Egy kicsit késve, de itt is találtok még képeket:
Duna Maraton 2012 - a set on Flickr
Az egyik legjobb képet csináltad rólam!
A munkád,kitartásod és az önzetlenséged tiszteletre méltó!
Így tovább!
Minket az aszfalt végén ért be a felvezetõ motoros, de rövidtávos még éppen nem csapott hátba és nem az utolsó 50-ben voltunk...
Nagyon jók lettek a fényképek, bár már kezdem kicsit rosszul érezni magam, mert az összes eddigi feltöltött galéria kb. a közép 5h:14m befutóig van meg én meg 7 perccel késõbb értem be
Tényleg kemény volt a nagy meleg, befutó után 20 percig csak feküdtem és örültem hogy levegõt tudtam venni...
Mellé lõttél Dante
van halványnál bõvebb fogalmam róla.egyébként volt egy éve új fõszponzort keresni. MVM most mobilba akar nagyot bukni.
Szerintem Kati lesz az a Bringabandábólviszont az új rész elõtti "DH"-n egy csaj úgy ment elõttem lefelé, hogy esélyem nem volt megelõzni, pedig próbáltam... Nem tudom, ki lehetett,egy szürke specialized össztelós bringája volt.
Mellé lõttél DanteItt sem arról szól, öröm lenne, ha legalább halovány fogalmad lenne a/egy rendezvény büdzséjérõl. Amitõl szar, az nem a "lenyúlás", vagy a "lelkesedés hiánya", hanem, hogy nincs szponzor (nem tudom feltûnt-e, hogy eltûnt az MVM), s a hatóságokkal nehéz szót érteni. Kis pénz, kis foci.
Felõlem maradhat, csak az új részt hagyjuk, és terepen menjünk le a kisrigótól a táborig, kiábrándító volt, hogy a felsõ szakasz után már az alsó rész is kimaradt, csak elszáguldottunk mellette az aszfalton...
Ami sikerélmény, hogy életemben elõször feltekertem végig szentkeresztrõl dobogókõre, az aszfalt elõtti részen is, csak a frissítõ után volt egy kis tolás a forgalom miatt. Eddig az a rész nem tetszett, mert tolni "kellett", így már vidámabb volt a dolog.
Utána Dobogókõrõl lefelé 2 srác végig feltartott, viszont az új rész elõtti "DH"-n egy csaj úgy ment elõttem lefelé, hogy esélyem nem volt megelõzni, pedig próbáltam... Nem tudom, ki lehetett,egy szürke specialized össztelós bringája volt. Mondtam is neki, Zsírkaraj, kisanyám...(Elhajlási engedély-bõl szállóige
)
A turbóhobbisták most negyed óra hátránnyal indultak és max 50 közép-hosszútávost daráltak be az elsõ emelkedõ tetejéig.
Õk meg nem a haragos fajtából valóak voltak :-)
Fél-off, de mivel itt szó volt róla: a DM után különösebben nem említette senki a tolós turbó hobbistákat.
Ha már ezen a DM-en kihalt a TuHo faj, ezen az idei uci futamon nézhettek pár díszpéldányt. A szemfülesek találnak példát a "hogy lehet ezen elesni" témára is :-)
XCO Highlights - Men Pietermaritzburg 2012 UCI MTB World Cup - YouTube