http://bikemag.hu/ve...simon-a-gyoztesEredménylista van már valahol fent?
Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2008. július 07. - 08:05

Írta 2008. július 07. - 07:44

Fotózgattam párat a célterületen amíg bejött a haverom.
Tehát csak az én beérkezésem utáni és az õ beérkezése elõtti befutók vannak meg.
Összesen 182 darab fotó.
Lusta voltam válogatni, tehát lehet hogy vannak félresikerült fotók is közte....
Megvan!
Tnx!
Írta 2008. július 07. - 00:16

Tehát csak az én beérkezésem utáni és az õ beérkezése elõtti befutók vannak meg.
Összesen 182 darab fotó.
Lusta voltam válogatni, tehát lehet hogy vannak félresikerült fotók is közte....

Írta 2008. július 06. - 23:04

Ha attól félsz akkor ne ülj fel bringára, de itt nem a 40 és 20 ról van szó, hanem mikor meglát egy követ vki és beletép oszt áljál meg nullára.
Meg arról mikor egy lendületes lefelén egyensúlyozva megy valaki ... ne és te mennél de nem tudsz ...
Hát én lefelé mentem ahogy tudtam, de volt ahol húztam a féket rendesen Merev villával sajna nem tudok annyit vállalni mint más a 10 cm telóval, a tenyerem így is bedagadt rendesen. Amúgy volt ahol lefelé is elõztem, de akkor ordítottam, hogy merrõl és nem volt gond.
Írta 2008. július 06. - 22:47

Egy középtávos úriemberrel, kb. fél távon keresztül mentünk így az egymás idegeire:) Õ felfele erõsebb volt, a lefeléknél meg rendszeresen "hátbavágtam":) Sajnos néha veszélyesen lassan ment és bizony 1-1 alkalommal meg-megakadt a kövekeben a kerék.
akkor elõzd meg felefe legközelebb, és nem lesz ilyen baj ... és mi volt a másik felében?

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. július 06. - 22:45

Azért másképp esel 40-el mint 20al...
Ha attól félsz akkor ne ülj fel bringára, de itt nem a 40 és 20 ról van szó, hanem mikor meglát egy követ vki és beletép oszt áljál meg nullára.
Meg arról mikor egy lendületes lefelén egyensúlyozva megy valaki ... ne és te mennél de nem tudsz ...
Írta 2008. július 06. - 22:34

Írta 2008. július 06. - 22:11

Egy középtávos úriemberrel, kb. fél távon keresztül mentünk így az egymás idegeire:) Õ felfele erõsebb volt, a lefeléknél meg rendszeresen "hátbavágtam":) Sajnos néha veszélyesen lassan ment és bizony 1-1 alkalommal meg-megakadt a kövekeben a kerék.
Ezzel én is így voltam.
Pedig milyen jól lehetett zúzni lefelé!

Eredménylista van már valahol fent?
Írta 2008. július 06. - 22:09

És könyörgöm ha valaki megy lefelé, ne a féket húzza ... attól nem fog megoldódni a dolog ... nagyobbat esel ha szarráfékezed a dolgot, pont nem gurulsz át rajta ... hanem megakadsz benne:mybad:
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. július 06. - 22:08

Írta 2008. július 06. - 22:07

Gondolom valami fejkendõ, de az egész tapintásra is szörnyû nemhogy hordani, azonnal a kukában landolt.
fejkendõ, igen. öcsém nem jött rá, hogy mit ábrázol a minta, nekem is vagy 5 perc volt, mire leesett...de a sok minta alá irtózatosan be fog izzadni az ember, ha hordja - én azt gondoltam, hogy sisak alá jó lehet, de ahhoz meg kicsi (nagy fejem van), illetve a minta rohadtul zavaró.
de én még mindig tartom azt, hogy tök felesleges ilyen nagy ábra a pólóra, ha nem tudják esztétikusan és tartósan kivitelezni. egy kis felirat, egy kis ábra, aztán ennyi...vagy csak simán az adott távnak megfelelõ szintábra, simán fehérrel/feketével - szerintem jól nézne ki.
a közép-/hosszútávosoknak a pólóujjon milyen embléma van? nekem a rövidtávos verseny emblémája (Csere Csaba Emlékfutam?), és kíváncsi vagyok, hogy a középnek a közép, stb...
a fejkendõt én ki nem dobom, mert az akkor pazarlás - jó lesz ez még bringamosáskor/szereléskor.

Írta 2008. július 06. - 22:05

Az X-IONT jóvoltából

Aztán persze kellett volna a marokszerszámkészlet ... a 2. vagy 3. itatónál a Corratech csapat kisegített köszönet ismét ... :prosze:
Az itatás etetés kiváló volt.
A táv 68km-re sikerült eltévedtem, valahol az erdõben is kóvályogtam ... egy köves patak körül aztán egy mezõn ... valahogy nem tanulnak ebbõl pedig rendezõket igazán tehettek volna azért több helyre, vagy szallagokat ...:confused: hát ez van ...
És könyörgöm ha valaki megy lefelé, ne a féket húzza ... attól nem fog megoldódni a dolog ... nagyobbat esel ha szarráfékezed a dolgot, pont nem gurulsz át rajta ... hanem megakadsz benne:mybad:
Ja és az a feket abrosz ... nagy dizájner volt aki megcsinálta ...
Írta 2008. július 06. - 22:03

Nekem nagyon tetszett a pálya, jó kijelölés, technikás részek és nagyon jó szervezés. Jó volt a hideg zuhány a verseny után
A célban kapott T-Mobile-os textília mi lenne?:confused:
Gondolom valami fejkendõ, de az egész tapintásra is szörnyû nemhogy hordani, azonnal a kukában landolt.
Írta 2008. július 06. - 22:01

Tényleg csak pozitív élményeim vannak errõl a derbirõl:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. július 06. - 21:50

A célban kapott T-Mobile-os textília mi lenne?:confused:
Írta 2008. július 06. - 21:38

Írta 2008. július 06. - 21:26

Nem találtam zuhanyzót, ami lehet az én hibám, mindenesetre volt hidegvíz csap és a Duna persze. Ilyen melegben ez tulajdonképp nem is probléma
Ott volt annak az épületnek az emeletén ahol a pólókat osztogatták.
Elég rendes méretû betûkkel ki volt írva...

Írta 2008. július 06. - 21:13

a reggeli rajtszámátvétel nem volt gond, mi kimentünk a csapattal tegnap sátrat állítani, átvettük a rsz-okat, és én átvettem apuét meg öcsémét is. kötelezõvé kéne tenni, hogy a csapatok szombaton vegyék át a rajtszámot...
PTamás: én is megrökönyödtem ezen tegnap, ez már azért pofátlanság...ma vittem is inkább +1 palack vizet.
pólók: tõlem megkérdezte a pólókiadó, hogy "ugye M-esre regisztráltál is, és nem csak kéred?". mondom igen, M-est kértem...elég szomorú, hogy már több topmaraton versenyen gond volt, hogy a késõbb beérkezõknek csak óriiááásiii póló jutott, és ezt mégsem tudják megoldani.
de amúgy jó volt.
Írta 2008. július 06. - 21:12

zsir volt csak a térdem ment szét
4:17 perc a középtávon
helyezést hol tudom megnézni?
Jó idõ ( de én gyorsabb voltam

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 06. - 21:11

hát igen Pparét után én is vártam a köves lefelét de kipucolták elvikeg azt a részt így könnyen járható volt:)Megjöttünk mi is, nekem személy szerint nagyon tetszett az egész. Bár ismét bebizonyosodott, hogy nem kell a pánikhangulatkeltõknek bedõlnöm.
(Pl.: Sár, Papp-rétõl köves lefelé, Salamon-toronynál lévõ dobogó. Ezektõl pár hozzászólás miatt kicsit tartottam, de végül is egyik sem okozott gondot)
A szervezés szerintem is tökéletes volt. Ha nagyon kukacos vagyok akkor tényleg csak a kicsit hosszú várakozást tudom megemlíteni a rajtszámátvátelnél, és a felvezetõkörben a gátra való feljutást, amit valahogy okosabban is megoldhattak volna.
Igen, én is láttam két rövidttávos kollegát akik a középtáv indításakor gyorsan felkapták mellõlem a biciklijüket (rövidtávon indultam) és beálltak a középtávosokhoz. Én mondjuk kapásból kizártam volna õket.....
Annyiban mondjuk kinyalták, hogy a chipeket egyesével indították, mert a hivatalos idõm és a Polar között volt másfél perc különbség, szóval emiatt nem nyertek semmit.....
Mivel ez volt az elsõ Duna Maratonom, nem ismertem a pályát és a szintidõmet két és félórára állítottam be. Végül 1 óra 58 perc alatt értem be és Master 1 kategóriában 76-ik lettem amivel én teljsen elégedett vagyok.