Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

vcsibe

vcsibe

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

...phuuu...sorry...ritkán írok de akkor ja.

:)

Sirok.... :cry:

:lol6: :D

3 éves "maratonista pályafutásom" egyik legnagyobb élménye volt, amikor idén a Szilváson bemondtad a nevem, amikor befutottam. :love1:

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...phuuu...sorry...ritkán írok de akkor ja.

...vagymi.

...simán tök vörös vagyok...mert ugyi van ki emléxik itten nem mindíg volt pozitív das Bírójádám nevének említése sem...

...de az idõ megmutattja kik az igazi Haro-ók... :)

TI

...most könnyes szemmel (de tényleg nagyon jó érzés, h kellek) lassan lezárul lapik topic-om...

...de tudod Era szívem, pont a harival való "viszáj" közben akkor a verseny elõtti éjjelen, arra gondoltam:

"kell ez nekem wázz?"...van nekem rendes jól fizetõ legalább ennyi stresszt adó melóm...

...s egybõl jött a válasz....kell...

...kellenek a barátaim...

...a barátságnak ára nincs...

...hálajajóÖstennek.

...nna most h semmi negatív lezúzó hozzászólás....

...a következõ 30 évben nem úsztok meg....

...együtt megyünk a rheumatológiára...

...a Knoll Zsolt Korházba...

ui:

szívbõl köszönöm

...próbálok megfelelni...nektek...

...ha sikerül hurrá...ha nem basszameg...

...de fel nem adom...

...ezt gecire beszoptátok....

...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Ádám: érdekes volt olvasni, én is valami hasonlót élek át (csak kicsiben:)), amikor a suliban az igazgató úr a ballagás elõtt 15 perccel adja le a drótot, hogy "esetleg ha lehetne ez meg ez, jameg mégse lesz esõ, úgyhogy kint lesz a ballagás és nem bent, mint ahogy megbeszéltük tegnap. jameg a zászlóátadó zene az nem ez, hanem az, ugye mgvan nektek?"...cirka 25 kábelt kell kihúzni-átdugdosni a megfelelõ helyekre, meg megkeresni a raktár mélyõrl egy ezeréves lemezt, merthogy most az legyen...mert olyan nincs, hogy "nem lehetne", aztán meg ha valami nem mûködik vagy késõbb kezdjük el, akkor meg mi vagyunk a bénák...ez egy ilyen szakma, úgy látom. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
látjátok itt a hiba nem a rendezésnél,,, túl gyorsak vagytok:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ádám, jó volt olvasni a te szemszögedbõl is, hogy milyen egy maraton.
Tudod, te nagyon kellesz nekünk. Képben vagy, hogy ki kicsoda, jó, amikor név szerint üdvözölsz a célban minket. Az biztos, hogy mindez még emeli a maratonok értékét.
Nagy veszteség lenne, ha bedobnád a törülközõt.
Egyébként csak mosolyogtam, milyen nehézségekbe ütközöl a szervezõvel kapcsolatban. Ismerõs a szitu.
Viszont rendszeresen visszatérek Harang versenyeire, annak ellenére, hogy az elsõkrõl nem mindig sikerül megállapítani, melyik is ért be elõször, vagy elterelik õket, vagy akármi, mert nagyon klassz pályákat jelöl ki (az már persze más kérdés, hogy megfelelõen-e), szép tályon, remek ösvényeken visz. A szervezésbõl szerencsére nem jut el sok hozzánk, csak a végeredmény fontos számunkra, hogy el tudunk-e indulni és végig tudunk-e menni.
Remélem még sok maratonon halljuk a buzdításod és a Harang versenyeitõl sem fordulsz el!
üdv
Era

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Na ezt érdekes volt olvasni! Elnéztem már többször ( mivel általában melletted készülödünk ), hogy mennyi technikát milyen tempóban varázsolsz elö az autódból és raksz össze. A leírtak után nem irigyellek de mivel nagyon jól csinálod, amit csinálsz remélem megmarad a "mazoismusod" és nem hagyod az egészet a fenébe.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...egge....megkésve bár de törve nem...írok most...

...a világszabadalmas rajt, akkor lett volna yooo ha T Föszervezõ úr belefeccol még 50ezeret és nem szalagok hanem kordonok vannak, átjárókkal, táblákkal és olyan rendezõkkel akik tudják mi a rajtprocedúra...

...az hogy egyáltalán hallottátok a buta, rosszulszituált hangomat , annak köszönhetõ, hogy elõzõ nap este "halálosan" összevesztem a Harival...túúúdoooommmm ne ingasd a fejed....16éve gyûrjük egymást, és mint tudjuk a Harang rossz tanácsadó... :)

egy két szó a backstage-bõl...no.... elõre kérek helyszínrajzot, meg "mûsortervet"....nem az a baj, hogy nem kapok...hanem az, hogy 5 megbeszélésen vagyok jelen, ahol semmi infó de este még le is vagyok B.szva, rendesen...mert elkezdem összerakni a hangot...hogy ne reggel kelljen...majd amikor már kint vannak a traverzek, bekábeleztem félig, jön a Hari és konkrétan elküld melegebb éghajlatra...mert, hogy Õ nem így tervezte...meg nekem az idõmérõk mellett kell lennem, mert ha nem hogyan is látom a monitoron a befutókat...jesszuszpepusz több mint egy éve saját gépeimet hurcibálom s az idõmérõk wifi-n adják a jelet nekem, akár 5cá méterrõl...de Õ megtervezte...rosszul tervezte...ha az Õ zseniális tervét alkalmazom, akkor a büfében mind meghaltok a DB-ektõl, a rajtolni kívánók, még mindíg a szpíker hangját keresnék...minnegy...ráadásul megkaptam h anyagias vagyok...fasza...aki ismer az most remélem gurul a röhögéstöl, aki nem az számolja ki mennyi a cuccom és az h egész nap nyomom ki a fosot a számon...100e-ééé bruttóban...tessék hívni egy hangosító céget, meg egy IGAZI beszélõembert...100e-é kijönnek terepszemlére...köbö...minnegy....

...tehát nekem reggel 7-kor indul a marathon..higgyétek el sok marcit végighumpákoltam már de úgy megizzadni mint ezeken a forró pakolós reggeleken...nem lehet sehol...

...még mielõtt megszólal a kábelköteg,már jönnek a szervezõk...hogy mikor szól már...ezt+azt monnyad befele...természetesen kiirásom nincs...ez is miattam van, miért nem hozok magammal, vagy tanultam meg a héten...de MIT?...amikor 9.30-kor még mindíg senki nem tudta elmagyarázni kinek-kinek hova kéne állnia...természetesen eközben sajpapírokon, avagy cetliken kapom az instrukciókat, mikor melyik cég-sátor milyen "elõadást" szervezett, kirõ-kirõl mit mondjak be...na persze ez mára már mexokott nékem...majd 9.35-kor a bizonyos fõszponzor multi fõnöke, közli hogy csináljak riportot a két álltaluk szponzorállt olimpiai bajnokkal...a szemem kezd kigúvvadni, mert még Õ maga sem tudja melyik-melyik milyen számban nyert...blattoljak egy riportot 15-pereccel a rajt elõtt...nna ekkora már elkezdõdött a kanosszajárás és a szalag-gyakorlat köztetek...lohol a Hari és instruál mit is mondjak be...én megpróbálom értelmezni zihált ideges gondolatait s úgy tolmácsolni felétek...de hiddjétek el, ha ott én állok te helyetted...pont ugyanúgy kóvályogtam volna...mert nem lehet egy miksivel a tömegeket ide-oda rángatni...mindeközben vészesen közeleg a rajt...lohol a Robi h ne felejtsem el a Himnuszt...ami tényleg gácijó volt én is bõgtem egy kicsit és mikrónyit büszke is voltam magamra, mert láttam a ti orcátokon a meghatottságot...eközben már rángatják a nadrágom szélit, hogy itt az MVM nagyfõnöke aki megnyitja a rendezvényt...erre egy hang megszólal mellettem "khmmm nem Én nyitom meg a verseny?"...ekkorra a szemem már egy jól kidekorált csodálkozó manga méretû...mégis kicsoda ÖN?...kérdem...majd elsûlyedtem mert Õ a polgármester volt aki persze bemutattkozott, de abban a zürzavarban és hangerõben (melyik buzi tekerhette fel a potit? :) )...kurvára nem értettem a nevét, s bárkit kérdeztem dumsztja se volt senkinek, majd szerencsére telefonon a kül.tudakozótól megtudtuk...mindeközben a két olimpikon szentül meg volt gyõzõdve arról, hogy velük beszélgetni fogok...de kik ÕK?...még 2 perc a rajtig...félig elsûlyedve a szégyentõl, nyakig a szarban, fossá izzadva, eltorzulva kapkodok levegõ után, amikor is a Harang idegesen közli, hogy nem igaz hogy nem vagyok képes az embereket a rajtterülettre terelni és elkaparintja a miksit...NO ez volt az a pont amikor (mint minden évben) megfogadom jövõre inkább veletek röhögök OTT...a pálya szélén...

...tömegrajt...igen ennyi embernél valóban szét kéne tolni...de mint megtudtam a LÁTVÁNY a fontos, mert a szponzorok stbstbstb

...a verseny lement...

...pólót nem is láttam, tehát nem tudok nyalatkozni...

...a két nap konklúziójaként a jussom elkérése nélkül indultam haza kiccsaládommal...de Harang utánnamfutott és nem engedett...

...akkor mennyi is?...kérdezte a fejét vakarva...mondom amit gondolsz...amit megért neked a munkám...ha semmi semmi ha milla milla...

...megkaptam a 100-asom...

...nekem nem érte meg...

...de szeretlek benneteket és úúúgy hijányozna ez a dolog...

...és mazoista is vagyok...

...jövõre veletek ugyanott...

..frászt...jövõhéten.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
A velo.hu-ra kikerültek a Duna Maratonos céfotók:

http://www.velo.hu/f...=1457b36a39a265

Szintén rajtszám szerint sorbarendezve...

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Nagyon jók a SYSSPO képei.

Csak azt nem értem, hogy honnan szedtek ezek a montenbájkosok ennyi sas fejes mezt?! :chin:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a "profik" lefelemenetérõl nekem a tavalyi DM jut eszembe,a Salamon-torony (ugye ez a neve?) elõtti meredek sziklás saras csúszós rész, aminek a végén ott parkolt a mentõautó.

tolom lefele a bringát, csúszkálok össze vissza, alig bírok talpon maradni, elõttem giant gyömrõs srác ott fekszik a bokorban, csapattársa próbál neki segíteni, elég szarul esett szegény, alig bírt lábra állni. mondom, hogy lemegyek, szólok egy szervezõnek, hogy jöjjenek fel lesegíteni, erre a középtáv elejérõl egy józsefhegyis úgy szaggat le mellettünk a legmeredekebb sziklás részen minimális fékezéssel, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

...ami inkább T-mobile reklám lett,mintsem versenyösszefoglaló...

több a semminél.. elnéznék több ilyen X céget reklámozó összefeglalókat csak népszerûsítsék a montit.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
...ami inkább T-mobile reklám lett,mintsem versenyösszefoglaló...

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Már fenn van a Sport1 keddi adása. Benne összefoglaló az idei DM-rôl.
Link

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát igen, a köves felfeléken, ha kiállva nyomod fel, nem veszítesz a sebességbõl, ahogy hp is csinálja...
Nagyon klassz beszámoló volt.
Nem is gondoltam rá, hogy a másodpercek ennyit jelentenek ezeknek az élen menõ srácoknak. Amikor beértek Dob.kõ után, próbáltam elengedni a hosszútávosokat, de volt, hogy csak a nyomon tudtam menni és akkor bizony azt gondoltam, hogy egy kicsit nem baj, ha lassít mögöttem, amíg félre tudok húzódni. Most látom, hogy ezen a pár másodpercen helyezések múlhatnak.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Pont ezért lepett meg a köszegi sípálya. Elég sokáig fotóztam ott és a középtáv több, mint elsö harmadát kb. láttam. Náluk nem volt összefüggés a lemenetel gyorsasága és a helyezés között. Igaz az annyira meredek volt, hogy igazán nem is lehetett elengedni.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Kõszegen beszélgettem Szuromi Gyurival. Mondtam neki hogy jó lenne egyszer látni az elsõket hogy mennek felfele. Azt mondta azt még el lehet képzelni, a lefeléket viszont nem. Õ is nagyon elöl szokott végezni még abszolutban is, de az neki is sok, életveszélyes.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A felfeléken vesztek, a lefeléken azért mindenhol lejövök ott kevesen elöznek meg.

Ha felfelé jól mész, lefelé akár tolhatod is. Én tök szar vagyok lefelé, mégis minden versenyen a tizen-harmicvalahanyadik vagyok. No persze a felfeléken most sem kellett kistányér...;) (füves szutyok kivételével)

A helyezésen meg sokat számít, hogy mennyi idõt szüttyögsz el, pl ne állj meg sehol, ne lébecolj a frissítõkön, én pl le se állok, menet közben egy pohár befigyel, s már gyorsulok is vissza.

Egyébként 4szer edzem hetente, kb 1200-1500 km/hó, s a nem edzõs napokon szétbulizom magam, szóval nem mondanám sportemberhez méltó pihenésnek. :) (most meg éppen 2 hete punnyadok, s nem tekerek, de Salz elõtt akartam egy kis pihenõt beiktatni)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Egy kis beszámoló illetve "MTB oktató" HP szemszögébõl (aki elsõ lett DM-n)
http://forum.index.h...38965&t=9085550

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Még lehetsz. A nem felismerhetö rajtszámú képek és a célbaérés, célterület képek 2 külön mappába kerülnek.

Piszkos Fred

Piszkos Fred

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sysspo oldalara kikerultek a rovid es kozep tav kepei, csemegezzetek :)
(en sajna nem vagyok rajta ;( )