Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Leírták, nem volt bonyolult, így viszonylag egyszerûen értelmezhetõ. A fõút nem zárható le 3-szor 15 percre. Nem tudom ezen mint nem lehet megérteni. Akinek nem tetszik ne induljon.
A csalókat meg különbözõ színû rajtszámokkal viszonylag jó ki lehetne szûrni.

Leírtam, nem bonyolult !! Milyen 3X-or 15 perc ? Mérd majd le hogy egy egy mezõny mennyi idõ alatt halad át a fõútvonalon. Fõleg a hosszú távosoknál. Annyi idõre lezárható. Pár versenyt már rendeztem ne izéljetek már. :) Közte egy duatlon OB-t is.
A másik gondolatod kivitelezhetetlen. Oda állítasz 10 embert írogatni a középtávosoknál , hogy mennyi rövides furakodott be ? Kivitelezhetetlen.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Leírták, nem volt bonyolult, így viszonylag egyszerûen értelmezhetõ. A fõút nem zárható le 3-szor 15 percre. Nem tudom ezen mint nem lehet megérteni. Akinek nem tetszik ne induljon.
A csalókat meg különbözõ színû rajtszámokkal viszonylag jó ki lehetne szûrni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nem egészen, nem kapnak engedélyt arra hogy annyi ideig lezárják az utat amennyi idõ lenne a 3 táv startja. Ennyi.
Lehet közepet nyomnánk vasárnap, valaki megy? (Délután)

Elmegy a hosszú ratja (az a 100 ember) .2 perc alatt átmennek az úton. Utána már nem kell lezárva tartani az utat. Elmegy a közép , rajtnál lezárják az utat kb. max 10 perc alatt mindenki átmegy at úton. Út nyit megint. Indul a rövid ott zár kb. 5 perc. Nem kell az utat végig zárni a szünetekben is !!! De ha akarod megbeszélhetjük a problémát egy kis bicózás közben :) Vagy írj egy jó kis montis utat ott a Gerecsébe :) De ne a nyerges-bajót kerékpár utat ám :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Azért nem indítják külön mert a fõszponzornak egy 1600-as start sokkal nagyobb reklám értékkel bír mint egy 200-as +még 2x700-as és ugye a pénz az nagyúr.

Húúúú , nem mondod komolyan ? Ha vissza olvasol picit ezt pontosan leírtuk már. De érdekes módon más versenyeken (még a pelsón -balaton maratonon is !! országúti volt ) ez nem gond a fõszponzornak. Az itthoni mtb maratonoknál (már ebben a sorozatban) t-mobil van.Szinte nincs már olyan mtb maraton ahol egyszerre indulna a 3 táv. Egyébként ha csinálsz videót róla úgy össze vágod hogy szinte észre sem venni hogy több rajt volt. Nem hinném, hogy a fõszponzorral van/volt a probléma. Mással :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem egészen, nem kapnak engedélyt arra hogy annyi ideig lezárják az utat amennyi idõ lenne a 3 táv startja. Ennyi.
Lehet közepet nyomnánk vasárnap, valaki megy? (Délután)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Errõl a pár km-rõl néhány képet is csináltam, nem mindegyik sikerült jól, de egy kicsit azért képbe helyez mindenkit.
Duna rövid

Jól néz ki. Terep. Remélem a hosszún is sok ilyen lesz, inkább mint aszfalt. Ezért indulunk MTB kerékpárral :-)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azért nem indítják külön mert a fõszponzornak egy 1600-as start sokkal nagyobb reklám értékkel bír mint egy 200-as +még 2x700-as és ugye a pénz az nagyúr.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Végre meghallgatásra talált és külön indítják a rövid távot. Hányan nyomultak be eddig a rövidtávosok közül a közép elejére a rajtnál, hogy így segítsék magukat extra elõnyhöz. Akadályozták a középtávosokat, és csaltak a versenyzõtársaikkal szemben.Na, most végre legalább ilyen nem lesz. Jó ötlet a Harangéktól!

Jó ötlet harangéktól !!!!!!!!!!?????????? ugye ezzel csak viccelsz ? fogalmazzunk úgy , hogy a 11. dunáig kellett erre várni mire hajlandó lett változtatni ezen a marhaságján. És a másik kettõt miért nem indítja külön ? erre is 10 évet kell még várni ? nézd már meg a többi maratonon hogy indítanak.

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Hali,

ELADÓ egy dunamaraton nevezés: Férfi master2 középtáv, de a helyszínen átiratható másra. Ára:4500ft. A verseny napján a helyszínen átvehetõ.
tel.sz.:06203214243
üdv.

eladva!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem az a lényeg, hanem csalnak a versenytársakkal szemben.
Szerintem mire a közép végighömpölyög az idióta felvezetõkörön és eleresztik a rövidet, addig a közép elejére befurakodott csaló parasztok legalább 2-3km-es elõnyben vannak? Így már érted?

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Végre meghallgatásra talált és külön indítják a rövid távot. Hányan nyomultak be eddig a rövidtávosok közül a közép elejére a rajtnál, hogy így segítsék magukat extra elõnyhöz. Akadályozták a középtávosokat, és csaltak a versenyzõtársaikkal szemben.Na, most végre legalább ilyen nem lesz. Jó ötlet a Harangéktól!

Csak akik "bepofátlankodtak" Eléd, azokat többet nem láttad, max 10métert a hátukat

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Ma voltam (rövidet) bejárni, vélhetõen már az új útvonalon. Az eleje valóban keményebb lesz, az aszfaltról úgy 3-4 km megtétele után egy balos a sotteres erdészeti útra (kb. 3,5 km 300m szint) sokan fogják majd tolni. Vízverés nyerge utáni sztráda - mármint a röviden - pedig jelenleg érdekes állapotban leledzik. Megerõsítem a korábban ott jártak hozzászólását, hogy nem lesz egyszerû itt tömegesen közlekedni. :-)
Errõl a pár km-rõl néhány képet is csináltam, nem mindegyik sikerült jól, de egy kicsit azért képbe helyez mindenkit.
Duna rövid

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Hali,

ELADÓ egy dunamaraton nevezés: Férfi master2 középtáv, de a helyszínen átiratható másra. Ára:4500ft. A verseny napján a helyszínen átvehetõ.
tel.sz.:06203214243
üdv.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem is a Duna maraton nevezés a gond, mert az mindjárt itt van, de a Vinye nevezésben 2 hónapja áll a pénzem...
Ha nem küldik ki amúgy mi értelme az egész kérek számlát kitöltõs dolognak? Benne lesz a rajtcsomagban? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Kérdeztem már egyszer, de nem jött reakció: kapott már valaki kézhez számlát a nevezésrõl, vagy majd helyszínen kell átvenni?
Elõre is kösz.

Én bár mindig beírom nevezésnél, s mindig ki is töltöm, még soha nem kaptam számlát, s mindig a "postán eljuttatjuk" szöveget kapom, szóval válaszom, hogy "valószínûleg esélytelen", de ha neked sikerül, kérlek oszd meg, hogy hogyan tetted.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A rövid keményebb? Azt írják rövidül...

Én is Vredestein-nel megyek, Tiger Claw XC-G 2.0, csak egy pár legalább 2,25-ös ballonosságú Specialized Adrenalin gumim van, szóval túl nagy választék nincs :)

Kérdeztem már egyszer, de nem jött reakció: kapott már valaki kézhez számlát a nevezésrõl, vagy majd helyszínen kell átvenni?
Elõre is kösz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most képzelheted, hogy ugyanez van hosszú és közép között is. :) Mindenki izgágázik Pap-rétig, de a dobogókõi mászáson már mindenki babrálja a váltót.

Úgy tûnik számomra megoldódott idén ez a probléma. Idén egyelõre nem kellett kerülgetnem a "kiégett rakéták"-at. Szilváson az elsõ meredekebbnél volt néhány dölöngélõ, de az õ fejüket leüvöltették mások :) .

A sebesség mindent megold.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
a módosított útvonal szerintem holnap már fent lesz a honlapon. A közép és a rövid keményebb lesz, a hosszú meg rövidebb

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ma kaptam meg a pár maxxis aspen exceptiont 2.1-es. Azzal próbálom + latex belsõ.

szeretni fogod õket! több mint fél éve használom õket, mindenféle versenyre.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Most képzelheted, hogy ugyanez van hosszú és közép között is. :) Mindenki izgágázik Pap-rétig, de a dobogókõi mászáson már mindenki babrálja a váltót.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)