Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

jaja, meg néha néha beutaló egy egy hosszabb pihenõre egy túlélõ/bezárásra készülõ intézménybe....
2 éve is vittek onnan korházba többeket, illetõleg ismerõs is megölelte már szegényt :)
De látom azóta se döntötte ki senkisem :)

majd jövõ kedden a vihar :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jaja, meg néha néha beutaló egy egy hosszabb pihenõre egy túlélõ/bezárásra készülõ intézménybe....
2 éve is vittek onnan korházba többeket, illetõleg ismerõs is megölelte már szegényt :)
De látom azóta se döntötte ki senkisem :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

semmi közük hozzá

Valóban...
Az a villanyoszlop csak felesleges feszültségek forrása. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

A Az a villanyoszlop a kerítés mellett szerintem a sok adrenalin miatt jött 35-40-nel! Esetleg írhatsz a Magyar Villamos Mûveknek (fõtámogató!), hogy helyezzék át az oszlopot... ;)

off
semmi közük hozzá

az kis vagy közepfeszültségû vezeték oszlop, a helyi áramszolgáltató /jelen esetben elmû/ tulajdona :)

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Ezen a versenyen az évben elöször ugyéreztem hogy tök jól haladok, semmi nagyobb gondom nem volt, jó eredményre számítottam erre megint csak a mezõny 20% tudtam leelözni (kb.: 40%-át le akarom). Aki kb.: 300-adik lett az mennyit edz hetente ? Mennyi nemi életet él ? Mindent tudni akarok :beer:

37/184/74. Hetente max. 3szor tekerek, ebbõl egyszer 7végén hosszabbat. Idén Szilvás kivételével (közép, kategória 56, abs. 156) ahol elindultam mindig hosszún mentem. 2 éve csinálom, régebben futottam. Nehéz, nagyon nehéz. úgy érzem erõben kell fejlõdnöm sokat. Mindig a maximumot hozom ki magamból, ilyen vagyok, ezt élvezem. Talán ezért is nem a középtávon idulgatok, bár sz.tem lehet hogy még azon kéne (csak a sikerélmény miatt)

Vettem új belsõket, kõkeményre fújtam (nemtomhánybár), a sziklák széttörtek alattam.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Jah, nem tudom hol, vhol fenn Visegrádon ahol a rövid átment egy aszfaltcsíkon és után nem belátható helyen erõs emelkedõ jött; üzenem az ott táborozó srácnak hogy válts vissza vagy vmi hasonlót kinyöghetett volna :mad: .

Jah igen, volt egy 35-40el szembejövõ villanykaró, vannak halvány emlékeim róla :-D Azért azt pl táblázhatták volna vagy vmi, mert épp kerülni akartam arra vkit!

A rajtnál osztottak itinert, kategóriánként ajánlott sebességekkel, benne van a javasolt sebességfokozat, meg hogy hol kell nagy levegõt venni! Az a villanyoszlop a kerítés mellett szerintem a sok adrenalin miatt jött 35-40-nel! Esetleg írhatsz a Magyar Villamos Mûveknek (fõtámogató!), hogy helyezzék át az oszlopot... ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
PTamás, nem is arra gondoltam amikor már 100méterrel korábban láttam :)
Mindegy, el lettem kapatva akkor máskor a jelexerint :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
MC Pite!

Azért van a két szép szemed, hogy meglásd, mi van elõtted :)

Hegyikerékpározás. Neked kell megoldanod az eléd kerülõ akadályt.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szoktak ilyen helyeknél szólni hogy válts vissza, nem olyan extra igény... jól jött volna.

4bar van kinek sok, van akinek nem; 3-3,5el szoktam általában járkálni, ha kényelmes/ismerõs helyen megyek akko 2,5-3 bar. Inkább, mint defektet szerelni, ott a komfortot úgysem az fogja meghatározni...

agneovo: Aha... szal ilyenek jártak azoknak akik rendesen tudtak nevezni. Nekem ugyan kész volt a rajtszámom, de azt 40 perc sorban állá sután a kezembe nyomták minden nélkül... mondom legalább kötelegõt kaphatnék?

Tavaly kezdtem újra tekerni, egy rossz gerinc(csigolya) és másfél rossz térdel, heti 1-2× is tekeréssel (nem minden hétvégét vagyok itthon, vagy asszonypajtival és akkor azért nincs tekerés), 23/175/85, és általában a mezõny 3/4-5/6 ahol végzek, túrázgatva, meg fényképezgetve. Mostmár kezdenek felfele nem nagyon elõzgetni, de most DMen nem elõzött senki le - ill pár méteren bellül mikor volt hely visszaelõztem, csak elején még sok... öhm... vegyes társaság volt és nehéz volt tõlük lejtõzni.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Jah, nem tudom hol, vhol fenn Visegrádon ahol a rövid átment egy aszfaltcsíkon és után nem belátható helyen erõs emelkedõ jött; üzenem az ott táborozó srácnak hogy válts vissza vagy vmi hasonlót kinyöghetett volna

- legközelebb akár fel is húzhatna:lol1:

meg 4bar lesz legalább a gumikban...

- gratulálok, csak így tovább:hahaha:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nyaraltam, most megint gépnél vok, folytatom :D

Szal a rajt tényleg; már fel sem tûnt... mivel a rajtszámomat 10:02-kor vettem át azt nem is mondom hogy kb az 1300 rajtpozíciót foglaltam el, és vagy 10 percet tököltünk mire elérük a kaput.

Az az emelkedõn feltoljuk az hihetetlen nevetséges volt,m nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek... írtó ciki :(

Hobbyrakéták nem zavartak, az már inkább hogy aszfalton teljes szélességben voltak páran; így a folyamatos elõzés felfele nem sikrült olyan folyamatosra mint szerettem volna. (Hát még ha nem betegen indulok :-D )

Ja, lensver, neked meg integethet aztán az ember :-)

vcsibe: Megértelek, bnõm ezzel próbáltam maratonra elhívni hogy induljon, de mire beért volna vszínû nem maradt volna és nekem végem lenne az tuti; átérzem!

Jah, betegen rövid absz 172. helyezés ahhoz képest hogy levegõt sem kaptam sztem jó, magamra büszke vok :-). De hogy szétestem volna (az eredetileg nevezett) küzépen az szinte biztos :-(. A torkom még azóta is fáj, de legalább nem gyulladt...
Jah, most megint fényképeztem is közben, hisz rövidtávos pályáról csináltam shotokat asszonypajtinak kedvhozónak :-) (feltöltöm majd)
Jah, nem tudom hol, vhol fenn Visegrádon ahol a rövid átment egy aszfaltcsíkon és után nem belátható helyen erõs emelkedõ jött; üzenem az ott táborozó srácnak hogy válts vissza vagy vmi hasonlót kinyöghetett volna :mad: .

Jah igen, volt egy 35-40el szembejövõ villanykaró, vannak halvány emlékeim róla :-D Azért azt pl táblázhatták volna vagy vmi, mert épp kerülni akartam arra vkit!

Jah igen, amit kedvesmester ond azt is kiegyenesítettem volna ha nem kanyarodik be elöttem vki épp; mert a pufók csaj az árnyékban lebzselt ahelyett hogy a helyén lett volna! :mad:

Chicken: Ha nem negyed óra rajtkésés palástolására szól a rajt akor nekem is tetszik/tetszene!

Hogy kit esik jól alázni lefele az egy dolog, de mikor szerencsétlenek nem tudnak félrehúzódni azt már nem szeretem :-(.

SlyRoxy, igen, én annyira szoktam figyelni hogy korábban fényképeztem is a maratonokon a szebb részeket!

Javító... hát nekem is cxsak 1 õótbelsõm van, és remélem elég lesz :-). Igaz, latexes belsõt vettem és remélem hogy a pótbelsõt sem kell sokat használnom... De mátrára majd viszek mégegyet, meg 4bar lesz legalább a gumikban...

Naná hogy a mögöttem levõ rajta van a filmen én meg nem :-(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kinek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gének.

A sebesség mindent megold.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

"Valaki nem tudja elküldeni a track-et ?"

Sajnos a GPS-em (Forerunner 205) egy .tcx fájlba gyûjti a sporttevékenységeimet, ami most jelenleg 60 MB. Én sajnos nem értek hozzá, hogy ebbõl hogy lehet kinyerni egy napot. Viszont mailben szívesen elküldöm a szinttérképet és a pályarajzot, amit csinált...

"Aki kb.300-adik lett, az mennyit edz hetente?"

Én 198. lettem, és elmondom, hogy alföldön lakok, néha hétvégén felmegyünk a hegyekbe, és tekerünk 4-5 órát.(tavasztól õszig). A hiányzó mozgást futással pótolom. Persze ez nem ugyanaz, mert az ember technikailag nem fejlõdik annyit (gondolok itt pl. a lefelékre). Ja, és hozzáteszem hogy mindjárt 40 vagyok és még nincs 10 éve, hogy elkezdtem sportolni...

Ugy kezdõdött hogy tavaly áprilisban a tv elött feküdtem és szotyit ettem ami az asztalon volt. Másnapra olyan izomlázat kaptam a vállamba, hogy elhatároztam életmódott váltok ennyire fika nem lehetek. Szerencsére nem Tesco bájkot vettem és nagyon megtetszett a bringázás. Utána vettem GPS-t is és Geocachingelek (a környéken a Pilisben) szinte minden kincset (vagyis müa. tupper edényt) megtaláltam. Ebben az évben eddig kb.: 2.000 Km-ert mentem 30.000 m szintemelkedéssel. Minden héten hétköznap megyek egy-két órát illetve hétvégén kb.: 4-8 órát. Patentpedált nem használok (probáltam az SPD-t de nem tetszik.) 32 éves vagyok 183 cm 85 Kg.

Nem értem hogy lehettél 198-dik, de biztató hogy még fejlõdhetek. A felfeléken vesztek, a lefeléken azért mindenhol lejövök ott kevesen elöznek meg.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
"Valaki nem tudja elküldeni a track-et ?"

Sajnos a GPS-em (Forerunner 205) egy .tcx fájlba gyûjti a sporttevékenységeimet, ami most jelenleg 60 MB. Én sajnos nem értek hozzá, hogy ebbõl hogy lehet kinyerni egy napot. Viszont mailben szívesen elküldöm a szinttérképet és a pályarajzot, amit csinált...

"Aki kb.300-adik lett, az mennyit edz hetente?"

Én 198. lettem, és elmondom, hogy alföldön lakok, néha hétvégén felmegyünk a hegyekbe, és tekerünk 4-5 órát.(tavasztól õszig). A hiányzó mozgást futással pótolom. Persze ez nem ugyanaz, mert az ember technikailag nem fejlõdik annyit (gondolok itt pl. a lefelékre). Ja, és hozzáteszem hogy mindjárt 40 vagyok és még nincs 10 éve, hogy elkezdtem sportolni...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
endorfin rulz

+ tökéletesen beállított bringa, tiszta - kipróbált lánc, elõzõ napi nem elcseszett vacsora / aznapi reggeli

Rémhörihez hozzáfûzve: Napi 2x20 km melóba, vagy minden reggel vagy este 30-40 aszfalt plusz hétvégén 60-80 km terepen már elég a hosszútáv túléléséhez is. Ezzel a középtávon már szépet lehetne menni.
A legfontosabb a rendszeres tekerés és a fokozatosság.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sztem ez is sok :)

Legyél pihent is; 4 óra alvással csak görcsölni lehet :-/

Sex lehetõleg nap, mint nap, kellemes átmozgató edzés, ami segít fenntartani a jó kondíciót :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Az elsõ 100-150ben benne lehet lenni heti 10-15 óra edzéssel (az azért nem olyan sok), ha már februárban elkezdi az ember. De nem úgy kell edzeni hogy minden hegyet megnyomni már tavasszal... Szép fokozatosan. És ehhez a helyhez még bringa sem kell szuper, egy deore-os bõven megteszi. Kaja sem kell szuper, csak az ilyenekre kell figyelni verseny közben, hogy ne éhezzen el az ember, mert az olyan -50 hely...
Meg arra kell figyelni hogy verseny elõtt 1 hétig alkohol nuku, najó 1 sör még nem számit...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

GPS-el mérve 64,12 km.

Sajnos szinte üres elemakksikkal indultam igy kimerült a GPS-em a táv 3/4-nél (mivel pozicióharcban voltam a 430 helyért nem cseréltem ki :mybad: ). Valaki nem tudja elküldeni a track-et ?

A versenyrõl :
- Rossz sorba áltam 20 percet a rajtszámomért. Úgy döntöttem rajtszám nélkül indulok de aztán 9:50 kor már nem volt senki igy felvettem.
- A rajtokat már megszoktam. Nem is az zavar hogy nehéz áthaladni a rajtvonalon henem utána hirtelen jön egy szûkitõ és megint tolongás lásd.: budamaraton, crosskovácsi, dunamaraton (a szilvásvárad az elment).

+ A pálya jó volt a kijelölés is.
+ A frissítõk jók voltak. Mondjuk nekem visszafelés pilisszentlászló után nagyon messze volt a következõ frissitõ ahol csak meleg viz volt teljesen eléheztem már az egyenes uton is toltam. (egy spori társ mentette meg az életem mikor imbuszkulcsot kért a felcsavart váltójához ekkor ugyanis megtaláltam a táskámba "harang" ajándékát a doboz szõlõcukrot ==> az egészet megettem 1 perc alatt ==> irdatlan tempóra váltottam ==> 431. hely király)

Ezen a versenyen az évben elöször ugyéreztem hogy tök jól haladok, semmi nagyobb gondom nem volt, jó eredményre számítottam erre megint csak a mezõny 20% tudtam leelözni (kb.: 40%-át le akarom). Aki kb.: 300-adik lett az mennyit edz hetente ? Mennyi nemi életet él ? Mindent tudni akarok :beer:

Sunshine

Sunshine

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

A középtáv 001-100-as rajtszámairól felkerültek a képek.

http://www.systemspo...fd5d2660421.ivy

Jól néz ki, hogy a fehérfejû rétisast is rátetted a képekre! :-)