majd jövõ kedden a viharjaja, meg néha néha beutaló egy egy hosszabb pihenõre egy túlélõ/bezárásra készülõ intézménybe....
2 éve is vittek onnan korházba többeket, illetõleg ismerõs is megölelte már szegényt
De látom azóta se döntötte ki senkisem

majd jövõ kedden a viharjaja, meg néha néha beutaló egy egy hosszabb pihenõre egy túlélõ/bezárásra készülõ intézménybe....
2 éve is vittek onnan korházba többeket, illetõleg ismerõs is megölelte már szegényt
De látom azóta se döntötte ki senkisem
Valóban...semmi közük hozzá
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Az a villanyoszlop a kerítés mellett szerintem a sok adrenalin miatt jött 35-40-nel! Esetleg írhatsz a Magyar Villamos Mûveknek (fõtámogató!), hogy helyezzék át az oszlopot...
37/184/74. Hetente max. 3szor tekerek, ebbõl egyszer 7végén hosszabbat. Idén Szilvás kivételével (közép, kategória 56, abs. 156) ahol elindultam mindig hosszún mentem. 2 éve csinálom, régebben futottam. Nehéz, nagyon nehéz. úgy érzem erõben kell fejlõdnöm sokat. Mindig a maximumot hozom ki magamból, ilyen vagyok, ezt élvezem. Talán ezért is nem a középtávon idulgatok, bár sz.tem lehet hogy még azon kéne (csak a sikerélmény miatt)Ezen a versenyen az évben elöször ugyéreztem hogy tök jól haladok, semmi nagyobb gondom nem volt, jó eredményre számítottam erre megint csak a mezõny 20% tudtam leelözni (kb.: 40%-át le akarom). Aki kb.: 300-adik lett az mennyit edz hetente ? Mennyi nemi életet él ? Mindent tudni akarok :beer:
A rajtnál osztottak itinert, kategóriánként ajánlott sebességekkel, benne van a javasolt sebességfokozat, meg hogy hol kell nagy levegõt venni! Az a villanyoszlop a kerítés mellett szerintem a sok adrenalin miatt jött 35-40-nel! Esetleg írhatsz a Magyar Villamos Mûveknek (fõtámogató!), hogy helyezzék át az oszlopot...Jah, nem tudom hol, vhol fenn Visegrádon ahol a rövid átment egy aszfaltcsíkon és után nem belátható helyen erõs emelkedõ jött; üzenem az ott táborozó srácnak hogy válts vissza vagy vmi hasonlót kinyöghetett volna :mad: .
Jah igen, volt egy 35-40el szembejövõ villanykaró, vannak halvány emlékeim róla :-D Azért azt pl táblázhatták volna vagy vmi, mert épp kerülni akartam arra vkit!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
- legközelebb akár fel is húzhatna:lol1:Jah, nem tudom hol, vhol fenn Visegrádon ahol a rövid átment egy aszfaltcsíkon és után nem belátható helyen erõs emelkedõ jött; üzenem az ott táborozó srácnak hogy válts vissza vagy vmi hasonlót kinyöghetett volna
meg 4bar lesz legalább a gumikban...
"Valaki nem tudja elküldeni a track-et ?"
Sajnos a GPS-em (Forerunner 205) egy .tcx fájlba gyûjti a sporttevékenységeimet, ami most jelenleg 60 MB. Én sajnos nem értek hozzá, hogy ebbõl hogy lehet kinyerni egy napot. Viszont mailben szívesen elküldöm a szinttérképet és a pályarajzot, amit csinált...
"Aki kb.300-adik lett, az mennyit edz hetente?"
Én 198. lettem, és elmondom, hogy alföldön lakok, néha hétvégén felmegyünk a hegyekbe, és tekerünk 4-5 órát.(tavasztól õszig). A hiányzó mozgást futással pótolom. Persze ez nem ugyanaz, mert az ember technikailag nem fejlõdik annyit (gondolok itt pl. a lefelékre). Ja, és hozzáteszem hogy mindjárt 40 vagyok és még nincs 10 éve, hogy elkezdtem sportolni...
GPS-el mérve 64,12 km.
A középtáv 001-100-as rajtszámairól felkerültek a képek.
http://www.systemspo...fd5d2660421.ivy