Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

@Valeria: a lényeg, hogy ha esetleg a fent leírt vonalon megy az útvonal, akkor a szokásos elsõ kellemes lejtõn megy majd a két táv, vagy ennélfogva az is változik?

Melyik lejtõre gondolsz?

de kicsivel elõbbiek szerint kell még dolgozni a vizverés rét akácos árok közti "sztrádán" is hogy legyen ott járható út....

Ezért írtam, hogy "valószínû," mert azt nem tartom elképzelhetõnek, hogy a Vízverés nyerge után a kéken küldenék fel a mezõnyt a Palócki rétre.
Bár azt se tartom kizártnak, hogy erdészeti utakon felviszik a mezõnyt a korábbi honvédségi területre és onnan hozzák le a Pap-rétre.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A rövidített aszfaltos rész valószínû alternatívája lehet, hogy a "horgásztó maradványai":) után felviszik a mezõnyt a sotteres erdészeti úton, ami a Vízverés nyergéhez visz, és itt válnak szét a távok. A rövid megy tovább a szokásos útvonalon vissza, a közép/hosszú távot pedig vélhetõen az Akácos-árok, Palócki-rét, Pap-rét útvonalon küldik tovább Pilisszentlászló felé. Véleményem szerint már régen ezen az útvonalon kéne menni a sok aszfalt helyett.

de kicsivel elõbbiek szerint kell még dolgozni a vizverés rét akácos árok közti "sztrádán" is hogy legyen ott járható út....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
@Valeria: a lényeg, hogy ha esetleg a fent leírt vonalon megy az útvonal, akkor a szokásos elsõ kellemes lejtõn megy majd a két táv, vagy ennélfogva az is változik?
fanatiX mtbc

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A rövidített aszfaltos rész valószínû alternatívája lehet, hogy a "horgásztó maradványai":) után felviszik a mezõnyt a sotteres erdészeti úton, ami a Vízverés nyergéhez visz, és itt válnak szét a távok. A rövid megy tovább a szokásos útvonalon vissza, a közép/hosszú távot pedig vélhetõen az Akácos-árok, Palócki-rét, Pap-rét útvonalon küldik tovább Pilisszentlászló felé. Véleményem szerint már régen ezen az útvonalon kéne menni a sok aszfalt helyett.

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Egyik csapattársam is járt kint:

"Voltunk a hétvégén a Pilisben és sajnos nagyon szomorú a látvány! A Visegrádról felfelé vezetõ út le van zárva, mert több helyen az útra csúszott a hegy hordaléka vagy eltûnt az út maga is. Az aszfaltról le sem mertünk térni, mert több centi mély sár és dagonya mindenhol, illetve sok a kidõlt vagy kidõlõ félbe lévõ fa. Írtunk a szervezõknek egy levelet és válaszként annyit kaptunk, hogy próbálnak új útvonalat és távokat tervezni egyeztetve a parkerdõ embereivel. Reménykedjünk hogy sikerrel járnak, bár nagy reményt nem fûzök hozzá..."
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Juhé, Mudfest 3 lesz! :D

Bringa a szokásos, áttétel a szokásos, még a hátsógumin tökölök, hogy 2,3" Speedking, 2,2" Mountainking v. esetleg 2,2" Raceking. :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Duna Maraton friss h

Nyami.:)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Azért a 1100-1400-at borítékolom pláne ha szép idõ lesz.

Hosszú távra értsd :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azért a 1100-1400-at borítékolom pláne ha szép idõ lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Mit ijesztgeted itt a népet! Nem lesz sár, már nincs mibõl. Az összes földet levitte az esõ.
Helyette van sziklakert :)

Ne aggódjatok ! A média úgy is csak a rajtot mutatja amint az 1000 bicós kígyózik szépen sorban. Az már nem érdekli milyen volt az erdõben. Sziklakert vagy dagonya.Egyenlõre csak annak lehet hinni aki montival a pályán jár mostanság. Egy biztos. Tavaly nem volt ilyen gyalázatos idõ és mégis dagonya volt a hosszún. Lehet elmélkedni most milyen lesz. :) .Annak a 60-an embernek aki bevállalja.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát lehet hogy mégis felrakom majd az 1.85ös Tioga Mudot 2.7 baron

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Megvolt a mai kör, igaz csak kis részben mentem a pályán, de nincsenek nagy különbségek. Két esõs nap volt a héten. A talaj már annyira vizes mindenhol, hogy ahonnan a víz nem tudott lefolyni, ott megmaradt egy nagyon laza, híg sárréteg formájában. A levegõ az erdõben fullasztó és millió szúnyog akciózik.
Elmentem Esztergomból Visegrádra Dobogókõn keresztül és vissza. A közép táv szakaszai mindenhol járhatóak voltak, de itt is több helyen lemosódott a földréteg és csak kövek vannak - fõleg a piros +-en Szentlászló felé.
A jövõ hétre kapunk megint esõket. Most úgy látom, hogy jobb lenne, ha nem is száradna a versenyig, mert akkor sehol nem lesz ragacsos sár, inkább olyan az egész, mint Szilvásvárad idén.
A Pap-rét alatti lejtõn a jobbos után kb. 500 méterre nincs út, leszakadt az egész, csak egy keskeny párkány maradt egy rövid szakaszon - nem tudom, hogy mennyire stabil.
A lemosódott nagyköves részek miatt sárgumi nagyon nem ajánlott! Inkább valami 2.1-es puha gumikeverékkel.

A irományodból kezdtem annak örülni, hogy sárgumival lehet majd menni....De ezek szerint nem. Szívás lesz ha olyan lesz, mint a szilvás maraton....

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Azok nem a hosszún mennek? :D

Azok földönkívüliek.Vagy ráérnek... : )
Team Heavy Pedál Szeged

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Hiába öregszem.

Van ez így.:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nekem nagyon úgy tûnik ez az év nem a maratonok éve lesz legalábbis számomra
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen ebben van valami nem is kevés, de az én derekamnak kifejezetten jót tesz a hátsó rugózás pontosabban anélkül nem igen terepeznék mert az elsõ köves rész után beállna a derekam így legalább a középtávot kibírom max közeli tekerésen. Hiába öregszem.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Ergo jól jön majd az öszteló :)

Tök mindegy, úgyis lesznek akik full merevvel meg egysebivel nyomnak majd le minket (nem kicsit)...:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Mit ijesztgeted itt a népet! Nem lesz sár, már nincs mibõl. Az összes földet levitte az esõ.

Ergo jól jön majd az öszteló :)

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Ár-érték arányban a legjobb! Na meg a sár / km arány is egész jó!

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Úgy néz ki elkelt a nevezés.

Üdv mindenkinek!

Eladnám Férfi Master1-es rövidtávos nevezésemet.

Érdeklõdni: komoz.robert(kukac)t-online.hu vagy privátban.

Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu