Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Az lesz inkább a baj, hogy a 11-es utat hosszabb szakaszon kell igénybe venni. Rajt után a MOL kút elõtt valamennyivel kanyarodunk fel egy párhuzamos utcára. És addig? Ha nem mehetünk a 11-esen, akkor csak a másfél méter széles bringajárda marad (komp utáni szakasz) ami eddig a befutó elõtti száguldozós gyalogos kerülésgetésre jó is volt, de nem alkalmas 800 ember elvezetésére.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
"Vicces" lesz majd amkior a rövidtáv vége még mindig közdi fel magát az elsõ emelkedõn és akkor megjelenik a rövid eleje szembõl a közös szakszokon...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak gratulálni tudok annak, aki kitalálta, hogy a maraton verseny mindhárom távját a kéken vigye fel a Palóci-rétig, ahogy az a térképen szerepel.
Aki ismeri, tudja miért, aki nem, az majd megtudja.

Mesélj!

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Csak gratulálni tudok annak, aki kitalálta, hogy a maraton verseny mindhárom távját a kéken vigye fel a Palóci-rétig, ahogy az a térképen szerepel.
Aki ismeri, tudja miért, aki nem, az majd megtudja.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Nem. Az idõ egyszerre indul mindenkinek, ez a szabály.

Pedig pont erre lenne jó a csippes idõmérés, hogy tiszta versenyidõt lehetne mérni(valamiért abban a hitben voltam hogy ez régóta így megy).
Na mindegy, a szabály az szabály..

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

apafej

apafej

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
a szintterkep nincs frissitve. A K jelzes hullamzik jopar helyen, szoval Pap-retig lesz plussz szint es a Borju-fonel nekem garantalt tolas.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
szinteket írnak valahol? én nem találom

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ennek az lesz a mellékhatása, hogy a végén soooookkal több középtávost kell majd elõzgetni, mint az elõzõ években... A végén a lejtõs részeken lesz pár necces szituáció...

Csak nem lesz belõle akkora gond, remélem. Az emlékeim szerint csak az utolsó lejtõ egynyomos, a többin lehet könnyedén elõzni. Kb 20km-rel megyünk csak többet mint a közép és így a nagyon gyengék nem kerülnek vissza elénk Dobogókõnél. Mondjuk tavaly is volt necces szituációm az utolsó lejtõn amikor utolértem egy középtávost. Amikor megláttam olyan volt mintha állt volna :) . Talán idén a gyorsabbaknak lesz idõm mondani, hogy merrõl megyek :) .

Az idõt nem kaputól-kapuig mérik?

Nem. Az idõ egyszerre indul mindenkinek, ez a szabály.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Az idõt nem kaputól-kapuig mérik?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

apafej

apafej

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Keken fel Pap-retig! ... futni szuper arra, lassuk megy-e bringaval is annyira :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
középtávra keresek nevezést

privát, vagy email: lirend kukac frímél hu

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

A hosszú szerintem nem 8km-rel lesz rövidebb. 90km alatt lesz.

Ennek az lesz a mellékhatása, hogy a végén soooookkal több középtávost kell majd elõzgetni, mint az elõzõ években... A végén a lejtõs részeken lesz pár necces szituáció...

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Nem az a lényeg, hanem csalnak a versenytársakkal szemben.
Szerintem mire a közép végighömpölyög az idióta felvezetõkörön és eleresztik a rövidet, addig a közép elejére befurakodott csaló parasztok legalább 2-3km-es elõnyben vannak? Így már érted?

A csaló parasztok versenyeznek a dobogós helyezésekért, a többi "versenytárs" meg biciklizik egy jót. Így már érted?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A hosszú szerintem nem 8km-rel lesz rövidebb. 90km alatt lesz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ha ez még senkinek nincs meg és idõm engedi hétvégén garminosoknak összekattintgassam?

Szerk: ha valaki megelõz nem baj ám :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
került bele olyan aszfaltos ami réges rég volt benne. és kimarad a jó kis lejtõzés kõrõl lefelé.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Itt a térkép az új útvonlaról.
http://www.sportakti...0_terkep(1).jpg

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A rinyálást be lehetne fejezni, ha problémád van, keresd a Harangot!

A rinyálást befejezem , értettem :) Harangot nem keresem. A jó szervezõ/rendezõ olvasgassa esetleg az duna topikot. Esetleg még írhat is bele. Van ilyen honlap ahol a fõszervezõ olvassa és még ír is bele . Azért tanulságos egy rendezõ szemével, hogy mit írnak a rendezvényérõl.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ne velem beszéld meg, én szervezõkkel beszéltem. Megvan hogy milyen rendõ/forgalmú utat mennyiszer,mennyi ideig engednek.

Illetve tekerhetünk,nem azzal van a gond, csak a startoltatásra ezt a választ kaptam.
Hehe, én kerülöm az aszfaltot mint a tüzet :).

Keress privátban ha akarsz hétvégén/köv héten Gerecsében tekerni; vagy vasárnap csatlakoznál hozzánk Duna bejáráshoz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Leírtam, nem bonyolult !! Milyen 3X-or 15 perc ? Mérd majd le hogy egy egy mezõny mennyi idõ alatt halad át a fõútvonalon. Fõleg a hosszú távosoknál. Annyi idõre lezárható. Pár versenyt már rendeztem ne izéljetek már. :) Közte egy duatlon OB-t is.
A másik gondolatod kivitelezhetetlen. Oda állítasz 10 embert írogatni a középtávosoknál , hogy mennyi rövides furakodott be ? Kivitelezhetetlen.

A rinyálást be lehetne fejezni, ha problémád van, keresd a Harangot!