jövõre meglessük közelebbrõl.
hótlazán, könnyedén séta felfelé, egy kézzel tolt bringa

irónikus.
Kedves kollégáidnak adunk bringát, aztán megnézzük, mit alkotnak. Csak ne vegyék rossznéven, ha rövid idõn belül kiröhögjük õket.
Nem megalázó, csak sajnálatos. Ez a valóság. És messze nem a legdurvább emelkedõje volt a versenynek - ez ennek a fényében a legszomorúbb.Éppen ezért kicsit megalázónak találom BringaTV montázsát.
Valahol azért a kettõk között az igazság. Nézd - azért mégiscsak egy verseny; nem lehet olyan szinten amatõr pályát csinálni, amin mondjuk az anyám is vígan végigtekerne. :chin:
Kedves kollégáidnak adunk bringát, aztán megnézzük, mit alkotnak. Csak ne vegyék rossznéven, ha rövid idõn belül kiröhögjük õket.Valahol azért a kettõk között az igazság. Nézd - azért mégiscsak egy verseny; nem lehet olyan szinten amatõr pályát csinálni, amin mondjuk az anyám is vígan végigtekerne. :chin:
Jaja, a tolás meg "monnyon le". Komolyan mondom, mutattam a kollégáknak a filmet a BringaTV-n, azon a gyászzenés résznél leestek a székrõl a röhögéstõl, nekem meg úgy égett a pofám, hogy csak na.
"Komolyan mondom, mutattam a kollégáknak a filmet a BringaTV-n, azon a gyászzenés résznél leestek a székrõl a röhögéstõl, nekem meg úgy égett a pofám, hogy csak na."
Jaja, a tolás meg "monnyon le". Komolyan mondom, mutattam a kollégáknak a filmet a BringaTV-n, azon a gyászzenés résznél leestek a székrõl a röhögéstõl, nekem meg úgy égett a pofám, hogy csak na.Meg a másik: mért nem tudtatok tekerni a hernyóknál?
Idén csak egy februári kerékpáros újság. Biztos hasznos annak, aki nem olvasta, nem vette meg, én sem. De az egésznek olyan érzete volt, hogy a kimaradt példányokat odalökték.
A végén majd úgy indulunk, mint az országúti idõfutamokon.
A sebesség mindent megold.
Nem az én dolgom, ki hogyan osztja be az idejét, az életét.
Henger :
Szerintem én a középtáv 6 órás idejével sokkal jobban kihajtottam magam mint te mondjuk egy 5 órás hosszútávval .
Mivel olyan maratont nem inditanak hogy havi 270 óra meló mellett Mtb maraton ha lehet ne zárj ki a versenyekbõl, és biztos a lassúak között is van csomó ember aki edzene többet de ilyen olyan okok miatt nincs lehetõsége, igy a versenyeken csak saját magát akarja megmérettetni és nem a dobogora hajt.
Hehe, ez akár még én is lehettem, én ugyanis nem nagyon tudom az irányokat.
Mármint éles helyzetben. Bár leginkább csak az aszfalton elõzgettem.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"