Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2009. július 05. - 10:45

Írta 2009. július 05. - 10:27

Volt egy pici letörés a középtávban Dobogókõrõl lefelé, kb félméteres lehetett. A többi csak meredek lejtõ. A hosszú kunkorjában nem volt semmilyen különleges lefelé. Fölfelé annál inkább.rövidtávban kb 2 db 100 méteres szakasz volt sáros, tehát semmiféle hazugság nem volt
Többiek, Ti milyen letörésrõl beszéltek ?
szerintem olyan képzõdmény az egész pályán nem volt, hacsak a hosszú kunkorjában nem.

Az az egyik kedvenc részem a pályában, fék nélkül le, aztán a kanyar elõtt egy picivel elkezdeni fékezni és elsõ-hátsó kerékkel csúszva elfordulni.Az utolsó meredek lefelét - ahol már vagy 50 méterre elõre sikítoztak a rendezõk - én is majdnem megjártam, szárazon '07-ben lerongyoltam rajta, most sikerült majdnem burulni, mivel hiába fékeztem, csak csúszott a bringa.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. július 05. - 10:24

Jah az idõm 2:02.19, ha netán valakivel meccseltem volna nekem reteszelt elég hangosan a hátsó agyam

Írta 2009. július 05. - 10:18

Írta 2009. július 05. - 10:14

Sziasztok!
Feltettem a honlapomra az idei fotókat.
Remélem minél többen megtaláljátok magatokat:)
DUNAMARATON 2009 FOTÓK: http://gregussfoto.atw.hu
Jók a képek, gratulálok!
http://users.atw.hu/...ztelo_403_3.jpg
Írta 2009. július 05. - 10:05

Feltettem a honlapomra az idei fotókat.
Remélem minél többen megtaláljátok magatokat:)
DUNAMARATON 2009 FOTÓK: http://gregussfoto.atw.hu
Írta 2009. július 05. - 10:04

-
- rajt elõtt 2 perccel minek behazudni, hogy nincs sár, korrektebb lett volna, ha megmondják az igazat...
- a vízátfolyásos részeket illet volna kitáblázni, haverom k...a nagyott esett egyiknél, aztán lehet csak mi vagyunk bénák
+ utálom a sarat, de ennek ellenére élvezetes volt a pálya(rövidtáv) jó volt a szalagozás
rövidtávban kb 2 db 100 méteres szakasz volt sáros, tehát semmiféle hazugság nem volt
Többiek, Ti milyen letörésrõl beszéltek ?
szerintem olyan képzõdmény az egész pályán nem volt, hacsak a hosszú kunkorjában nem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 05. - 10:01

Grat az 1. helyhez! Nem tudom, hogyan vagy képes másfél órát kb 93%-on menni.Átlag pulzus: 185 BPM
Max pulzus: 198 BPM(5.409km-nél, vagyis kb. az aszfalt közepén)
Amúgy téged (meg azt a srácot akivel meccseltél) a várból lefelé elõztelek le.
Szerintem sokan - pl én - perceket buktak a rajnál a hülye indítás miatt. Nem volt pofám tök elõre berakni a bicót az elit versenyzõk fejére, így volt olyan hosszún induló csapattársam akit a papréti emelkedõ kétharmadánál elõztem csak meg, pedig kb fele olyan gyorsan ment mint én. Persze ettõl függetlenül most szarul mentem, de ilyen is van, minden más tetszett!
Írta 2009. július 05. - 09:56

Írta 2009. július 05. - 09:52

A versenyrõl..szép idõ, jó pálya..a röviden is voltak érdekes esetek, a sárban..a larsen tt igencsak csúszkált. De végig nyélen nyomtam és a tavalyi eredményemet megjavítottam 24 hellyel

Írta 2009. július 05. - 09:37

és "szerencsére" készült róla fotó
nem tudjátok véletlenül ki fotózott ott, és hova töltötte fel?
kössz elõre is az infot
Írta 2009. július 05. - 09:29

Harang meg csak azt látja, ami a rajt-cél területen van, az meg száraz volt.

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. július 05. - 09:12

Írta 2009. július 05. - 09:12

- a tészta nekem izlett, de egy gyerekadag fele volt, fakk!!
- rajt elõtt 2 perccel minek behazudni, hogy nincs sár, korrektebb lett volna, ha megmondják az igazat...
- a vízátfolyásos részeket illet volna kitáblázni, haverom k...a nagyott esett egyiknél, aztán lehet csak mi vagyunk bénák

+ utálom a sarat, de ennek ellenére élvezetes volt a pálya(rövidtáv) jó volt a szalagozás
Írta 2009. július 05. - 08:36

Aszem Harangot felkoncolták volna, ha a rövidebb távokon is befigyelt volna egy ilyen ragadós mászásNeki IS.
Nehéz ezzel vitatkozni, engem nagyon kikészített az a második Dobogókõ mászás. Ennyit szerintem még versenyen sosem cipeltem/futottam.

Más:
Paprét után egy lefelén rárepültem egy sporira, jeleztem is neki balról történõ elõzési szándékomat. Miután elé értem, váratlanul egy gigantikus árok volt keresztbe, nagyon rossz ütemben. Én éppen csak át tudtam ugrani, a hátsókerék így is nagyot csattant (aszem a kulacstartóm itt szakadt le), de a srác mögöttem nagyot káromkodott/fékezett/csörömpölt, szerintem miattam nem látta, hogy mi vár rá. Hátranéztem, s láttam, hogy megúszta firka nélkül. Remélem nem rám haragudott. Ha igen akkor, bocsánat, de ez ott elég bénán jött ki.
Üdv,
Sanci
Írta 2009. július 05. - 08:05

Köszi a képeket!!! Egyszer photoshoppal hozzon már ki belõlem egy Naomi Cambellt
Vigyázz, a folyamat agyzsugorítással kezdõdik!

Nekem minden nagyon szép, minden nagyon jó volt. Két dologgal nem voltam kibékülve: az erõnlétemmel és a választott 32:15-ös áttétellel. A Nagyvillámról lefelé egynyomost különösen élveztem. A ma reggeli állapotomat egy Ford Fairlane idézettel tudnám jellemezni: "Ford! Újra tudok járni!"
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. július 05. - 07:45

Írta 2009. július 05. - 06:57

rajtnál sikerült elõre kapaszkodni az aszfalt tetejéig együtt mentem az élbollyal. onnan kicsit lemaradva, hátulról figyeltem a ténykedésüket

meccselgettünk verseny közben össze-vissza többekkel, meg összedolgoztunk meg miegymás.
sok csücskös helyzet volt a saras lefeléken, de a körülöttem levõk közül talán én voltam a leggyorsabb mindig.
azt hittem, hogy közelebb végzek az elejéhez, de elnézve az indulókat és az elmúlt idõszakom töménységét (verseny és munka terén), annyira nem gáz.
kösz a szurkolást mindenkinek, meg az aggódást a lefeléken.
H.Zolinak a képekért (amit ha jól tudom, hamarosan megtalálunk a Zinterneten

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. július 05. - 00:12

A rajt nem tetszett, de azért-az elõre lopakodó rövidtávosokat leszámítva- szerintem a rövidtáv elejérõl várhattam a rajtot. Viszonylag gyorsan kielõztem a középtáv "hátizsákos"(by Andris) részét, szóval ezzel nem volt gond. Az aszfaltot megnyomtam, mint vadállat, hogy ne szoruljak be a lejtõn. Sikerült is... kb. a 12. helyen tekerhettem abszolútban, az aszfalt tetején nyomtam egy kis Energizert(Peeroton termék), de nem nagyon éreztem a hatását... mondjuk lehet, hogy azért nem mentem jól, mert utána kb. 5 percen belül elestem(elsõ esés...). Aztán folyamatosan elõzgettek, sajna a pulzusom nem verdeste az egeket. Aztán mentem-mentem, jött a második esés, és végül beértem a 27. helyre abszolútban, és kategória elsõként.
Átlag pulzus: 185 BPM
Max pulzus: 198 BPM(5.409km-nél, vagyis kb. az aszfalt közepén)
Írta 2009. július 05. - 00:01