Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
majd holnap "reggel felmérem a terepet": ami abból áll, hogy átveszem a rajtszámot, meg nézem, hogy a többség rakja-e a sárgumit vagy nem?!, ha igen, akkor én is;)

ha ez a rajtcsomag ilyen... hát akkor... pfff

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a gumi miatt aggódóknak:

a sárgumit tegyétek fel, ÓÓÓÓRRRIIÁÁÁSSIIIII sár van. (most voltunk kint..)

amúgy amit eddig láttam: helyszín ok, zuhanyzót láttam, a büfében van egész jó kaja,meg fagyi:), viszont nem kicsit leesett az állam, amikor egy fél liter üdítõért majd' 500 forintot kértek el tõlem...

az indulási csomag meg egyszerûen nevetséges. a rajtszám mellé kaptunk némi reklámot, meg egy fényvisszaverõ csíkot, ami amúgy hasznos, de szintén reklámértékû (uni..a), és ennyi...mindezt a szokásos XXXXL-es zacskóban, amibe én 4 napi ruhámat simán bepakoltam a múlt héten - hát egy vicc, és még pazarlás is.

nem értek a versenyszervezéshez, meg a költségeihez, de az állítólagos 1500-1600 nevezõbõl tényleg nem futja legalább 1 csomag mezei, zacskós szõlõcukorra (100 forint a kiskerára)??? remélem azért az ajándék törölközõ nem marad el, és a póló is jó lesz, valami apró, szimbolikus ábrával, és nem egy ordenáré nagy mintával, ami 1 hét után lekopik, és tökéletesen be lehet izzadni alá...

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

:D pont jártam ma a vízverési réten, én mikor odaértem a bátyámmal azthittem bálát égetnek a tûzoltók:D nem tûnt olyan élesnek a helyzet, meg láttam ott árnyékban jópár biciklist, gondolom te is ott voltál:)

A helyzet nem volt vészes, de mivel nagy volt a szél és a bála magától nem ége le (közepe izzik még vagy egy napig) így kijöttek utómunkára - a füstölgõ bálát szétszedték - egybõl lángra is kapott - és mikor leégett gondolom megszorták vízzel. Mi a végét már nem vártuk meg, bár a szõke mentõsnõ majdnem levett a lábamról egy infúzió erejéig.

heavyweight

heavyweight

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Középtávú és rövidtávú nevezés érdekelne! 06 70 457-3085

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szponzored báj VV :D

Aztán vigyázz azzal a bringával!:D
(Idén már sok mindent látott, amit nem kellett volna.:( )

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Ilyen nehezet kérdeztem?:P Mivel 30 km-nél vannak kb. másfél órára tippelek...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Milyen bringával jösz?

Szponzored báj VV :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

toroktomcso

toroktomcso

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Valakinek még van egy középtávos nevezése férfi a kor az nem számit telo: 0620 465-1426

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hellotok!
Mikor lesznek dobogó-kõn a versenyzõk? Pontosan hol mennek, a nagy parkolón keresztül? köszi

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Sziasztok, ma de voltunk Paprét utáni részt megnézni illetve Pszlászloig visszafelé is megnéztük a pályát. Állapota super, éppen még nem porzik, de száraz szinte mindenütt, néhol van csak elvétve egy-egy nagyobb tócsa de kerülhetõ. Paprét után lefelé a köveves járható jobb oldalt. Sajnos vízverés nyeregnél valamelyik marha felgyújtott 2 bálát így ott maradtunk illetve a tûzoltókat hívtunk + segítettünk nekik Paprértõl idatalálni. Paprét után a köves út elmegy bal oldalt illetve az agyagos rész sem járhatatlan, de mnem mentünk végig mert kb egy óra elment a tûzoltással.

Paprét után felfelé a kék jelzés még egy-két helyen nedves, de holnapra már tuti lesz. Lefele Psztlászlóig az egyik kedvenc szakaszom szinte porzik, egy helyen van egy kisebb sárfolt és a vége elõtt kell még figyelni mert nagy sebességnél 3 fa között a cikázás elég necces....

Este még benézek, de többet úgy sem tudok mondani csak azt, hogy aki sárgumit rak fel az megérdemli.

:D pont jártam ma a vízverési réten, én mikor odaértem a bátyámmal azthittem bálát égetnek a tûzoltók:D nem tûnt olyan élesnek a helyzet, meg láttam ott árnyékban jópár biciklist, gondolom te is ott voltál:)
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Sziasztok, ma de voltunk Paprét utáni részt megnézni illetve Pszlászloig visszafelé is megnéztük a pályát. Állapota super, éppen még nem porzik, de száraz szinte mindenütt, néhol van csak elvétve egy-egy nagyobb tócsa de kerülhetõ. Paprét után lefelé a köveves járható jobb oldalt. Sajnos vízverés nyeregnél valamelyik marha felgyújtott 2 bálát így ott maradtunk illetve a tûzoltókat hívtunk + segítettünk nekik Paprértõl idatalálni. Paprét után a köves út elmegy bal oldalt illetve az agyagos rész sem járhatatlan, de mnem mentünk végig mert kb egy óra elment a tûzoltással.

Paprét után felfelé a kék jelzés még egy-két helyen nedves, de holnapra már tuti lesz. Lefele Psztlászlóig az egyik kedvenc szakaszom szinte porzik, egy helyen van egy kisebb sárfolt és a vége elõtt kell még figyelni mert nagy sebességnél 3 fa között a cikázás elég necces....

Este még benézek, de többet úgy sem tudok mondani csak azt, hogy aki sárgumit rak fel az megérdemli.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem!
Minden info érdekel!
Nehéz innen odalátni Valika!

A Valika az nem én vagyok. Eltévesztetted a házszámot barátom.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
sziasztok! aki ma (mostanában) volt pályabejáráson írja le légyszi ,hogy paprét után lévö nagy köves lefelén van e már vmi út szerûség vagy még mindig csak a kövek sokasága... , mert ennél a résznél eléggé bizonytalan vagyok , fõleg ha besüt a nap a lombokon kersztül mert akkor szinte semmit sem látni....

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Gyere a 11-es úton a Duna mellett, meg fogod találni :)

Ok

Kösz.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Valaki tudna mondani címet utca nevet stb.. hogy GPS-el oda találjak.
Kösz.

Gyere a 11-es úton a Duna mellett, meg fogod találni :)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Valaki tudna mondani címet utca nevet stb.. hogy GPS-el oda találjak.
Kösz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

na
bicaj kész
elsõ ut haza
holnap meg véééééééééégetek lesz :D

Milyen bringával jösz?

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na
bicaj kész
elsõ ut haza
holnap meg véééééééééégetek lesz :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Tavaly mondjuk nem voltam (és sajna idén sem).
Tavalyelõtt viszont akkor csak én nem találtam, dunában mártóztam helyette, sry akinek a lelkébe gázoltam az elõzõ hsz.-al :) ^^
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nehéz eset vagy.:D Nem kell.

Nem!
Minden info érdekel!
Nehéz innen odalátni Valika!
Team Heavy Pedál Szeged