Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Közép tracket honnan tudnék (garminhoz) levadászni? Valamikor bejárnám, de mivel nem tudom mikor lesz rá módom így csak egyedül...

Dani, 2,2es rosszul tisztuló gumival ne is vágjak neki szted(ha van a falon 2db 1,8as Medusa sárgumi is)?! Úgy rémlik 2006ról hogy a 2/3- 3/4 környéke volt ragacsos, tavaly meg nem voltam.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Jellemzõen le és átemel és átmászik, néha kerülhetõ.

Na ezekkel nem kell foglalkozni. Tavaly is volt egy csomó. Reggel végigmegy valamelyik felvezetõ motoros láncfûrésszel, kivágja a közepét és félredobja.

koszto

koszto

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

A kidõlt fa az azt jelenti , hogy bicóról le azt átemel azt újra fel. Vagy teljesen változóan keresztbe teljesen vagy belóg de kerülhetõ vagy az ágak zavaróan belógnak ?

Jellemzõen le és átemel és átmászik, néha kerülhetõ.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Én Dobogókõ Pszentlászló környékén mászkáltam a hétvégén, nagyjából a kék jelzésen. Csomó helyen nagyjából száraz, de rengeteg a kidõlt fa, a sár meg a legmeglepõbb helyeken jön. Volt olyan, hogy döngettünk lefelé ezerrel aztán hirtelen tengelyig süllyedtem egy dagonyába, ami messzirõl még kicsit szilárdabbnak látszott. Pap-rét környékén is vannak még igazi jó kis marasztaló mocsaras részek. Ha folytatódik ez a monszun, akkor nagyjából olyan lesz a pálya, mint tavaly.

A kidõlt fa az azt jelenti , hogy bicóról le azt átemel azt újra fel. Vagy teljesen változóan keresztbe teljesen vagy belóg de kerülhetõ vagy az ágak zavaróan belógnak ?

koszto

koszto

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Én Dobogókõ Pszentlászló környékén mászkáltam a hétvégén, nagyjából a kék jelzésen. Csomó helyen nagyjából száraz, de rengeteg a kidõlt fa, a sár meg a legmeglepõbb helyeken jön. Volt olyan, hogy döngettünk lefelé ezerrel aztán hirtelen tengelyig süllyedtem egy dagonyába, ami messzirõl még kicsit szilárdabbnak látszott. Pap-rét környékén is vannak még igazi jó kis marasztaló mocsaras részek. Ha folytatódik ez a monszun, akkor nagyjából olyan lesz a pálya, mint tavaly.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
A képeket nem garantálom, de hétvégén megint bejárom a hosszú távnak ezt a részét.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Ilyen információkra kíváncsi az ember. Ezek a valós információk. Érdekes lesz esetleg összehasonlítani 1 ill. 2 hét múlva, hogy mi lesz a változás. Akik arrafelé járnak myomják fel az infót képekkel. Köszi a beszámolókat .

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Én meg a hosszú táv Dobogókõ-Pilismarót-Dobogókõ részt jártam be. Már az elsõ lefelé az aszfaltról jobbra nagyon durva. Sok helyen csak az emberfej nagyságú kövek maradtak meg, a víz minden mást elvitt. Az út egyik felén 1 méter mély vízmosásnyom van kb. 500 méter hosszan. A Hoffmann-háztól felfelé ragacsos dagonya, Szentlélekre le teljesen kimosva, egy 20 centi széles sávban kell egyensúlyozni. Az Égett-hárs utáni fordítótól a Fûrész-rét felé nagyon mély vízmosások vannak, most tele sárral. A patakpart melletti utat Pilismarótra lefelé alámosta a patak, jelenleg mindennemû jármûforgalom elõl le van zárva. A Szakó-nyeregig úgyszintén sártenger. Múlt héten csináltam pár képet a Rám szakadék fölött, meg a fõúton Esztergom-Dobogókõ között: így néz ki.
A saras részek nyilván sokat száradnak, de a méter mély vízmosások, leszakadt utak és kimosott nagyköves részek biztos ott lesznek 3 hét múlva is.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ma megjártam a Pap-rét Visegrád közötti szakaszt oda-vissza. Helyenként volt sár, de nem vészes, a versenyen annál inkább gondot okozhat a rengeteg nyomvályú, fõleg ha frankón kikeményedik addig a szélük. Kidõlt fák arra nem nagyon voltak, viszont akadt olyan rész, ahol egész egyszerûen eltûnt az út, és csak egy nagy lyuk tátong a helyén.

Képeket nem csináltál ?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma megjártam a Pap-rét Visegrád közötti szakaszt oda-vissza. Helyenként volt sár, de nem vészes, a versenyen annál inkább gondot okozhat a rengeteg nyomvályú, fõleg ha frankón kikeményedik addig a szélük. Kidõlt fák arra nem nagyon voltak, viszont akadt olyan rész, ahol egész egyszerûen eltûnt az út, és csak egy nagy lyuk tátong a helyén.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Itt meg tavaly 1 nappal a verseny elõtt is azt hangoztatták , hogy pici sár az is csak pici területen. Azt a hosszún bazi nagy sár volt bazi sokáig, Nem véletlen hogy nincs szinte kép mert normális ember nem merészkedett arra. Szóval így higgyél a hivatalos helyrõl írt pályahírrõl .Majd ha valaki végigmegy a pályán és elmondja a tapasztalatait az jobb lesz. Megint egyben lesz rosz szokás szerint mindhárom táv rajtja ?

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Ha száraz lesz WTB Weir Race elõre Exi hátra.Ha nem akkor Mountain King Protect.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bocs elnéztem
http://www.extremesp...ts/410__img.jpg
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én már most felrakom a Tioga Factory Mudot hátha leszárad a lábam :)
http://lh3.ggpht.com...76/P2202631.jpg

Ez egy maxxis high roller.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én már most felrakom a Tioga Factory Mudot hátha leszárad a lábam :)
http://lh3.ggpht.com...76/P2202631.jpg
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sár van?:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Június van édes istenem..El ne kezdjetek már most filozofálni,hogy milyen a pálya.

Ti milyen gumit tesztek fel? :D:p

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Június van édes istenem..El ne kezdjetek már most filozofálni,hogy milyen a pálya.

Ugyanez volt szilvás elõtt is, csak ott két héttel. A helyiek elkezdtek sírni, hogy életveszélyes lesz a pálya, leszakadnak az utak, ránkdõlnek a fák, nem lesz verseny. Aztán a pálya jobb volt mint tavaly és az ezer éve bedõlt fát is kiszedték a pályáról.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Szerintem szinte fix, hogy változtatni kell a pálya útvonalán, akár már a röviden is, de a hosszún és a középen biztosan. majd meglátjuk mit intéz az erdészet addig, mert van egy-két - becslések szerint 15.000 - bedõlt fa. Meg olyan vízmosások az eddigi utak helyén, hogy csak ihaj

megoldják

a rendezõ optimiska :

"A 30 napos elõrejelzés szerint (forrás: Id) június végétõl szikrázó napsütés várható és ideális bringás idõ a XI. Duna Maratonon!
A jelenlegi helyzet szerint, csak a Dobogókõrõl levezetõ szakaszt érintette a viharkár, de az erdészettel történt egyeztetés szerint, addigra meg tudják tisztítani a pályát.
A visegrádi rajt-cél terület teljes egészében elkészült, a gátnak köszönhetõen az árvíz sem fog ki rajtunk!
Elõnevezni június 16-ig lehet, itt a honlapon"

ezt meg kikerüljük :)

http://lh5.ggpht.com...0/pictb 242.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás