Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem mentek holnap sehová. :( Engem hazáig vert a jégesõ, miután kipaterolt a Pilisbõl, senkinek sem ajánlom. Holnap én maradok országúton, saraztam már a héten eleget.

Lehet ott folytatjuk, ahol szilvást abbahagytuk, csak itt 20 fokkal melegebb lesz és ragadós sár. :)

A sebesség mindent megold.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Nem mentek holnap sehová. :( Engem hazáig vert a jégesõ, miután kipaterolt a Pilisbõl, senkinek sem ajánlom. Holnap én maradok országúton, saraztam már a héten eleget.

hetesbusz, remélem nincs komoly baj!

Dante, meggyõztél, holnap terepre nem készülök. A reggel 8-as találkozó, ha még jött is volna valaki, részemrõl is lefújva. Megyek majd aszfalton amerre a kedvem tartja, feltéve ha kegyes lesz az idõjárás és nem óhajt esni.

Hetesbusz, sajnálom!

Dr Syrex

Dr Syrex

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
idén sem váltom majd meg a világot a középtávon :) alig volt idõm edzeni, vagy egyáltalán tekerni, de azért megteszem amit tudok.

egyébként akik bejárták a pályát, mi a vélemény?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

hetesbusz, remélem nincs komoly baj!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Nagyon sajnálom!
MINDEN TÖRÖLVE.
családom autóbalesetet szenvedett, most az az elsõ.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Terv következõ:
HA NEM ZUHOG!
kitekerés Visegrádra lazán bemelegítésképp
Középtávot elindulunk bejárni, ha tengelyig ér a sár, rögtön fordulok vissza mert nincs kedvem mégegyszer teljesen szétszedni a bringám, a szívásvárad utáni nagygenerált pont most fejeztem be.

Vasárnap 8:00-kor indulnánk Budapesten a budai oldal Dunamenti bringásúton.
Találkozó helye, a római partot elhagyva végigmész azon a szép zöld töltésen, és a végén van egy csatorna becsatlakozás a Dunába, rajta egy kis híd, ami jó nagy kitérõ. Na azon! Királyok utca legvége, gátõr utca eleje. Elvileg Ronin jön. Ma süt a nap!

Itt a találkozó

Elvileg akkor csatlakoznánk VV-hez, ha ott lesz a kompkikötõben 10:00-kor. Két óra alatt kiérünk, megreggelizünk, lenyújtunk, kinyúlunk stb... és nekivágunk a pályának.

elérhetõség:
harmincas-255harminchárom43

Épp most áztam sz@rrá!
Ha holnap reggel nem zuhog megyek, de ebbõl terep nem hiszem, hogy lesz. :( Ha valóban akkora dagonya lesz, mint ahogy sejtem, megyek tovább aszfalton egy jó nagy kört Esztergom-Dobogókõ-Pomáz irányába, de az is lehet, hogy csak Pap-rét lesz belõle...de menni kell, menni kell, menni kell !

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Terv következõ:
HA NEM ZUHOG!
Középtávot elindulunk bejárni, ha tengelyig ér a sár, rögtön fordulok vissza mert nincs kedvem mégegyszer teljesen szétszedni a bringám, a szívásvárad utáni nagygenerált pont most fejeztem be.

Találkozó helye, a római partot elhagyva végigmész azon a szép zöld töltésen, és a végén van egy csatorna becsatlakozás a Dunába, rajta egy kis híd, ami jó nagy kitérõ. Na azon! Királyok utca legvége, gátõr utca eleje. Elvileg Ronin jön. Ma süt a nap!

Itt a találkozó

Elvileg akkor csatlakoznánk VV-hez, ha ott lesz a kompkikötõben 10:00-kor. Két óra alatt kiérünk, megreggelizünk, lenyújtunk, kinyúlunk stb... és nekivágunk a pályának.

elérhetõség:

ilyesmit tervezek én is (HA ez a holnapi bejárásról szól..) csak én paprétnél találkoznék VV-vel.11körül..

egyébként a héten még lehet nevezni vhogy?
ha nem akkor hosszú-táv nevezést vennék!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Terv következõ:
HA NEM ZUHOG!

Itt a találkozó

elérhetõség:

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

én továbbra is be szeretném járni a középtáv útvonalat :D...
vasárnap délelõttöt-koradélutánt erre szántam, ha senki nem jön akkor viszont hajnalban indulok majd....

Engem is érdekelne a dolog, ha viszonylag jó idõ van. Kérlek írd meg hogy mikor és hol találkoznánk. Ha Pestrõl mész akkor még jobb lenne ha Budapesten találkoznánk valahol.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Igen, ezt akartam kiírni csak úgy hogy a botok ne találják meg a mélcímet... számom az adataimnál.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Kozeptavu ferfi nevezes elado!
mail:mc_pite@freemail.hu

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Én azt hiszem megvárom a jó idõt..
Például jövõ szombat már egészen jónak tûnik, ráadásul pont ráérek... :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

vasárnap délelõttöt-koradélutánt erre szántam, ha senki nem jön akkor viszont hajnalban indulok majd....

Jelentkezõ vagyok a vasárnapi tekerésre.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Vasárnapig még sok idõ van:)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Szeged már majdnem külföld, menj útlevéllel. :D

Arcból természetesen vissza lehet venni,megint kihúzod a gyufát...
:D
Team Heavy Pedál Szeged

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én speciel 2006-ban jobb idõt mentem sárban, mint 2007-ben porban, pedig utóbbi esetben már a pályát is ismertem. Rövid távon végig tekerhetõ volt elég komoly esõzés esetén is, természetesen a hosszabb távokról nem tudok nyilatkozni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Szeged meg a külföld hogy jön ide? Különvonattal?:D

Elõre boritékolom, hogy a vasárnapra tervezett pályabejárásból nem lesz semmi, hacsak nem feltett szándéka egyeseknek, hogy vaddisznót játszanak. Ellenben, ha szerencsénk lesz, és a jövõ heti idõjárás elõrejelzés valóra válik, jelentõsen javulhatnak esélyeink a versenyre.:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Még szerencse, hogy most lett kész :-), nem rólam van szó én már elõneveztem csak van pár ismerõsöm aki ebben a tudatban van, hogy majd pénteken neveznek.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)