Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

középen megyek:) köszi... lehet, h vmikor elõtte lenézünk, nem lenne kedved egy pályabejáráshoz?:)

szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetején :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
középen megyek:) köszi... lehet, h vmikor elõtte lenézünk, nem lenne kedved egy pályabejáráshoz?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

tényleg van vmi "viccesebb" lefelé a közép- ill. a rövidtávban? Mondjuk addig nem ártana megjavíttatnom az elsõfékem..

rövidben semmi, de Neked illene középen menni :), meg a rövidért nem érdmes annyit utazni

VV által említett lejtõ ami elsõre kicsit mócsingos falat, de az nem hosszú. az a gázos benne hogy ha nem mész az elejével akkor sokan tolják és az a szakasz ahol tényleg nem könnyû elõzni. több nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tetszik a Pilisszentkeresztre vezetõ katlanhoz rakott "halálfej.":D
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?:D:D:D

Bakony maratonon is kinn volt a három lefelé mutató nyíl, lassítottam is, hogy majd akkor biztos valami durva lesz, de csak egy kicsit meredekebb lejtõn gurultunk le, vártam, vártam, vártam a durva szakaszt, aztán kiértem az aszfaltra... :)

mondjuk ami nekünk nem vészes, az lehet egy átlag 40 éves anyukának már az, bár mondjuk Õ alapból nem fog száguldozni lefelé (sem)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
tényleg van vmi "viccesebb" lefelé a közép- ill. a rövidtávban? Mondjuk addig nem ártana megjavíttatnom az elsõfékem..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

koporsó
húsdaráló
k.tünde portré
ilesmi :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

http://www.trackabee.com/trip/142

köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Bátorság,sikerülni fog a középtáv!Én tavaly Szilváson 33 évesen kétgyermekes Apukaként 4.52-õt,a Dunán 4.32-õt mentem.
Középtáv nehézség véleményem szerint:Szilvás,Duna,Mátra,Bükk.
Szilvás:táv és idõjárás
Duna:útvonal(egynyomsávos csiki-csukis technikás nem elõzhetõ)
Mátra:táv(relatíve)
Bükk:csak az idõjárás szólhat közbe.
Nekem tavaly a Dunán megsült mindkét tárcsám és a fékbetéteim,komplett csere elöl-hátul mert x lábú országútisoknak vélt emberkék az egynyomsávos lefeléken tövig húzták elõttem a féket....és elõzni nmem lehet ezeken.
Indulj el bátran jó lesz.Én drukkolok neked!

de mondjuk a cca 70 km-en van kb 4, ahol nem könnyû elõzni azért ott nem 1szerû +sütni

heavyweight

heavyweight

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
http://www.trackabee.com/trip/142

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
hello

szintrajzot, esetleg gps tracket találok valahol ?

(középtávra )

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
üdv
a duna nem elözhetõ, engem pedig szoktak
most már nencs más hátra, mint a startnál elõrelopakodni, és végig felvilágosítani azt aki megmari próbálni!:)
köszi fr69

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Kösz a bátorítást! A cél 5 óra alatt behoznom a gépet a Duna maraton középtávján. :)
Már most várom a versenyt!

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Megvan a döntés! Benevezek középre, de elõtte még egy pályabejárást megejtek!
Ha nagyon durvának találom, így jártam! Amibe egyszer belevágok, azt végigcsinálom, még ha bele is........ :)

Bátorság,sikerülni fog a középtáv!Én tavaly Szilváson 33 évesen kétgyermekes Apukaként 4.52-õt,a Dunán 4.32-õt mentem.
Középtáv nehézség véleményem szerint:Szilvás,Duna,Mátra,Bükk.
Szilvás:táv és idõjárás
Duna:útvonal(egynyomsávos csiki-csukis technikás nem elõzhetõ)
Mátra:táv(relatíve)
Bükk:csak az idõjárás szólhat közbe.
Nekem tavaly a Dunán megsült mindkét tárcsám és a fékbetéteim,komplett csere elöl-hátul mert x lábú országútisoknak vélt emberkék az egynyomsávos lefeléken tövig húzták elõttem a féket....és elõzni nmem lehet ezeken.
Indulj el bátran jó lesz.Én drukkolok neked!

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

Tudom, hogy még messze van, de van valaki, aki vállalna egy "útitársat" Budapest VII-bõl oda-vissza?
Természetesen a benzin- és egyéb járulékos költség térítése fejében!

Még nem neveztem, de 5 rugót még megérne nekem, ha biztos, hogy el tudok menni valakivel.
A vonat az utolsó opció, mert bár 40 perc alatt ott van, de gondolom tele lesz, mint a' állat hasonló bringabuzikkal és visszafelé nem szívesen zötyögök sárosan-izzadtan.

Elõre is köszi!

Bocs, hogy még egyszer, de tényleg nem lenne senki, akivel mehetnék?

Köszi elõre is!
G.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Megvan a döntés! Benevezek középre, de elõtte még egy pályabejárást megejtek!
Ha nagyon durvának találom, így jártam! Amibe egyszer belevágok, azt végigcsinálom, még ha bele is........ :)

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Szerintetek mennyire kémény a Duna maraton? Én még nem vettem rajta részt eddig, és nem tudom, bevállaljam-e a középtávot. A mostani szilvásvárad maraton rövidtávján 2:30 alatt értem be, de azért õszintén megvallva kifárasztott a pálya. De még a Duna-ig van idõm edzeni.....
Tavaly a mátra rövidet próbáltam ki elõször, az azért nem volt nehéz, attól az idei szilvás sztem többszörösen durvább volt!

Ha szilvás röviden 2:30-at mentél, a mostani pályán, akkor azért nem vagy annyira hurka. :) Bátran indulj el a Duna középen. Természetesen még jobban el fogsz fáradni, de ez baj???

(Egy adalék: tavaly kezdtem bicajozni 36 évesen, túlsúlyosan, átlagosnál gyengébb képességekkel, elõtte nem sportoltam, csak néha futottam. Csak maratonokon indulok, ezenkívül nem bicajozom egyáltalán azóta sem (az utóbbi 2-3 hónapban heti 1-2 spinning) - a 2008 februárban vett bringámban most Szilvás középtáv után 550 km van. Tavaly Buda Maraton, Top sorozat összes középtávja, Kislõdi maraton középtáv volt meg. A Duna középtáv után voltam legjobban elfáradva, 7 órán felüli idõvel, de nagyon élvezetes, technikás pálya. Ha egy kicsit is bevállalós vagy feltétlenül ajánlom! Az idõd valóban 5-6 óra körül lesz, de én speciel szívesen elfogadnék egy ilyet! :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Ti ugyanarról a versenyrõl beszéltek? Visszasírom a régi szép idõket, amikor még volt, aki Csepel Campinggel megrakta a Duna középtávot, s mi is, nulla edzettséggel, merevvillás-acélvázas montikkal mentünk neki. Viszont - jééé - elfáradtunk. :P :) (tudom, ma ez már ciki :D és kerülendõ) Szerintem ess neki bátran, semmi baj nem lesz.

Szerintem ezt azért írjuk, mert egy rosszul választott táv, igencsak kedvet szeghet..:)
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szerintem egy szilvás rövidtáv után nem kéne egy ilyen komoly középtávnak neki ugranod.

Ti ugyanarról a versenyrõl beszéltek? Visszasírom a régi szép idõket, amikor még volt, aki Csepel Campinggel megrakta a Duna középtávot, s mi is, nulla edzettséggel, merevvillás-acélvázas montikkal mentünk neki. Viszont - jééé - elfáradtunk. :P :) (tudom, ma ez már ciki :D és kerülendõ) Szerintem ess neki bátran, semmi baj nem lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Zsembi! Szerintem is megpróbálkozhatsz egy pályabejárással, viszont én a Bükk középtávját ajánlom neked, az azért picit lájtosabb.
" A Cube el van vetve! "