na én már haza is értem. a rajtot nem kommentálom, ez a karámos indítás egész jól meg volt szervezve, figyeltek is arra, hogy ne másszn be senki csak úgy a karámja elejére, ha késõbb ér oda és nem beszólított - viszont így, hogy rögtön utána volt egy szûk kis emelkedõ fel a töltésre, ahol ismételten összetorlódott a tömeg, semmit nem ért. de legalább a chipek tiszta idõt mértek, pittyegett ezerrel a gép a rajtnál...
a pálya nagyon jó volt, gyors, élvezetes. egyedül talán a vízmosások okozhattak gondot - én be voltam tojva rendesen, hogy vagy nyomok egy KTT-t vagy egy felütést valamelyiken - egyik sem jött össze szerencsére.

illetve a végén majdnem benénztem azt a villanyoszlopot, amit sûrûn kiszalmáztak, de ez is az én hibám volt, amúgy a veszélyesebb helyeken korrektül ott álttak, a torony elõtti veszélyes lejtõnél tetszett, hogy csináltak 2 utat, és mindenki le tudott menni a könnyebbiken - én a nehezebbet (jobb oldali) választottak, mivel a bal oldalon sokan mentek, és feltorlódtak. a rámpa fentrõl meredeknek tûnt, de sima ügy volt. frissítõpontokkal megtréfáltak, azt hittem, 2 lesz, a 2. ott fent a mezõn. mentem is tovább az elsõnél, tele volt a kulacsom, aztán a 2. helyén csak egy nagy torony ásványvíz volt, fóliázva - se ember, se semmi, gondolom a hosszabb távosoknak tartogatták. szóval a nagy-villámon a kútnál meg kellett állnom, totál el voltam szomjazva.
a tészta finom volt, végre egy olyan kaja, amit egybõl meg tudtam enni.

bár kevés, én ettem volna még egy adagot.a póló is egész tetszetõs, bár megint ez a nagy minta.
a táv többünknek is csak 30-31 km lett, csodálkoztam is, amikor a nagy-villámon kint volt az 5ös tábla, nekem meg még csak 25nél járt az óra. mondjuk így sikerült 1:50-en belül menni, ez volt a cél, szóval összességében azért egy jó 4-est megérdemel nálam a verseny az 5bõl.