Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
zsir volt csak a térdem ment szét

Sala, mennyi idõt mentél, hányadik lettél?

4:17 perc a középtávon
helyezést hol tudom megnézni?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sala, mennyi idõt mentél, hányadik lettél?

A sebesség mindent megold.

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Megjöttünk mi is, nekem személy szerint nagyon tetszett az egész. Bár ismét bebizonyosodott, hogy nem kell a pánikhangulatkeltõknek bedõlnöm. :) (Pl.: Sár, Papp-rétõl köves lefelé, Salamon-toronynál lévõ dobogó. Ezektõl pár hozzászólás miatt kicsit tartottam, de végül is egyik sem okozott gondot)
A szervezés szerintem is tökéletes volt. Ha nagyon kukacos vagyok akkor tényleg csak a kicsit hosszú várakozást tudom megemlíteni a rajtszámátvátelnél, és a felvezetõkörben a gátra való feljutást, amit valahogy okosabban is megoldhattak volna.
Igen, én is láttam két rövidttávos kollegát akik a középtáv indításakor gyorsan felkapták mellõlem a biciklijüket (rövidtávon indultam) és beálltak a középtávosokhoz. Én mondjuk kapásból kizártam volna õket.....
Annyiban mondjuk kinyalták, hogy a chipeket egyesével indították, mert a hivatalos idõm és a Polar között volt másfél perc különbség, szóval emiatt nem nyertek semmit.....
Mivel ez volt az elsõ Duna Maratonom, nem ismertem a pályát és a szintidõmet két és félórára állítottam be. Végül 1 óra 58 perc alatt értem be és Master 1 kategóriában 76-ik lettem amivel én teljsen elégedett vagyok. :)
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mivel csak verseny után fotózgattam, itt egy pár kép.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

póló végre megint jó de mire beértem csak xl-es maradt:s mi a kukinak kérdezik emg akkor hogy milyet kérek...vagy adja oda rajtszámátvételnél mint a bükkön

Ez azért fura, ill. gáz, mert most direkt megnézték mindenkinél, hogy milyen pólóméretet jelölt be regisztráláskor, és azt adták neki, akármit is kértél. Ezek alapján csak tudniuk kellett volna, hogy mibõl mennyi fog fogyni.

bonaede

bonaede

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Király volt a közép, bár iszonyat mód elfáradtam. Eredetileg át akartam nevezni középrõl rövidre, de fél óra sorban állás után közölték, hogy ez nem ilyen egyszerû, meg késõ is van (kilenckor), meg minden. Szóval maradtam a közép távon és nem bántam meg. minden lejtõt lehetett abszolválni, csak húzni kellett a féket rendesen, csak tényleg azzal volt gond amikor megálltak az ember elõtt, bár ez nálam szerencsére inkább csak felfelé fordult elõ.. Az itatópontok meg kiválóak voltak szerintem. Dobogókõnél pl. még csoki is volt meg pogácsa a szokásos izo, meg banán mellett. Köszönet a szervezõknek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tényleg nagyszerû volt minden, csak pont a rajt nem!
A fejlõdés már látszik, mert végre tudtak távonként indítani, csak azt az idióta kört minek kell megtenni a rajt területen?
Rászabadítanak kb. 1000 embert egy 5 méter széles fordulóra, ami, mivel van benne 1,7m szint, sokaknak kitekerhetetlen. Vagy 100 métert toltuk a tömegben a bringát.
Én is úgy vettem észre, hogy most tiszta idõt mértek, de a kapun áthaladásom és az rajtterületrõl az aszfaltra kijutásom között pont 4perc 47másodperc telt el.
Miért nem lehet egybõl a pályára küldeni a mezõnyt, hogy ne szedjél össze még több hátrányt a karám elejébõl indulókkal szemben.
Úgy elment a kedvem az egésztõl, hogy amikor végre kiszabadultunk nem is kezdtem nyomni neki, hanem a Zasszonnyal maradtam és Õt segítettem, hajtottam végig a távon.
Megérte, mert legalább Õ a 6. lett a felnõtt nõk között és 17 percet javitottunk a tavalyi idején.:D

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
na megjöttem én is
annyira nem vagyok pozitív mint az elõttem szólók de lehet azért van mert hosszún mentem

ha nem viszek magammal 2 gélt meg két szeletet akkor akár éhen is dögölhettem volna. pilismaróti frissítõnél kb volt 3 szem csoki meg szõlõcukor utána másodjára dobogókõn csak inni...

póló végre megint jó de mire beértem csak xl-es maradt:s mi a kukinak kérdezik emg akkor hogy milyet kérek...vagy adja oda rajtszámátvételnél mint a bükkön

hobbirakéták meg hozták a formájukat...de már nem elég hogy az elsõ emelkedõn mindenki tolja már a lefeléken is 10-12km/h körül kell menni mert nehogy elessenek...elõzni meg persze nem nagyon lehet , örültem is hogy 30km után szinte egyedül mentem

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Valaki említette hogy a 65km tényleg 65 volt. A röviden mentem és szerintem az nem volt meg 35 :(

Nekem 31 km lett.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

2008.DM képek itt:

http://picasaweb.goo...2008DunaMaraton

Na ez gyors volt... Köszi :D

Valaki említette hogy a 65km tényleg 65 volt. A röviden mentem és szerintem az nem volt meg 35 :(
A keró legyen veletek!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
No, csatlakozom az elõttem szólokhoz, nagyszerû volt a maraton, szervezés, pálya, póló stb. VISZONT! a rajtnál szégyelje el magát azok a rövidtávosok, akik a közepesekkel együtt indultak, ja és igencsak a szalag mellet a gátnál sorakozotak fel a rövidesek, tisztelet a kivételnek. Ez nem fer, de hát ez a magyar mentalitás....

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
2008.DM képek itt:

http://picasaweb.goo...2008DunaMaraton

Meky

Meky

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szerintem is minden tökéletes volt. Talán a rajtszámátadás lehetett volna gördülékenyebb, de ez sem a szervezõkön múlt, csak besz..tam, hogy az összes csapat elöttem vette át a rajtszámokat. Rajt tökéletes, mindíg ilyet kérünk!

Valahol 40KM-nél odaatam a pumpámat egy Meridás srácnak. Kérlek keress meg a attila@jtc.hu mailcímen.

Szóval jó volt. 7-szer fogadtam meg, hogy soha többet, de már elmúlt.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Szerintem is rendben volt a szervezés, a középtáv annyi volt amennyinek írták (ezen meg is leõdtem)

Nade. A legjobb az volt, amikor Harang bejelentette, hogy jövõre a jubileumra való tekintettel a várból fog indulni a DM :cool2:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Parti Andris nyerte...

én is hazaértem(a változatosság kedvéért;)) : rajt elõtt rájöttem, hogy fordítva raktam be az elsõ kereket, szóval nem bírtam mérni a km-ket... bejött... nem az órát figyeltem(ezentúl csak így fogok indulni!)
a szervezés szerintem is király volt!

a verseny: jól megyek(a felvezetõkörön)... az az emelkedõ sikerülhetett volna szélesebbre is;)
az aszfalton nagyon jól mentem(azt hiszem)("hobbirakéta" szempontokat azért nem értem el:D)
aztán azok a nyomvályús lejtõk nem tetszettek(majdnem estem), nyúltak is a bowdenek... dehát király volt!
az emelkedõket élveztem, mert szerintem jó erõben voltam...
Salamon-toronyhoz felvezetõ út volt szerintem a legjobb... meg utána... nagyon-nagyon tetszett! szép volt, jó volt, gyors volt, és élvezetes...

... mind a lejtõk, mind az emelkedõk, mind a szervezés, szóval eddig ez volt a legjobb maratonom

végülis ez a 8. helyre volt elég U15-ben... meg vagyok magammal elégedve(4 nap betegség, és 1 hónap kihagyás után...)

technikailag rendben volt minden(bár féltem a felütéses defekttõl)... a pallóson lementem(nem volt vészes)

grat. a szervezõknek! JÓ volt!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
hosszút ki nyerte ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is hazaértem.
Kéremszépen, ez igen!
Olyannyira tökéletes volt a szervezés, hogy megint csak apró dolgot tudok negatívumnak említeni, és abból is maximum kettõt.

1. Nem találtam zuhanyzót, ami lehet az én hibám, mindenesetre volt hidegvíz csap és a Duna persze. Ilyen melegben ez tulajdonképp nem is probléma.

2. Csak nekem emelkedett meg a szemöldököm, amikor fél liter kóláért 450 (négyszáztötven) forintot elkértek? Ez kéremszépen POFÁTLANSÁG!!! (errõl nem a rendezõk tehetnek szerintem, nem az Õ számlájukra írom)

Más: egy srác esett egy irtó nagyot a zöldön (?), egy gyors lejtõ felsõ részén. Remélem nem lett nagyobb baja, mert elég ramatyul nézett ki :/

Összesen ez csillagos ötös, köszönjük a szervezést! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na én már haza is értem. a rajtot nem kommentálom, ez a karámos indítás egész jól meg volt szervezve, figyeltek is arra, hogy ne másszn be senki csak úgy a karámja elejére, ha késõbb ér oda és nem beszólított - viszont így, hogy rögtön utána volt egy szûk kis emelkedõ fel a töltésre, ahol ismételten összetorlódott a tömeg, semmit nem ért. de legalább a chipek tiszta idõt mértek, pittyegett ezerrel a gép a rajtnál...

a pálya nagyon jó volt, gyors, élvezetes. egyedül talán a vízmosások okozhattak gondot - én be voltam tojva rendesen, hogy vagy nyomok egy KTT-t vagy egy felütést valamelyiken - egyik sem jött össze szerencsére. :) illetve a végén majdnem benénztem azt a villanyoszlopot, amit sûrûn kiszalmáztak, de ez is az én hibám volt, amúgy a veszélyesebb helyeken korrektül ott álttak, a torony elõtti veszélyes lejtõnél tetszett, hogy csináltak 2 utat, és mindenki le tudott menni a könnyebbiken - én a nehezebbet (jobb oldali) választottak, mivel a bal oldalon sokan mentek, és feltorlódtak. a rámpa fentrõl meredeknek tûnt, de sima ügy volt. frissítõpontokkal megtréfáltak, azt hittem, 2 lesz, a 2. ott fent a mezõn. mentem is tovább az elsõnél, tele volt a kulacsom, aztán a 2. helyén csak egy nagy torony ásványvíz volt, fóliázva - se ember, se semmi, gondolom a hosszabb távosoknak tartogatták. szóval a nagy-villámon a kútnál meg kellett állnom, totál el voltam szomjazva.

a tészta finom volt, végre egy olyan kaja, amit egybõl meg tudtam enni. :) bár kevés, én ettem volna még egy adagot.a póló is egész tetszetõs, bár megint ez a nagy minta.

a táv többünknek is csak 30-31 km lett, csodálkoztam is, amikor a nagy-villámon kint volt az 5ös tábla, nekem meg még csak 25nél járt az óra. mondjuk így sikerült 1:50-en belül menni, ez volt a cél, szóval összességében azért egy jó 4-est megérdemel nálam a verseny az 5bõl. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mondtam én, hogy sáros lesz a pálya. :)

A sebesség mindent megold.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ma pálya egy részét bejártuk, mondhatom tiszta víz és sár lettem
(igaz, kétszer térig érõ patakba is belehajszoltak minket)

egyébként sárgumi nélkül is megvoltam
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!