Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Fogjál vissza magadból kicsi rigó!
Örülök, gratulálok, meg minden, de ez az önfényezés nagyon gáz...
Szobrot ne emeljünk neked a Salamon torony tövében????

szerintem nemgáz az egészséges önbizalom, ha versenyzel kell is, ha meg megnyerte a kategóriáját akkor legyen is büszke a teljesítményére.
Saját képességeit, és pillanatnyi állapotát meg úgy is érzi az ember, gondolom erre értette PBG, hogy mehetett volna jobban is ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Köszönöm mindenkinek a képeket! Nagyon jó verseny volt!!

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

1. lettem U15-ös fiú kategóriában rövidtávon, 27. rövidtáv abszolút férfiban 1:27:19-el. Nem vagyok magammal megelégedve. Mehettem volna sokkal jobban is........

Fogjál vissza magadból kicsi rigó!
Örülök, gratulálok, meg minden, de ez az önfényezés nagyon gáz...
Szobrot ne emeljünk neked a Salamon torony tövében????

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez nagy szemétség akkor!(bár gondolkoztam is rajta, hogy mondjuk ha beérek, és azt mondják, hogy én vagyok az elsõ, és aki mögöttem ér be, és mondjuk 3 perccel utánam, de a rajtnál mondjuk 4 perccel utánam ért oda a chipszõnyeghez, akkor honnan tudják elõre, mikor még be sem ért)
Én nem így csinálnám, az biztos.
Pörgés...: ja... fiatal vagyok, a másik meg, hogy jól be kell melegíteni.

Felismertelek az elsõ emelkedõn, pedig nem könnyû a sok klón között. :) A bringádat ismertem meg. Furcsán tartod a fejed, kicsit oldalra döntöd.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ez nagy szemétség akkor!(bár gondolkoztam is rajta, hogy mondjuk ha beérek, és azt mondják, hogy én vagyok az elsõ, és aki mögöttem ér be, és mondjuk 3 perccel utánam, de a rajtnál mondjuk 4 perccel utánam ért oda a chipszõnyeghez, akkor honnan tudják elõre, mikor még be sem ért)
Én nem így csinálnám, az biztos.
Pörgés...: ja... fiatal vagyok, a másik meg, hogy jól be kell melegíteni.
H.Zoli: köszi a képeket! Elég szenvedõs volt már arra nekem:D.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Nagyon jó verseny volt. Rajt nekem sem tetszett annyira. Dehát ez van.
A végére nagyon elfáradtam.
A rámpán szépen nyugiba legurulva a végén balra vettem az irányt és valahogy olyan fura volt, hogy ott áll két ember. Nem értettem. Aztán nézem még egy kicsit balrább kéne fordítani a kormányt. Akkor nem tudtam eldönteni mi legyen. Behúztam a fékeket, és eldõltem balra a hátamra mint egy bogár. :D Égnek a két kerék mert ki se oldottam. Akkor jöttem rá, hogy tényleg lefáradtam. Már röhögni se maradt energiám, csak vigyorogtam.
Fotókat köszönöm!
Ronin! Téged meg az utolsó pillanatban felismertelek, el is nevettem magam a fotón, csak köszönni már nem maradt energiám :)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Köszi a képeket! :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Köszönjük örök hála!!!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Arra jártam én is, kattintottam néhányat.
Képek idõrendben itt meg itt és még itt is!
Mazsolázzatok.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Én eddig egy rövid Mátrán és egy rövid Szilváson vagyok túl. Gondolkodtam egy középtávon, és itt a fórumon rábeszéltek néhányan! Túl vagyok életem elsõ Duna és elsõ középtávján, és elsõ technikai problémáján!
Nem abban a fokozatban tekertem amiben akartam, hanem abban amiben a hátsó váltó engedte... Éreztem a különbséget a két táv között, mind nehézségben mind technikában! 5:19 alatt értem be, kicsit jobbat akartam kihozni magamból, de azért elégedett vagyok. A végén a vártól való leereszkedés kicsit meglepett. Nagyon fáradt is voltam, untam minden egyes emelkedõt már a végén, a lejtõ az éles kanyarváltásokkal nagyon zúzós volt. Gondolkodtam is, mi lehetett itt a rövid távosoknál. Most már tudom a képek láttán! Én megúsztam esés nélkül, bár elnézést akiket egy kék KTM idõnként feltartott a lejtõkön. Valahogy a gumim nagyon csúszkált, ez a talaj nem tetszett neki, nem mertem jobban megengedni.
Jó verseny volt, jó volt kiadni a maximumot magamból!
Azt pedig nem fogom elfelejteni hogy mentek el mellettem a Meridások és egy emelkedõn Parti Andris :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Idézet a versenyszabályzatból:

" 3. Az egyes futamokon, a célvonalon elsõként áthaladó férfi illetve nõi versenyzõ tekintendõ a verseny gyõztesének a megfelelõ kategóriákban."
Szerintem az összes többi helyezésre is ez vonatkozik.

ebbõl kiindulva valószínûleg egyszerre indul mindenki ideje :)

PBG, Litesped
ez olyan átlag szerintem. fiatal is, 1,5 óra alatt tud pörögni rendesen :)
nekem 3.16 volt a középtáv, idõsebb is vagyok, de jobban pörögtem asszem :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A rajton meg nem múlik semmi... AMÍG a chipszõnyeghez nem érsz... utána számít.

Idézet a versenyszabályzatból:

" 3. Az egyes futamokon, a célvonalon elsõként áthaladó férfi illetve nõi versenyzõ tekintendõ a verseny gyõztesének a megfelelõ kategóriákban."
Szerintem az összes többi helyezésre is ez vonatkozik.

A sebesség mindent megold.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Nem úgy van a chip-es idõmérés, hogy csak a célban rögzít, a rajt pedig egységes? :chin:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Grat az 1. helyhez! Nem tudom, hogyan vagy képes másfél órát kb 93%-on menni.
Amúgy téged (meg azt a srácot akivel meccseltél) a várból lefelé elõztelek le.

Ja... akkor tudom ki vagy. Én is ott estem el, ahol sokan mások, de én még a jobb kanyarban, belsõ ív, és nem tudom, hogy mit csináltam, de a túlsó oldalon kötöttem ki, és elestem.
Áprilisban a terheléses teszten 198 volt a max. pulzusom, szóval ja.. ilyen 93,43%-on mentem. Nem tudom hogyan, de mindig ennyi szokott lenni versenyen, vagy még több(Pilis Kupa: 191 BPM)... mondjuk a Szilváson csak 175 volt, mert ugye szokatlanul hideg volt, és akkor nem megy fel annyira a pulzus.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ahol minden évben ilyen sokan elesnek, de úgy gondolják idén nem fognak és átrepülnek felette :) Az utolsó lefelén, a Salamon torony alatt egy éles jobb kanyar után pár méter meredekk rész, majd éles balos.

És ott sokan rosszul döntenek, mert a jobb oldala meredekebb, de simább, inkább a bal oldalt választják mert az lankásabb, viszont tele van nagy kövekkel amik aztán szedik az áldozatokat. Mondjuk sokkal jobb mint tavaly amikor kicsit odébb bevitték az erdõbe és a laza erdei talajon aztán nagyon volt perecelés,amíg én leértem három puffanást hallottam mögöttem. Nekem ez a kedvenc részem, a sípályától le a rámpáig.

Jó verseny volt nekem tetszett. Nagyon sokan borultak, elõttem csúszott ki egy lány a Salamon toronynál lefelé, mégpedig egy vastag és a nyomon ferdén átmenõ mûanyag kábelen:scared: Röviden mentem (sárgumi):) . Az eredményemre nem vagyok büszke de arra igen, hogy a rajttól a célig a versenyt lábletétel nélkül abszolváltam. A cipõm talpa sármentes volt.:P

Igen az egy telefon kábel ami régen még oszlopon volt de mér vagy két éve ott hever lent és úgy látszik még mindig mûködik mert nem teszik vissza!Feltöltött kép

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Jó verseny volt nekem tetszett. Nagyon sokan borultak, elõttem csúszott ki egy lány a Salamon toronynál lefelé, mégpedig egy vastag és a nyomon ferdén átmenõ mûanyag kábelen:scared: Röviden mentem (sárgumi):) . Az eredményemre nem vagyok büszke de arra igen, hogy a rajttól a célig a versenyt lábletétel nélkül abszolváltam. A cipõm talpa sármentes volt.:P
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Volt egy pici letörés a középtávban Dobogókõrõl lefelé, kb félméteres lehetett. A többi csak meredek lejtõ. A hosszú kunkorjában nem volt semmilyen különleges lefelé. Fölfelé annál inkább. :)

ja piros 3szögön királykuti nyeregbe

mondjuk rég nem jártam arra de azt "járhatóvá" szokták tenni ilyenkor.
de a kollégák rövidtávról beszéltek ott meg nem volt még hasonló sem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Jah az idõm 2:02.19, ha netán valakivel meccseltem volna nekem reteszelt elég hangosan a hátsó agyam :)

Akkor te voltál az,aki ott jött mögöttem egy ideig:D Hallom,hogy valakinek rohadt hangos a reteszelése,mondom,az kemény.. Kis kék-fehér mezes srác voltam,fehér maggival..
U.i.:boccs akit,feltartottam,de elsõ verseny:angevil:

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Hol volt ez a köves rész ahol a képek tanúsága szerint ilyen sokan elestek?

Ahol minden évben ilyen sokan elesnek, de úgy gondolják idén nem fognak és átrepülnek felette :) Az utolsó lefelén, a Salamon torony alatt egy éles jobb kanyar után pár méter meredekk rész, majd éles balos.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Jók a képek, gratulálok!

http://users.atw.hu/...ztelo_403_3.jpg

Hol volt ez a köves rész ahol a képek tanúsága szerint ilyen sokan elestek?