Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

garan1

garan1

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
kössz megtaláltam ez azért "szebb" mint az enyém

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

rövidtávban kb 2 db 100 méteres szakasz volt sáros, tehát semmiféle hazugság nem volt

Többiek, Ti milyen letörésrõl beszéltek ?
szerintem olyan képzõdmény az egész pályán nem volt, hacsak a hosszú kunkorjában nem.

Volt egy pici letörés a középtávban Dobogókõrõl lefelé, kb félméteres lehetett. A többi csak meredek lejtõ. A hosszú kunkorjában nem volt semmilyen különleges lefelé. Fölfelé annál inkább. :)

Az utolsó meredek lefelét - ahol már vagy 50 méterre elõre sikítoztak a rendezõk - én is majdnem megjártam, szárazon '07-ben lerongyoltam rajta, most sikerült majdnem burulni, mivel hiába fékeztem, csak csúszott a bringa.

Az az egyik kedvenc részem a pályában, fék nélkül le, aztán a kanyar elõtt egy picivel elkezdeni fékezni és elsõ-hátsó kerékkel csúszva elfordulni.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó verseny volt. Rövid távot mentem, immár 4. alkalommal a Dunán'. A frissítõ pontokból nekem csak a csinos csajok maradtak meg, de legyõztem a kísértést és nem álltam meg. Sár valóban nem volt sok (röviden), mindenhol tekerhetõ, felfelé csak kétszer szálltam le (ami nálam nagy szó), azt is az elõttem lévõ "okosan" megoldott leszállása miatt. Lefelé egy-kétszer azért rámjött a majré, rövidtáv közepe felé nagyon sokan félnek a csúszós lefeléken, ennyi embert még sosem elõztem meg, vagy fejlõdök :) A kajával nekem nem volt problémám, ha meg keveselltem volna veszek valamit, nem hiszem, hogy egy 5ezer forintos nevezés mellett tétel az a pár száz forint a rántott sajtra. Az utolsó meredek lefelét - ahol már vagy 50 méterre elõre sikítoztak a rendezõk - én is majdnem megjártam, szárazon '07-ben lerongyoltam rajta, most sikerült majdnem burulni, mivel hiába fékeztem, csak csúszott a bringa. Mögöttem egy Gyömrõs kissrác nagyot perecelt, róla tudni valamit?

Jah az idõm 2:02.19, ha netán valakivel meccseltem volna nekem reteszelt elég hangosan a hátsó agyam :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Gratulálok jók lettek a képek!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Sziasztok!

Feltettem a honlapomra az idei fotókat.
Remélem minél többen megtaláljátok magatokat:)

DUNAMARATON 2009 FOTÓK: http://gregussfoto.atw.hu

Jók a képek, gratulálok!

http://users.atw.hu/...ztelo_403_3.jpg

ToMiii

ToMiii

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Feltettem a honlapomra az idei fotókat.
Remélem minél többen megtaláljátok magatokat:)

DUNAMARATON 2009 FOTÓK: http://gregussfoto.atw.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

-
- rajt elõtt 2 perccel minek behazudni, hogy nincs sár, korrektebb lett volna, ha megmondják az igazat...
- a vízátfolyásos részeket illet volna kitáblázni, haverom k...a nagyott esett egyiknél, aztán lehet csak mi vagyunk bénák :(
+ utálom a sarat, de ennek ellenére élvezetes volt a pálya(rövidtáv) jó volt a szalagozás

rövidtávban kb 2 db 100 méteres szakasz volt sáros, tehát semmiféle hazugság nem volt

Többiek, Ti milyen letörésrõl beszéltek ?
szerintem olyan képzõdmény az egész pályán nem volt, hacsak a hosszú kunkorjában nem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest

Átlag pulzus: 185 BPM
Max pulzus: 198 BPM(5.409km-nél, vagyis kb. az aszfalt közepén)

Grat az 1. helyhez! Nem tudom, hogyan vagy képes másfél órát kb 93%-on menni.
Amúgy téged (meg azt a srácot akivel meccseltél) a várból lefelé elõztelek le.

Szerintem sokan - pl én - perceket buktak a rajnál a hülye indítás miatt. Nem volt pofám tök elõre berakni a bicót az elit versenyzõk fejére, így volt olyan hosszún induló csapattársam akit a papréti emelkedõ kétharmadánál elõztem csak meg, pedig kb fele olyan gyorsan ment mint én. Persze ettõl függetlenül most szarul mentem, de ilyen is van, minden más tetszett!
One planet, one tribe...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hol volt sár röviden? :chin:

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
na az a letörés és a rámpa engem is majdnem megviccelt...

A versenyrõl..szép idõ, jó pálya..a röviden is voltak érdekes esetek, a sárban..a larsen tt igencsak csúszkált. De végig nyélen nyomtam és a tavalyi eredményemet megjavítottam 24 hellyel :D. Ja és a barátnõm jelenléte is segített, nagyszerû dopping volt, jobb mint az epo :D:D

garan1

garan1

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
egy óriásit estem az utolsó nagy letörésen a köves részen a rámpa elõtt kb 500 m.rel.
és "szerencsére" készült róla fotó
nem tudjátok véletlenül ki fotózott ott, és hova töltötte fel?
kössz elõre is az infot

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én végigmentem mind a 3 táv nyomvonalán, a rövid porzott, a középen volt egy rövid sáros/nedves földes szakasz, a hosszún sok sár volt, ha ezeket átlagoljuk akkor a nem lehet azt mondani, hogy sáros volt a pálya. :D
Harang meg csak azt látja, ami a rajt-cél területen van, az meg száraz volt. :) Meg egyébként sem ellensége magának, ha azt mondja, hogy nagy a sár akkor sokan nem indultak volna el. Az indulók nagy részét meg a rövid és középtávosok adják, nekik meg száraz volt a pálya, a hosszúnak meg úgyis mindegy, kevesen vannak, a felük versenyzõ, õk meg elindulnak minden körülmény között (kivéve a sárfóbiások).

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Röviden mentem, szerintem ez volt az ideális pálya jellegét tekintve. Köves, néhol száraz, néhol saras stb Kaptunk mindent. Nehéz volt elõzni, de némi kis túlvállalással meg lehetett oldani....:) A lefeléken nagyon nem tudtak menni, így sokszor beragadtam, de mindenki elengedett, köszönöm nekik! Nagyon élveztem, személy szerint nekem ez volt a legnehezebb rövidtávom, a többi Top-os rövid nem ennyire nehéz.
" A Cube el van vetve! "

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
- a rajt botrányosan sz@r volt, nem hiszem el, hogy 1600 embert egyszerre kell rajtoltatni, terelgetni õket a kapuk között, az összes maratonon normális rajt van, kivéve ITT
- a tészta nekem izlett, de egy gyerekadag fele volt, fakk!!
- rajt elõtt 2 perccel minek behazudni, hogy nincs sár, korrektebb lett volna, ha megmondják az igazat...
- a vízátfolyásos részeket illet volna kitáblázni, haverom k...a nagyott esett egyiknél, aztán lehet csak mi vagyunk bénák :(
+ utálom a sarat, de ennek ellenére élvezetes volt a pálya(rövidtáv) jó volt a szalagozás
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Neki IS. :D Nehéz ezzel vitatkozni, engem nagyon kikészített az a második Dobogókõ mászás. Ennyit szerintem még versenyen sosem cipeltem/futottam.

Aszem Harangot felkoncolták volna, ha a rövidebb távokon is befigyelt volna egy ilyen ragadós mászás :D

Más:
Paprét után egy lefelén rárepültem egy sporira, jeleztem is neki balról történõ elõzési szándékomat. Miután elé értem, váratlanul egy gigantikus árok volt keresztbe, nagyon rossz ütemben. Én éppen csak át tudtam ugrani, a hátsókerék így is nagyot csattant (aszem a kulacstartóm itt szakadt le), de a srác mögöttem nagyot káromkodott/fékezett/csörömpölt, szerintem miattam nem látta, hogy mi vár rá. Hátranéztem, s láttam, hogy megúszta firka nélkül. Remélem nem rám haragudott. Ha igen akkor, bocsánat, de ez ott elég bénán jött ki.
Üdv,
Sanci

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Köszi a képeket!!! Egyszer photoshoppal hozzon már ki belõlem egy Naomi Cambellt :)

Vigyázz, a folyamat agyzsugorítással kezdõdik! :D

Nekem minden nagyon szép, minden nagyon jó volt. Két dologgal nem voltam kibékülve: az erõnlétemmel és a választott 32:15-ös áttétellel. A Nagyvillámról lefelé egynyomost különösen élveztem. A ma reggeli állapotomat egy Ford Fairlane idézettel tudnám jellemezni: "Ford! Újra tudok járni!"
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Palladiumnak és Roninnak köszi a képeket!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az egyik legjobb pályához volt szerencsénk ezen a hétvégén! nagyon változatos volt, saras/köves/egynyomsávos felfelék és lefelék tették izgalmassá és egyáltalán nem unalmassá a középtávunkat.
rajtnál sikerült elõre kapaszkodni az aszfalt tetejéig együtt mentem az élbollyal. onnan kicsit lemaradva, hátulról figyeltem a ténykedésüket :)
meccselgettünk verseny közben össze-vissza többekkel, meg összedolgoztunk meg miegymás.
sok csücskös helyzet volt a saras lefeléken, de a körülöttem levõk közül talán én voltam a leggyorsabb mindig.
azt hittem, hogy közelebb végzek az elejéhez, de elnézve az indulókat és az elmúlt idõszakom töménységét (verseny és munka terén), annyira nem gáz.

kösz a szurkolást mindenkinek, meg az aggódást a lefeléken.
H.Zolinak a képekért (amit ha jól tudom, hamarosan megtalálunk a Zinterneten :P)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
1. lettem U15-ös fiú kategóriában rövidtávon, 27. rövidtáv abszolút férfiban 1:27:19-el. Nem vagyok magammal megelégedve. Mehettem volna sokkal jobban is, ha nem esek el kétszer(egyszer Pap-rét után jobbos kanyar... eleje kicsúszott, másodszor meg Salamon-torony, három nyilas lejtõ, nem komolyan vevés, elõzés, elesés). Az elsõbõl kifolyólag most fáj a jobb könyököm nyújtásnál, illetve hajlításnál, szóval lehet, hogy meghúzódott.
A rajt nem tetszett, de azért-az elõre lopakodó rövidtávosokat leszámítva- szerintem a rövidtáv elejérõl várhattam a rajtot. Viszonylag gyorsan kielõztem a középtáv "hátizsákos"(by Andris) részét, szóval ezzel nem volt gond. Az aszfaltot megnyomtam, mint vadállat, hogy ne szoruljak be a lejtõn. Sikerült is... kb. a 12. helyen tekerhettem abszolútban, az aszfalt tetején nyomtam egy kis Energizert(Peeroton termék), de nem nagyon éreztem a hatását... mondjuk lehet, hogy azért nem mentem jól, mert utána kb. 5 percen belül elestem(elsõ esés...). Aztán folyamatosan elõzgettek, sajna a pulzusom nem verdeste az egeket. Aztán mentem-mentem, jött a második esés, és végül beértem a 27. helyre abszolútban, és kategória elsõként.
Átlag pulzus: 185 BPM
Max pulzus: 198 BPM(5.409km-nél, vagyis kb. az aszfalt közepén)

palladium

palladium

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
További képek 13.23-14.41-ig a "rámpánál"