tolós turbó hobbistákat.
Ha már ezen a DM-en kihalt a TuHo faj, ezen az idei uci futamon nézhettek pár díszpéldányt. A szemfülesek találnak példát a "hogy lehet ezen elesni" témára is :-)
XCO Highlights - Men Pietermaritzburg 2012 UCI MTB World Cup - YouTube

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Felõlem maradhat, csak az új részt hagyjuk, és terepen menjünk le a kisrigótól a táborig, kiábrándító volt, hogy a felsõ szakasz után már az alsó rész is kimaradt, csak elszáguldottunk mellette az aszfalton...
Ami sikerélmény, hogy életemben elõször feltekertem végig szentkeresztrõl dobogókõre, az aszfalt elõtti részen is, csak a frissítõ után volt egy kis tolás a forgalom miatt. Eddig az a rész nem tetszett, mert tolni "kellett", így már vidámabb volt a dolog.
Utána Dobogókõrõl lefelé 2 srác végig feltartott, viszont az új rész elõtti "DH"-n egy csaj úgy ment elõttem lefelé, hogy esélyem nem volt megelõzni, pedig próbáltam... Nem tudom, ki lehetett,egy szürke specialized össztelós bringája volt. Mondtam is neki, Zsírkaraj, kisanyám...:) (Elhajlási engedély-bõl szállóige :) )