szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetejénközépen megyek:) köszi... lehet, h vmikor elõtte lenézünk, nem lenne kedved egy pályabejáráshoz?
Jelentkezz be Regisztrálj
XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2009. június 07. - 22:19
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. június 07. - 22:13
Írta 2009. június 07. - 22:10
rövidben semmi, de Neked illene középen mennitényleg van vmi "viccesebb" lefelé a közép- ill. a rövidtávban? Mondjuk addig nem ártana megjavíttatnom az elsõfékem..
VV által említett lejtõ ami elsõre kicsit mócsingos falat, de az nem hosszú. az a gázos benne hogy ha nem mész az elejével akkor sokan tolják és az a szakasz ahol tényleg nem könnyû elõzni. több nincs
Írta 2009. június 07. - 22:09
Bakony maratonon is kinn volt a három lefelé mutató nyíl, lassítottam is, hogy majd akkor biztos valami durva lesz, de csak egy kicsit meredekebb lejtõn gurultunk le, vártam, vártam, vártam a durva szakaszt, aztán kiértem az aszfaltra...Tetszik a Pilisszentkeresztre vezetõ katlanhoz rakott "halálfej.":D
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?:D:D
mondjuk ami nekünk nem vészes, az lehet egy átlag 40 éves anyukának már az, bár mondjuk Õ alapból nem fog száguldozni lefelé (sem)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 07. - 22:05
Írta 2009. június 07. - 22:01
koporsóTetszik a Pilisszentkeresztre vezetõ katlanhoz rakott "halálfej.":D
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?:D:D
húsdaráló
k.tünde portré
ilesmi
Írta 2009. június 07. - 21:57
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?
Írta 2009. június 07. - 21:51
Írta 2009. június 07. - 20:59
de mondjuk a cca 70 km-en van kb 4, ahol nem könnyû elõzni azért ott nem 1szerû +sütniBátorság,sikerülni fog a középtáv!Én tavaly Szilváson 33 évesen kétgyermekes Apukaként 4.52-õt,a Dunán 4.32-õt mentem.
Középtáv nehézség véleményem szerint:Szilvás,Duna,Mátra,Bükk.
Szilvás:táv és idõjárás
Duna:útvonal(egynyomsávos csiki-csukis technikás nem elõzhetõ)
Mátra:táv(relatíve)
Bükk:csak az idõjárás szólhat közbe.
Nekem tavaly a Dunán megsült mindkét tárcsám és a fékbetéteim,komplett csere elöl-hátul mert x lábú országútisoknak vélt emberkék az egynyomsávos lefeléken tövig húzták elõttem a féket....és elõzni nmem lehet ezeken.
Indulj el bátran jó lesz.Én drukkolok neked!
Írta 2009. június 07. - 20:16
Írta 2009. június 07. - 18:50
Írta 2009. június 07. - 18:32
a duna nem elözhetõ, engem pedig szoktak
most már nencs más hátra, mint a startnál elõrelopakodni, és végig felvilágosítani azt aki megmari próbálni!
köszi fr69
Írta 2009. június 07. - 18:13
Már most várom a versenyt!
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. június 07. - 09:10
vendég_freeride69x_*
Megvan a döntés! Benevezek középre, de elõtte még egy pályabejárást megejtek!
Ha nagyon durvának találom, így jártam! Amibe egyszer belevágok, azt végigcsinálom, még ha bele is........
Bátorság,sikerülni fog a középtáv!Én tavaly Szilváson 33 évesen kétgyermekes Apukaként 4.52-õt,a Dunán 4.32-õt mentem.
Középtáv nehézség véleményem szerint:Szilvás,Duna,Mátra,Bükk.
Szilvás:táv és idõjárás
Duna:útvonal(egynyomsávos csiki-csukis technikás nem elõzhetõ)
Mátra:táv(relatíve)
Bükk:csak az idõjárás szólhat közbe.
Nekem tavaly a Dunán megsült mindkét tárcsám és a fékbetéteim,komplett csere elöl-hátul mert x lábú országútisoknak vélt emberkék az egynyomsávos lefeléken tövig húzták elõttem a féket....és elõzni nmem lehet ezeken.
Indulj el bátran jó lesz.Én drukkolok neked!
Írta 2009. június 06. - 23:09
Tudom, hogy még messze van, de van valaki, aki vállalna egy "útitársat" Budapest VII-bõl oda-vissza?
Természetesen a benzin- és egyéb járulékos költség térítése fejében!
Még nem neveztem, de 5 rugót még megérne nekem, ha biztos, hogy el tudok menni valakivel.
A vonat az utolsó opció, mert bár 40 perc alatt ott van, de gondolom tele lesz, mint a' állat hasonló bringabuzikkal és visszafelé nem szívesen zötyögök sárosan-izzadtan.
Elõre is köszi!
Bocs, hogy még egyszer, de tényleg nem lenne senki, akivel mehetnék?
Köszi elõre is!
G.
Írta 2009. június 05. - 22:29
Ha nagyon durvának találom, így jártam! Amibe egyszer belevágok, azt végigcsinálom, még ha bele is........
Írta 2009. június 05. - 22:13
Szerintetek mennyire kémény a Duna maraton? Én még nem vettem rajta részt eddig, és nem tudom, bevállaljam-e a középtávot. A mostani szilvásvárad maraton rövidtávján 2:30 alatt értem be, de azért õszintén megvallva kifárasztott a pálya. De még a Duna-ig van idõm edzeni.....
Tavaly a mátra rövidet próbáltam ki elõször, az azért nem volt nehéz, attól az idei szilvás sztem többszörösen durvább volt!
Ha szilvás röviden 2:30-at mentél, a mostani pályán, akkor azért nem vagy annyira hurka.
(Egy adalék: tavaly kezdtem bicajozni 36 évesen, túlsúlyosan, átlagosnál gyengébb képességekkel, elõtte nem sportoltam, csak néha futottam. Csak maratonokon indulok, ezenkívül nem bicajozom egyáltalán azóta sem (az utóbbi 2-3 hónapban heti 1-2 spinning) - a 2008 februárban vett bringámban most Szilvás középtáv után 550 km van. Tavaly Buda Maraton, Top sorozat összes középtávja, Kislõdi maraton középtáv volt meg. A Duna középtáv után voltam legjobban elfáradva, 7 órán felüli idõvel, de nagyon élvezetes, technikás pálya. Ha egy kicsit is bevállalós vagy feltétlenül ajánlom! Az idõd valóban 5-6 óra körül lesz, de én speciel szívesen elfogadnék egy ilyet!
Írta 2009. június 05. - 20:35
Ti ugyanarról a versenyrõl beszéltek? Visszasírom a régi szép idõket, amikor még volt, aki Csepel Campinggel megrakta a Duna középtávot, s mi is, nulla edzettséggel, merevvillás-acélvázas montikkal mentünk neki. Viszont - jééé - elfáradtunk.
![]()
(tudom, ma ez már ciki
és kerülendõ) Szerintem ess neki bátran, semmi baj nem lesz.
Szerintem ezt azért írjuk, mert egy rosszul választott táv, igencsak kedvet szeghet..
Írta 2009. június 05. - 10:49
Szerintem egy szilvás rövidtáv után nem kéne egy ilyen komoly középtávnak neki ugranod.
Ti ugyanarról a versenyrõl beszéltek? Visszasírom a régi szép idõket, amikor még volt, aki Csepel Campinggel megrakta a Duna középtávot, s mi is, nulla edzettséggel, merevvillás-acélvázas montikkal mentünk neki. Viszont - jééé - elfáradtunk.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. június 05. - 09:40

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére