szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetejénközépen megyek:) köszi... lehet, h vmikor elõtte lenézünk, nem lenne kedved egy pályabejáráshoz?

szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetejénközépen megyek:) köszi... lehet, h vmikor elõtte lenézünk, nem lenne kedved egy pályabejáráshoz?
rövidben semmi, de Neked illene középen mennitényleg van vmi "viccesebb" lefelé a közép- ill. a rövidtávban? Mondjuk addig nem ártana megjavíttatnom az elsõfékem..
Bakony maratonon is kinn volt a három lefelé mutató nyíl, lassítottam is, hogy majd akkor biztos valami durva lesz, de csak egy kicsit meredekebb lejtõn gurultunk le, vártam, vártam, vártam a durva szakaszt, aztán kiértem az aszfaltra...Tetszik a Pilisszentkeresztre vezetõ katlanhoz rakott "halálfej.":D
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?:D:D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
koporsóTetszik a Pilisszentkeresztre vezetõ katlanhoz rakott "halálfej.":D
Milyen jelzést fognak rakni egy igazán durva lejtõ elé?:D:D
de mondjuk a cca 70 km-en van kb 4, ahol nem könnyû elõzni azért ott nem 1szerû +sütniBátorság,sikerülni fog a középtáv!Én tavaly Szilváson 33 évesen kétgyermekes Apukaként 4.52-õt,a Dunán 4.32-õt mentem.
Középtáv nehézség véleményem szerint:Szilvás,Duna,Mátra,Bükk.
Szilvás:táv és idõjárás
Duna:útvonal(egynyomsávos csiki-csukis technikás nem elõzhetõ)
Mátra:táv(relatíve)
Bükk:csak az idõjárás szólhat közbe.
Nekem tavaly a Dunán megsült mindkét tárcsám és a fékbetéteim,komplett csere elöl-hátul mert x lábú országútisoknak vélt emberkék az egynyomsávos lefeléken tövig húzták elõttem a féket....és elõzni nmem lehet ezeken.
Indulj el bátran jó lesz.Én drukkolok neked!
Megvan a döntés! Benevezek középre, de elõtte még egy pályabejárást megejtek!
Ha nagyon durvának találom, így jártam! Amibe egyszer belevágok, azt végigcsinálom, még ha bele is........
Tudom, hogy még messze van, de van valaki, aki vállalna egy "útitársat" Budapest VII-bõl oda-vissza?
Természetesen a benzin- és egyéb járulékos költség térítése fejében!
Még nem neveztem, de 5 rugót még megérne nekem, ha biztos, hogy el tudok menni valakivel.
A vonat az utolsó opció, mert bár 40 perc alatt ott van, de gondolom tele lesz, mint a' állat hasonló bringabuzikkal és visszafelé nem szívesen zötyögök sárosan-izzadtan.
Elõre is köszi!
Szerintetek mennyire kémény a Duna maraton? Én még nem vettem rajta részt eddig, és nem tudom, bevállaljam-e a középtávot. A mostani szilvásvárad maraton rövidtávján 2:30 alatt értem be, de azért õszintén megvallva kifárasztott a pálya. De még a Duna-ig van idõm edzeni.....
Tavaly a mátra rövidet próbáltam ki elõször, az azért nem volt nehéz, attól az idei szilvás sztem többszörösen durvább volt!
Ti ugyanarról a versenyrõl beszéltek? Visszasírom a régi szép idõket, amikor még volt, aki Csepel Campinggel megrakta a Duna középtávot, s mi is, nulla edzettséggel, merevvillás-acélvázas montikkal mentünk neki. Viszont - jééé - elfáradtunk.
![]()
(tudom, ma ez már ciki
és kerülendõ) Szerintem ess neki bátran, semmi baj nem lesz.
Szerintem egy szilvás rövidtáv után nem kéne egy ilyen komoly középtávnak neki ugranod.