Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elndulunk, oszt megyünk. Soha nem miattam van a szüttyögés, nem én kezdem a túrát rögtön kajálással, stb... Megyünk, ahol necces a haladás iránya vagy lemarad vki, megállunk, megvárjuk, megbeszéljük. Nagyobb pihenõt max. Dobogókõn érdemes tartani - lehet kajálni -, és a bevárásokon kívül máshol nem is nagyon kell megállni, max. ha frissítésre van szükség.

Mivel volt egy kis esõcske éccaka, és a mai napra se kizárt, leveszem az Adrenalin/Resolution-t és visszarakom a versenygummát (Maxxix High Roller XC) - hogy a gumiparázósoknak is meglegyen az öröme:D:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A BEAC bejáráson tényleg jól haladtunk - jó volt a csapat. De most többen leszünk többféle emberkével. Negatív rekord eddig azt hiszem a BMFT Sikondai találkozóján elkövetett 41 km-es túra volt 11 óra alatt!!!!!!!!! :D Ez még gyalog is elég rosszul hangzik...
Ausztria, Kenguruk földje!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
13as átlag nagyjából 5 óra alatt, 13-14el szoktam maratonokat abszolválni, úgy hogy nem versenynek fogom fel hanem túrának - bár azért nem lógatom közben sokat a lábam meg nem piknikezek :). Azért a 7-8óra azért erõs sztem, éjszakai túrán nagyobb átlaggal megyünk :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Milyen gumival mentek? ;)

Maxxis Xenith 1.5. Úgyis aszfalton kell kimenni Paprétig...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
De tényleg, mit kell már elõre a tempón izgulni?
Én megmondom, íme hozé elsõ törvénye:

A túra tempója 10 emberenként felezõdik.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mindegy, mert a defektek és felütések lesznak a meghatározó szerepûek.

Hol vannak a patakok?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Már elõre f.sás van. Ez tetszik.

Milyen gumival mentek? ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
És még szinte soha sem mentünk 13-14 feletti átlagot. (a sok szüttyögés, megállás stb...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
VV! Lásd be, hogy ha 5 órán belül le szeretnéd nyomni, akkor azért küldeni kell. Nem rohanni, de azért egy erõsebb túratempó nem árt. :) Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy sokaknak a versenyideje lesz 5 óra körüli (feltételezem õk mondjuk kényelmes bejárásban 7-8 óra alatt mennek végig). (valakinek meg nyilván az 5 óra ultralaza, ha mondjuk 3 órán belül leküldi a versenyen) Szóval én nem mondok semmi olyasmit, hogy "itt bizony hajtás lesz", mert nekem a szokásos tempónk tökre jó szokott lenni (pl Mátra, BEAC bejárás), csak azt is hozzáteszem, hogy sokaknak AZ nem feltétlenül túratempó. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ha nem racingolsz, sosem érsz be. Pályabejárni 10 km/h-val nem lehet, különben este 10kor is még ott kobászolunk még az erdõben; a számos tapasztalat a múlban ezt mutatja. :D Haladósabb tempó kell, mert úgyis meg kell várni a népeket, meg lehetnek technikai gondok (pl elfolyik a fékolaj :D) ugye.

Nem mondom persze, hogy tépjük szét magunkat, de azért ne húzzuk fölfelé a fékeket. :)

A túrázós tempó nekem se 10 km/h. Ellenben a pályabejárás volt meghirdetve nem racing, és nem mellesleg kismilliónyira sem érdekel, hogy ki mennyire siet vagy mennyi idõ alatt akarja bejárni a pályát. Én erre szántam a napot, de 5 órán belül azért szeretném teljesíteni a távot.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
13-14es átlag teljesen jó, több sztem nem kell; pláne hogy többeknek nem adatik meg hogy kipihenjék magukat elötte és többet már nem tudnának teljesíteni :(.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A bolondok majd racingolnak, mi meg jól bejárjuk a pályát:D

Ha nem racingolsz, sosem érsz be. Pályabejárni 10 km/h-val nem lehet, különben este 10kor is még ott kobászolunk még az erdõben; a számos tapasztalat a múlban ezt mutatja. :D Haladósabb tempó kell, mert úgyis meg kell várni a népeket, meg lehetnek technikai gondok (pl elfolyik a fékolaj :D) ugye.

Nem mondom persze, hogy tépjük szét magunkat, de azért ne húzzuk fölfelé a fékeket. :)

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Por már nem nagyon lesz bejáráson :(/:)

De pocsolya annál több fõleg az erdõs szakaszokon. Már 3 órája megy a zuhany. Minden gödör megtelik szép lassan...
Na - a mászás, meg a lejtõ nem lesz gáz, mert felszárad, de ami szintben megy fák alatt, ott lesz fürdés!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Por már nem nagyon lesz bejáráson :(/:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A bolondok majd racingolnak, mi meg jól bejárjuk a pályát:D
Ma megnéztem a Pap-rét és Visegrád közötti részt visszafelé, illetve egy-két további részbe is belecsipegettem. Ha esõ lesz elötte/alatta, kemény lesz.
Ja és a Pap-rét utáni elsõ terepszakaszon (melyrõl korábban értekeztünk) kb. 25-30 cm-s a fû.

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Skacok,
ha itt újra szabadverseny lesz a bejáráson, én el sem megyek... :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát Crosskovácsin 4liter környékén volt a fogyasztásom minimum, meglepõdtem hogy több mint 2×esét megittam mint korábbi marcikon...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tavaly középen volt patak(meder) átkelés 1-2...

Visegrádit láttam apowerbart nem :D Tényleg vakulok :) Gondolom a powerbar jelneti a banán+csokit...

Ha meleg lesz akkor a púpom fullra kell tölteni :(

akkor majd jobban figyelek....én eddig nem vettem észre

literes kulacs elég, sztem melegben is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mér kéne?

Tanulj a másik Pitétõl, neki kulacsa sincs...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tavaly középen volt patak(meder) átkelés 1-2...

Visegrádit láttam apowerbart nem :D Tényleg vakulok :) Gondolom a powerbar jelneti a banán+csokit...

Ha meleg lesz akkor a púpom fullra kell tölteni :(