Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

.
Jövõre merre mehet vajon az új útvonal?

"hát mégsem tudtunk jobbat kitalálni, marad a tavalyi "
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Én ilyennek láttam a hosszútávot:
BringásAndrás: XIII. Duna maraton - 2012. július 1.

Köszönöm a szurkolást mindenkinek!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Szerintem nem volt szar, csak meleg volt... Én nem tévedtem el szerencsére, természetes volt, hogy a végére felmelegedik a víz a frissítõkön, a tésztára nem voltam kíváncsi, bár ismerõsök szerint nem volt vészes, nekem a szilvási mócsing-gulyás sem jött be, bár a leve finom volt kenyérrel...:)
Nem tetszett az új rész szentlászló elõtt, de elfogadom, volt rá okuk, hogy miért arra kellett mennünk.
A tetves ároktól féltem, de szépen le lehetett menni, tényleg dolgozhattak rajta.
A zuhany nagyon jó volt a végén, életet mentett.
4ó4perces idõvel értem be a középtávról, jól kihajtottam magam, hárman szinte együtt mentünk a haverokkal, jót meccseltünk.

ezt remélem csak viccnek szántad

verseny elõtt 10 perccel harang fog egy ceruzát és egy papírt és valami gyors kriksz kraszot csinál!
Pont az lesz az új pálya! :D :D
A Magyar maraton pályák közül Szilvás a kedvencem.
Bár a Duna Igencsak hazai pálya de nagyon nem fekszik,Mindig szenvedek rajta!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ezt remélem csak viccnek szántad

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Olvassa egyátalán a forumozók hozzászolásait egy árva top maratonos rendezõ vagy csak magunk közt durrogunk hogy milyen szar volt(vagy nem)a versenyszervezés?

Valószínû az Eisi igen. Bim-bam nem.Szerintem.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Szerintem nem volt szar, csak meleg volt... Én nem tévedtem el szerencsére, természetes volt, hogy a végére felmelegedik a víz a frissítõkön, a tésztára nem voltam kíváncsi, bár ismerõsök szerint nem volt vészes, nekem a szilvási mócsing-gulyás sem jött be, bár a leve finom volt kenyérrel...:)
Nem tetszett az új rész szentlászló elõtt, de elfogadom, volt rá okuk, hogy miért arra kellett mennünk.
A tetves ároktól féltem, de szépen le lehetett menni, tényleg dolgozhattak rajta.
A zuhany nagyon jó volt a végén, életet mentett.
4ó4perces idõvel értem be a középtávról, jól kihajtottam magam, hárman szinte együtt mentünk a haverokkal, jót meccseltünk.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Olvassa egyátalán a forumozók hozzászolásait egy árva top maratonos rendezõ vagy csak magunk közt durrogunk hogy milyen szar volt(vagy nem)a versenyszervezés?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
No aludtam a versenyre párat, és mivel a rosszat gyorsan elfelejtem, a pozitív dolgok kerültek túlsúlyba.

Pozitív volt:
Rajtszámfelvételnél nem volt sor.
A pálya tetszett, a kövek, a traktornyomok, a por. Még a sípályás szerpentin is, de ehhez bizony erõsödni kell.
Alig találkoztam bóklászó turistával, bár ilyen melegben ki kirándul :)
Az izót jól keverték, készséges személyzet.
A tészta a végén jól esett (még Dante-tõl is elkértem a rajtszáma sarkát)
Zuhanyzó, a víztakarékosságért felelõs õrrel. No pazarlás :)
A hõség miatt igazi kihívás volt, erre a DM-re fogok emlékezni.

Negatívumok:
A táv kevesebb volt a kiírtnál (bár én a 92km-nek tavaly sem hittem)
Eredményhirdetés túl késõn volt.
Az eredménylista táblára rögzítéséhez használt ragasztó nem ragasztott.

És akkor szokásos hosszabb beszámolómra katt:
Duna Maraton 2012 by PF
(javítás: master2 6. (nem 5.))

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Keresném azt a 171-es rajtszámú, talán középtávos versenyzõ társamat, aki kisegített egy nutrixxion zselével, amit a célba érkezést követõen nem tudtam viszonozni. Amennyiben jössz a Bükk Maratonra keressél a Salgótarjáni Hegyikerékpáros egyesület sátránál. Még egyszer köszönet az önzetlen segítségért.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Ahogy gondolod :) Ha kell segítség a programmal kapcsolatban írj nyugodtan ;) Várjuk a képeket :)

Okés köszi!

rako

rako

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

elgörcsölök vele ha minden jól megy 2-3 nap és megvan! :D
Adig sem unatkozom othon :D
De megnézem azt a progit is amidt mondtál mert ha már melozni fogok nem a betegszabimon othon ücsörögni akkor elég kevés idõm elsz a képekere!

Ahogy gondolod :) Ha kell segítség a programmal kapcsolatban írj nyugodtan ;) Várjuk a képeket :)
Verseny filozófiám: felfelé ésszel, lefelé ami belefér :)

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok.

Pár kép tõlem is. https://picasaweb.go...naMaraton201202

üdv
KeZso

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Fabian! Nem személyeskedni akartam, csak emlékszem tavalyról, egy két helyen tolongtak a fotósok.... és most alig láttam valakit, de mégértem, mert a hõség nekik sem tett jót...

Végigfényképeztem szinte!
16:27 ig kintvoltam Hét második felére Ígértem a képeket!

https://picasaweb.go...2012DunaMaraton

https://picasaweb.go...raton20122Mappa
elõre láthatólag még 1-2 Mappa lesz! :D
Igyekszem csütörtök estig befejezni!

NAGYON KÖSZI, AKKOR MÉG REMÉNYKEDEK! :-)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

rólam egy kép sincs:(

valaki fotózott kis családjával az utolsó emelkedõ tetejénél. Õróla tudunk valamit?

Sala! Szerintem rá gondoltál https://plus.google....9425?banner=pwa

a másik galéria https://plus.google....7233?banner=pwa

sajnos én sem találtam még magamról, igaz 5,5 órát voltam kinn a pályán a végét meg annyira már nem fényképezték.... :-(

Végigfényképeztem szinte!
16:27 ig kintvoltam Hét második felére Ígértem a képeket!

https://picasaweb.go...2012DunaMaraton

https://picasaweb.go...raton20122Mappa
elõre láthatólag még 1-2 Mappa lesz! :D
Igyekszem csütörtök estig befejezni!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Kettõt? Az elsõt hol, rajtnál?

igen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

valaki fotózott kis családjával az utolsó emelkedõ tetejénél. Õróla tudunk valamit?

Sala! Szerintem rá gondoltál https://plus.google....9425?banner=pwa

a másik galéria https://plus.google....7233?banner=pwa

sajnos én sem találtam még magamról, igaz 5,5 órát voltam kinn a pályán a végét meg annyira már nem fényképezték.... :-(

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Én pl a természetben a legtöbb helyen lemegyek, de az épített szarokat gyûlölöm, valahogy félek tõle, túl keskeny mit tudomén, félek hogy beakadok az oldalába stb, hogy állok meg lelöknek nem tudom. Biztos hogy meg van a lelki oka hogy miért nem mennek megyünk le rajta. Az egy más kérdést hogy még soha nem volt szerencsém eme ominózus rámpához, mivel a Duna nekem mindig rossz idõpontban van!

Te esetedben még meg is értem, hogy félsz az épített szaroktól! :D

Fifty

Fifty

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Messze nem lehet osztrák szinttel összehasonlítani. Ott szinte csak hegyek vannak. Úgyhogy gyerekkorában megtanul jól montizni. Nálunk a sok alföldi montis hol tanul meg ? A Tisza-gáton? De errõl beszéljenek az alföldi montisok. Akinek természetes , hogy rögtön ott a hegy az könnyebben rááll. Ahogy egy magyar átlag montisnak megremeg a lába egy osztrák terepen úgy az alföldieknek is nehezek a mi hegyeink. Viszont majd elkerülhetõ lenne az összes probléma ha a távokat megfelelõ idõközzel indítanák és a gyengébbek jobb oldalra húzódnának. Egyébként meg már sokszor leírták, hogy a tömeg bevételbõl él a verseny.

én valahogy kezdettõlfogva nehezen vagyok leszedhetõ a kerékpárról...nemistom mennyi voltam mikor megtanultam, elsõ utam egy rózsabokorba vezetett, szal a kép megvan:D ... aztán jött hogy ált suliban meg gimiben is a haverokkal egésznap a városban oda vissza meg egymással körverseny stb szal állóképesség fejlõdött...viszont most járok ott hogy visszaüt a vízszint...tegnap is kb az ment hogy az elsõ nagy felfelén am kb 10 km a fenti meredek részen már igencsak nyûgös voltam, több fõs csoportok értek rám, hagytak le, viszont amin enyhült a felfelé...megse kellett szûnnie de már mentem vissza rájuk..szóval az erõs emelkedõre alföldön nemtudok hogy edzeni. lefelékkel nincsen gond mert ügyességre meg reflexgyakorlatra a városi forgalom igencsak megteszi+lakótelepi részeken van pár meredek lépcsõ meg lejáró stb. szóval sebesség meg állóképesség edzhetõ, de az emelkedõn gyorsabbnak lenni...a hegyi edzés mindenképp hiányzik

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

.. Úgyhogy gyerekkorában megtanul jól montizni. Nálunk a sok alföldi montis hol tanul meg ? ...

Elég késõn kezdtem, és többnyire verseny közben tanultam. (Ma is a 150%-os idõszabályba éppen beleférek.)
Fõleg fejben dõl el, hogy mit mer/tud az ember. Mászáskor az agyam (mit beszélek) mondja, hogy mikortól tolom; lejtmenetben –magamat is meglepve- bevállalós vagyok.
Talán jó oktatóim voltak, de „feltartáskor” sem elém, sem mögülem nem volt durva megjegyzés. Igaz, kérés nélkül is igyekszem kiállni az útból.
Szóval mászás, lejtõzés, „feltartás” inkább mentalitás, IQ kérdése, mint „földrajzi” adottság.