Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Eredménylista van már valahol fent?

http://bikemag.hu/ve...simon-a-gyoztes
"In idem flumen bis non descendimus"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Fotózgattam párat a célterületen amíg bejött a haverom.
Tehát csak az én beérkezésem utáni és az õ beérkezése elõtti befutók vannak meg.
Összesen 182 darab fotó.
Lusta voltam válogatni, tehát lehet hogy vannak félresikerült fotók is közte.... :)

Megvan!
Tnx!
Team Heavy Pedál Szeged

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Fotózgattam párat a célterületen amíg bejött a haverom.
Tehát csak az én beérkezésem utáni és az õ beérkezése elõtti befutók vannak meg.
Összesen 182 darab fotó.
Lusta voltam válogatni, tehát lehet hogy vannak félresikerült fotók is közte.... :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ha attól félsz akkor ne ülj fel bringára, de itt nem a 40 és 20 ról van szó, hanem mikor meglát egy követ vki és beletép oszt áljál meg nullára.
Meg arról mikor egy lendületes lefelén egyensúlyozva megy valaki ... ne és te mennél de nem tudsz ...

Hát én lefelé mentem ahogy tudtam, de volt ahol húztam a féket rendesen Merev villával sajna nem tudok annyit vállalni mint más a 10 cm telóval, a tenyerem így is bedagadt rendesen. Amúgy volt ahol lefelé is elõztem, de akkor ordítottam, hogy merrõl és nem volt gond.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Egy középtávos úriemberrel, kb. fél távon keresztül mentünk így az egymás idegeire:) Õ felfele erõsebb volt, a lefeléknél meg rendszeresen "hátbavágtam":) Sajnos néha veszélyesen lassan ment és bizony 1-1 alkalommal meg-megakadt a kövekeben a kerék.

akkor elõzd meg felefe legközelebb, és nem lesz ilyen baj ... és mi volt a másik felében?:)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Azért másképp esel 40-el mint 20al...

Ha attól félsz akkor ne ülj fel bringára, de itt nem a 40 és 20 ról van szó, hanem mikor meglát egy követ vki és beletép oszt áljál meg nullára.
Meg arról mikor egy lendületes lefelén egyensúlyozva megy valaki ... ne és te mennél de nem tudsz ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Parti ideje 4:17. Pont mint sala-nak :-)

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Egy középtávos úriemberrel, kb. fél távon keresztül mentünk így az egymás idegeire:) Õ felfele erõsebb volt, a lefeléknél meg rendszeresen "hátbavágtam":) Sajnos néha veszélyesen lassan ment és bizony 1-1 alkalommal meg-megakadt a kövekeben a kerék.

Ezzel én is így voltam.
Pedig milyen jól lehetett zúzni lefelé! :)

Eredménylista van már valahol fent?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

És könyörgöm ha valaki megy lefelé, ne a féket húzza ... attól nem fog megoldódni a dolog ... nagyobbat esel ha szarráfékezed a dolgot, pont nem gurulsz át rajta ... hanem megakadsz benne:mybad:

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Azért másképp esel 40-el mint 20al...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Gondolom valami fejkendõ, de az egész tapintásra is szörnyû nemhogy hordani, azonnal a kukában landolt.

fejkendõ, igen. öcsém nem jött rá, hogy mit ábrázol a minta, nekem is vagy 5 perc volt, mire leesett...de a sok minta alá irtózatosan be fog izzadni az ember, ha hordja - én azt gondoltam, hogy sisak alá jó lehet, de ahhoz meg kicsi (nagy fejem van), illetve a minta rohadtul zavaró.

de én még mindig tartom azt, hogy tök felesleges ilyen nagy ábra a pólóra, ha nem tudják esztétikusan és tartósan kivitelezni. egy kis felirat, egy kis ábra, aztán ennyi...vagy csak simán az adott távnak megfelelõ szintábra, simán fehérrel/feketével - szerintem jól nézne ki.

a közép-/hosszútávosoknak a pólóujjon milyen embléma van? nekem a rövidtávos verseny emblémája (Csere Csaba Emlékfutam?), és kíváncsi vagyok, hogy a középnek a közép, stb...

a fejkendõt én ki nem dobom, mert az akkor pazarlás - jó lesz ez még bringamosáskor/szereléskor. :) (van vagy 2 tucat mini tmobilos törölközõnk, annak is a felét ilyen és hasonló, nemes célokra használjuk fel.)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Összegezve, nekem egy kalandtúrára kerekedett. A kulacsaim, gélem, pumpám és mindenem a kocsiban maradt(eltünt a kulcsos ember).:wallbange

Az X-IONT jóvoltából :) kaptam tõlük kulacsokat és géleket, ezért külön köszönet nekik:clap:.

Aztán persze kellett volna a marokszerszámkészlet ... a 2. vagy 3. itatónál a Corratech csapat kisegített köszönet ismét ... :prosze:

Az itatás etetés kiváló volt.

A táv 68km-re sikerült eltévedtem, valahol az erdõben is kóvályogtam ... egy köves patak körül aztán egy mezõn ... valahogy nem tanulnak ebbõl pedig rendezõket igazán tehettek volna azért több helyre, vagy szallagokat ...:confused: hát ez van ...

És könyörgöm ha valaki megy lefelé, ne a féket húzza ... attól nem fog megoldódni a dolog ... nagyobbat esel ha szarráfékezed a dolgot, pont nem gurulsz át rajta ... hanem megakadsz benne:mybad:

Ja és az a feket abrosz ... nagy dizájner volt aki megcsinálta ...

bonaede

bonaede

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Nekem nagyon tetszett a pálya, jó kijelölés, technikás részek és nagyon jó szervezés. Jó volt a hideg zuhány a verseny után :)
A célban kapott T-Mobile-os textília mi lenne?:confused:

Gondolom valami fejkendõ, de az egész tapintásra is szörnyû nemhogy hordani, azonnal a kukában landolt.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én is elfáradtam, de a középtáv baromi jó volt! Nagyon jó volt a pálya, lehetett ereszteni is a lefeléket rendesen, meg a felfelék is járhatóak voltak zömében. Rendben volt a frissítés (jól esett, hogy a második ponton csak vizet kaptunk!) és a célterületen is volt minden még! A póló kifejezetten kellemes meglepetés volt (jó minõség, kultúrált kivitelezés), a gyerekcsapat az erdõben, a folyóátkelésnél meg egyszerûen zabálni valóan szurokltak teli torokból:)
Tényleg csak pozitív élményeim vannak errõl a derbirõl:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Nekem nagyon tetszett a pálya, jó kijelölés, technikás részek és nagyon jó szervezés. Jó volt a hideg zuhány a verseny után :)
A célban kapott T-Mobile-os textília mi lenne?:confused:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

MeridaMan

MeridaMan

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hát, nekem is sikerûlt 5.20 perc alatt befejezni a középtávot, aminél jobbra számítottam, egész jól ment 50 kilcsig, ahol az én órám, 55 km.en állt, a frissitõ pontnál egy gyönyörû :) leányzó, akitõl a vizet kaptam - kértem, megpróbált felviditani, hogy már csak 20 km. van hátra, onnantól végem volt, totálisan belassúltam, egyszerûen nem ment, a végén 70 km és pár 100 méter volt, hallottam valakitõl, hogy neki is ennyi lett, másnak is sikerûlt plussz 5 kilcsit összeszednie? A lefelék tutik voltak, szerintem jó volt minden, amikor beértem valakit vitt egy mentõ, áll. hatalmasat eset, és a gerince is sérûlhetet, mert , hogy valami felfújható paplanágyba tették, tud valaki valamit róla? bizzunk benne, hogy nincs nagy gond. A térdfájás nekem is meg volt. Üdv én.

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Nem találtam zuhanyzót, ami lehet az én hibám, mindenesetre volt hidegvíz csap és a Duna persze. Ilyen melegben ez tulajdonképp nem is probléma

Ott volt annak az épületnek az emeletén ahol a pólókat osztogatták.
Elég rendes méretû betûkkel ki volt írva... :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rajt tényleg rossz volt, többi ok.

a reggeli rajtszámátvétel nem volt gond, mi kimentünk a csapattal tegnap sátrat állítani, átvettük a rsz-okat, és én átvettem apuét meg öcsémét is. kötelezõvé kéne tenni, hogy a csapatok szombaton vegyék át a rajtszámot...

PTamás: én is megrökönyödtem ezen tegnap, ez már azért pofátlanság...ma vittem is inkább +1 palack vizet.

pólók: tõlem megkérdezte a pólókiadó, hogy "ugye M-esre regisztráltál is, és nem csak kéred?". mondom igen, M-est kértem...elég szomorú, hogy már több topmaraton versenyen gond volt, hogy a késõbb beérkezõknek csak óriiááásiii póló jutott, és ezt mégsem tudják megoldani.

de amúgy jó volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

zsir volt csak a térdem ment szét

4:17 perc a középtávon
helyezést hol tudom megnézni?

Jó idõ ( de én gyorsabb voltam :) ). Helyezés majd a topmaraton honlapon, elvileg célbaérkezéskor is bemondták és kirakták az oszlopra.

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Megjöttünk mi is, nekem személy szerint nagyon tetszett az egész. Bár ismét bebizonyosodott, hogy nem kell a pánikhangulatkeltõknek bedõlnöm. :) (Pl.: Sár, Papp-rétõl köves lefelé, Salamon-toronynál lévõ dobogó. Ezektõl pár hozzászólás miatt kicsit tartottam, de végül is egyik sem okozott gondot)
A szervezés szerintem is tökéletes volt. Ha nagyon kukacos vagyok akkor tényleg csak a kicsit hosszú várakozást tudom megemlíteni a rajtszámátvátelnél, és a felvezetõkörben a gátra való feljutást, amit valahogy okosabban is megoldhattak volna.
Igen, én is láttam két rövidttávos kollegát akik a középtáv indításakor gyorsan felkapták mellõlem a biciklijüket (rövidtávon indultam) és beálltak a középtávosokhoz. Én mondjuk kapásból kizártam volna õket.....
Annyiban mondjuk kinyalták, hogy a chipeket egyesével indították, mert a hivatalos idõm és a Polar között volt másfél perc különbség, szóval emiatt nem nyertek semmit.....
Mivel ez volt az elsõ Duna Maratonom, nem ismertem a pályát és a szintidõmet két és félórára állítottam be. Végül 1 óra 58 perc alatt értem be és Master 1 kategóriában 76-ik lettem amivel én teljsen elégedett vagyok. :)

hát igen Pparét után én is vártam a köves lefelét de kipucolták elvikeg azt a részt így könnyen járható volt:)