Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Azok nem a hosszún mennek? :D

Ár-érték arányban a legjobb! Na meg a sár / km arány is egész jó!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Üdv mindenkinek!

Eladnám Férfi Master1-es rövidtávos nevezésemet.

Érdeklõdni: komoz.robert(kukac)t-online.hu vagy privátban.
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Rövidtáv Master 3-as nevezés eledó /5.000-ft/. Ugyanitt lefoglalt 4 személyes szálláshelybõl 3 átadó,de lehet,hogy 4 lesz . 3.000-ft/ fõ,a versenyközponttól kb 2 km . Szomorúan,de ez van .:(

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

ez még az akácos árok körül (bár azok balosok) vagy már a vizverés rét után ?

Igen, balos. Sose tudom melyik bal kezem :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azok a vadállatok :D

Õk is csak hobbibringások. :)

De igen. :)

A sebesség mindent megold.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Múlt héten jártam ott (balos út Pap rétrõl érkezve) és a Vízverés rét elõtt van a leszakadt rész, a leszakadt részt be is temeti egy kidõlt fa és csak egy icicpici maradt az út szélébõl, ahol át lehet tolni a bringát. A rét után meg egy szakaszon totál lemosta a talajt a kövekrõl a víz, csak bukdácsolni lehet vagy 100 méteren át.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Azok a vadállatok :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A Pap-rét alatti lejtõn a jobbos után kb. 500 méterre nincs út, leszakadt az egész, csak egy keskeny párkány maradt egy rövid szakaszon - nem tudom, hogy mennyire stabil.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Gyere már középen...legyél már férfi!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok

Vennék nevezést a Duna maratonra.
Ha lehet rövid,de jöhet más is! :-)) max hosszú nev-el maj vhol a felénél meghalok,de mindenképp mennék.
Elõre is köszi.
Üdv Mindenkinek!

üdv: ogeri
ocztosgergo@gmail.com
06-70-55-77-596

Gyere már középen...legyél már férfi!
Team Heavy Pedál Szeged

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Köszi a beszámolót ! Hát igen annyira vizes a föld , hogy kicsit esik már is folyik mert a föld képtelen elnyelni.A szántóföldeken is áll a víz még mindig.Nem bír felszáradni.Országúton myomultam a héregi hegyre fel majd le és épp esett az esõ. Rögtön jöttek az átfolyások pedig júniusban nem szokott így folyogatni.Mindenesetre ha jövõ héten esik még párszor és nem lesz 30 fok akkor semmi száradás nem lesz.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Megvolt a mai kör, igaz csak kis részben mentem a pályán, de nincsenek nagy különbségek. Két esõs nap volt a héten. A talaj már annyira vizes mindenhol, hogy ahonnan a víz nem tudott lefolyni, ott megmaradt egy nagyon laza, híg sárréteg formájában. A levegõ az erdõben fullasztó és millió szúnyog akciózik.
Elmentem Esztergomból Visegrádra Dobogókõn keresztül és vissza. A közép táv szakaszai mindenhol járhatóak voltak, de itt is több helyen lemosódott a földréteg és csak kövek vannak - fõleg a piros +-en Szentlászló felé.
A jövõ hétre kapunk megint esõket. Most úgy látom, hogy jobb lenne, ha nem is száradna a versenyig, mert akkor sehol nem lesz ragacsos sár, inkább olyan az egész, mint Szilvásvárad idén.
A Pap-rét alatti lejtõn a jobbos után kb. 500 méterre nincs út, leszakadt az egész, csak egy keskeny párkány maradt egy rövid szakaszon - nem tudom, hogy mennyire stabil.
A lemosódott nagyköves részek miatt sárgumi nagyon nem ajánlott! Inkább valami 2.1-es puha gumikeverékkel.

carbonboy

carbonboy

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok

Vennék nevezést a Duna maratonra.
Ha lehet rövid,de jöhet más is! :-)) max hosszú nev-el maj vhol a felénél meghalok,de mindenképp mennék.
Elõre is köszi.
Üdv Mindenkinek!

üdv: ogeri
ocztosgergo@gmail.com
06-70-55-77-596

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Bármilyen nevezést vennék a Duna marcira.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

attilan1

attilan1

újonc

• felfüggesztett
  • 1 posts
Üdv!Duna maraton rövidtávra keresek eladó felnött férfi nevezést.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Most úgy néz ki jó idõnk lesz!
Id
De ez is napról napra változik...
Team Heavy Pedál Szeged

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A képeket nem garantálom, de hétvégén megint bejárom a hosszú távnak ezt a részét.

Már ha az idõ engedi. De legalább kiderül(ne), hogy mennyit javult egy hét alatt . Úgy hogy hajrá . Esõköpenyt vigyél :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kapott már valaki kézhez nevezési pénzrõl számlát, vagy azt majd helyeben a versenyen lehet átvenni?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszi karfi, Szapi!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Közép tracket honnan tudnék (garminhoz) levadászni? Valamikor bejárnám, de mivel nem tudom mikor lesz rá módom így csak egyedül...

GPSies.com GPS - hegyi - Track Duna Maraton - kozeptav by Zerge - 2626 Nagymaros, Pest