Mondom, hogy Kígyó és nem Kereszt. Ez halálos sértés volt. A véredet akarom! VENDETTA!!!Szép ez a Crux...hát, ha bírja, akkor az enyém is biztos. Istenem, mikor lesz már megint Duna maraton?!Jó kis sár volt tavaly, akkor határoztam el, h. tárcsásítok....
Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2005. november 27. - 20:53
Írta 2005. november 27. - 20:52
Defekt.ja az q.jó ott visegrádon....2 éve mentem arra de akkor még inkább tolva....
lesz egy kis jobb idõ kissé szárazabb talajjal meg 7köznap megyek is arra egyet
off
mi történt a kollégával ?
Írta 2005. november 27. - 20:38
jó gondolat volt....Szép ez a Crux...hát, ha bírja, akkor az enyém is biztos. Istenem, mikor lesz már megint Duna maraton?!Jó kis sár volt tavaly, akkor határoztam el, h. tárcsásítok....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 27. - 20:35
De a Serpens igen, és nálam abban van. Igaz én agresszív AM-re használom (nem mondok DH-t, mert még megköveznek a fiúk), és ott aztán kap rendesen, ahogy ezt Bikertigger druszám másfél hete tapasztalhatta is, bár õ akkor gyalogosan leledzett.
Egyébként az aláírásomban megtekintheted a felállást.
Szép ez a Crux...hát, ha bírja, akkor az enyém is biztos. Istenem, mikor lesz már megint Duna maraton?!Jó kis sár volt tavaly, akkor határoztam el, h. tárcsásítok....
Írta 2005. november 27. - 20:29
ja az q.jó ott visegrádon....2 éve mentem arra de akkor még inkább tolva....De a Serpens igen, és nálam abban van. Igaz én agresszív AM-re használom (nem mondok DH-t, mert még megköveznek a fiúk), és ott aztán kap rendesen, ahogy ezt Bikertigger druszám másfél hete tapasztalhatta is, bár õ akkor gyalogosan leledzett.
lesz egy kis jobb idõ kissé szárazabb talajjal meg 7köznap megyek is arra egyet
off
mi történt a kollégával ?
Írta 2005. november 27. - 20:28
no, majd ha elmegy a duke race, átgondolom hogy marzo vagy reba legyen az új darab.
Írta 2005. november 27. - 20:24
De a Serpens igen, és nálam abban van. Igaz én agresszív AM-re használom (nem mondok DH-t, mert még megköveznek a fiúk), és ott aztán kap rendesen, ahogy ezt Bikertigger druszám másfél hete tapasztalhatta is, bár õ akkor gyalogosan leledzett.no,köszi, azért a Coiler nem 1 merev KTM...
Írta 2005. november 27. - 20:15
mindattól független semmi baja nem lenne, nyugodt lehetsz...csak felesleges,,,én is csak viszonyítási alapnak írtam mert mondom több olyan vélemény volt hogy közel olyan merev mint a pike....becsúszói azonosak....(és most ne mondjátok hogy a 200 as tárcsa hajtogatná mert cc-re maratonra még a 160 as is bõven elég)....no,köszi, azért a Coiler nem 1 merev KTM...
Írta 2005. november 27. - 20:12
nekem egy cc szetápos tavalyi kona coilerben van....ami azért lett coiler mert idei dawg váz még soká lett volna,,,,és azért lett pike mert egy állítható utas legalább 130 mili utas villa kellett és fele annyiba került mint a fox talas....meg még volt is az országban......egyébként Valeria Victrix kolléga is merev cc vázban használja (még) igaz Õ kicsit durvábban....de mindattól független elég a reba is sztem bõven....vagy egy fox (olyanom is van azt se csavargatja a tárcsa - bár azon csak egy 160as xt volt)..
no,köszi, azért a Coiler nem 1 merev KTM...
Írta 2005. november 27. - 20:08
nekem egy cc szetápos tavalyi kona coilerben van....ami azért lett coiler mert idei dawg váz még soká lett volna,,,,és azért lett pike mert egy állítható utas legalább 130 mili utas villa kellett és fele annyiba került mint a fox talas....meg még volt is az országban......egyébként Valeria Victrix kolléga is merev cc vázban használja (még) igaz Õ kicsit durvábban....de mindattól független elég a reba is sztem bõven....vagy egy fox (olyanom is van azt se csavargatja a tárcsa - bár azon csak egy 160as xt volt)..kedves zolle, nem vagyok mérnök, de gondolom az, hogy a villa és a váz milyen viszonyban van egymással, nem csak a tömgtõl függ, hanem még ezer dologtól, pl. vázanyag, fejcsõ környéke, a telóút-erõkar hossza, stb. ezért lennék kíváncsi, hogy pl bikertigger, aki aszonta, hogy maratonon, túrán használja, milyen vázba tette bele...
Írta 2005. november 27. - 19:15
Írta 2005. november 27. - 19:12
Írta 2005. november 27. - 19:05
Írta 2005. november 27. - 19:03
célszerü oda tekerni ahol eléred a kívánt fejcsõszöget
Írta 2005. november 27. - 19:01
dj, vázzeg, ok, de én, mint írtam, CC-r maratonra használnám, nem állatkodni és a vázam is egy átlagos (vagy talán vaskosabb, nehezebb, de) CC-s váz!erre gondoltam...
Bírni fogja a CC-t sõt.
Normál felhasználás mellett (tehát ugrálgatás nélkül, és jó beépítési magassággal)) nagy pech kell ahoz, hogy fejcsõnél elreccsents egy vázat.
CC-re szépen letekered a U-turnt.
Írta 2005. november 27. - 19:00
és akkor nem mindegy "vázzeg" hogy 1.8 kiló vagy 2.2 egy villa? szerinted?
és akkor nem mindegy "vázzeg" hogy 1.8 kiló vagy 2.2 egy villa? szerinted?
kedves zolle, nem vagyok mérnök, de gondolom az, hogy a villa és a váz milyen viszonyban van egymással, nem csak a tömgtõl függ, hanem még ezer dologtól, pl. vázanyag, fejcsõ környéke, a telóút-erõkar hossza, stb. ezért lennék kíváncsi, hogy pl bikertigger, aki aszonta, hogy maratonon, túrán használja, milyen vázba tette bele...
Írta 2005. november 27. - 18:55
Írta 2005. november 27. - 18:53
miért kúrná?
a 3 kilós DJ nem kúrja szét
a 2.2 kilós pike szétkúrja
dj, vázzeg, ok, de én, mint írtam, CC-r maratonra használnám, nem állatkodni és a vázam is egy átlagos (vagy talán vaskosabb, nehezebb, de) CC-s váz!erre gondoltam...
Írta 2005. november 27. - 18:46
a 3 kilós DJ nem kúrja szét
a 2.2 kilós pike szétkúrja
Írta 2005. november 27. - 18:45
átütõs, és csak tárcsás.
de akkor örökélet +1 nap
és a merevvázat nem kúrja szét?