Én eddig egy rövid Mátrán és egy rövid Szilváson vagyok túl. Gondolkodtam egy középtávon, és itt a fórumon rábeszéltek néhányan! Túl vagyok életem elsõ Duna és elsõ középtávján, és elsõ technikai problémáján!
Nem abban a fokozatban tekertem amiben akartam, hanem abban amiben a hátsó váltó engedte... Éreztem a különbséget a két táv között, mind nehézségben mind technikában! 5:19 alatt értem be, kicsit jobbat akartam kihozni magamból, de azért elégedett vagyok. A végén a vártól való leereszkedés kicsit meglepett. Nagyon fáradt is voltam, untam minden egyes emelkedõt már a végén, a lejtõ az éles kanyarváltásokkal nagyon zúzós volt. Gondolkodtam is, mi lehetett itt a rövid távosoknál. Most már tudom a képek láttán! Én megúsztam esés nélkül, bár elnézést akiket egy kék KTM idõnként feltartott a lejtõkön. Valahogy a gumim nagyon csúszkált, ez a talaj nem tetszett neki, nem mertem jobban megengedni.
Jó verseny volt, jó volt kiadni a maximumot magamból!
Azt pedig nem fogom elfelejteni hogy mentek el mellettem a Meridások és egy emelkedõn Parti Andris