Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Szép ez a Crux...hát, ha bírja, akkor az enyém is biztos. Istenem, mikor lesz már megint Duna maraton?!Jó kis sár volt tavaly, akkor határoztam el, h. tárcsásítok....

Mondom, hogy Kígyó és nem Kereszt. Ez halálos sértés volt. A véredet akarom! VENDETTA!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ja az q.jó ott visegrádon....2 éve mentem arra de akkor még inkább tolva....
lesz egy kis jobb idõ kissé szárazabb talajjal meg 7köznap megyek is arra egyet

off
mi történt a kollégával ?

Defekt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szép ez a Crux...hát, ha bírja, akkor az enyém is biztos. Istenem, mikor lesz már megint Duna maraton?!Jó kis sár volt tavaly, akkor határoztam el, h. tárcsásítok....

jó gondolat volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

De a Serpens igen, és nálam abban van. Igaz én agresszív AM-re használom (nem mondok DH-t, mert még megköveznek a fiúk), és ott aztán kap rendesen, ahogy ezt Bikertigger druszám másfél hete tapasztalhatta is, bár õ akkor gyalogosan leledzett.
Egyébként az aláírásomban megtekintheted a felállást.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

De a Serpens igen, és nálam abban van. Igaz én agresszív AM-re használom (nem mondok DH-t, mert még megköveznek a fiúk), és ott aztán kap rendesen, ahogy ezt Bikertigger druszám másfél hete tapasztalhatta is, bár õ akkor gyalogosan leledzett.

ja az q.jó ott visegrádon....2 éve mentem arra de akkor még inkább tolva....
lesz egy kis jobb idõ kissé szárazabb talajjal meg 7köznap megyek is arra egyet

off
mi történt a kollégával ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
hát, nekem alapban szerelték 180as tárcsával, nagyon jól fog, az biztos, és vhol okos emberek azt írták, hogy jobb az elöl 180as hátul 160as tárcsapárosítás, mert így biztosítják az azonos fékhatás-érzését (de most csak okoskodok:)). ami sokkoló: az új 180as tárcsa 17ezer Ft:(...
no, majd ha elmegy a duke race, átgondolom hogy marzo vagy reba legyen az új darab.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

no,köszi, azért a Coiler nem 1 merev KTM...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mindattól független semmi baja nem lenne, nyugodt lehetsz...csak felesleges,,,én is csak viszonyítási alapnak írtam mert mondom több olyan vélemény volt hogy közel olyan merev mint a pike....becsúszói azonosak....(és most ne mondjátok hogy a 200 as tárcsa hajtogatná mert cc-re maratonra még a 160 as is bõven elég)....

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

nekem egy cc szetápos tavalyi kona coilerben van....ami azért lett coiler mert idei dawg váz még soká lett volna,,,,és azért lett pike mert egy állítható utas legalább 130 mili utas villa kellett és fele annyiba került mint a fox talas....meg még volt is az országban......egyébként Valeria Victrix kolléga is merev cc vázban használja (még) igaz Õ kicsit durvábban....de mindattól független elég a reba is sztem bõven....vagy egy fox (olyanom is van azt se csavargatja a tárcsa - bár azon csak egy 160as xt volt)..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kedves zolle, nem vagyok mérnök, de gondolom az, hogy a villa és a váz milyen viszonyban van egymással, nem csak a tömgtõl függ, hanem még ezer dologtól, pl. vázanyag, fejcsõ környéke, a telóút-erõkar hossza, stb. ezért lennék kíváncsi, hogy pl bikertigger, aki aszonta, hogy maratonon, túrán használja, milyen vázba tette bele...

nekem egy cc szetápos tavalyi kona coilerben van....ami azért lett coiler mert idei dawg váz még soká lett volna,,,,és azért lett pike mert egy állítható utas legalább 130 mili utas villa kellett és fele annyiba került mint a fox talas....meg még volt is az országban......egyébként Valeria Victrix kolléga is merev cc vázban használja (még) igaz Õ kicsit durvábban....de mindattól független elég a reba is sztem bõven....vagy egy fox (olyanom is van azt se csavargatja a tárcsa - bár azon csak egy 160as xt volt)..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
amellett hogy gazdaságos még talán praktikusabb iss cécóra

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
na de baromi drága (110 körül van a legolcsóbb, nem?) a pike...+ átütõs agy, újrafûzés, te jó isten! reba "gazdaságos"...:)

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
egen, ebben igazatok lehet...(U turn)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
pont azért uturn hogy bármilyen vázba bele tudd rakni, amibel 90-140ig való teló kell
célszerü oda tekerni ahol eléred a kívánt fejcsõszöget

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

dj, vázzeg, ok, de én, mint írtam, CC-r maratonra használnám, nem állatkodni és a vázam is egy átlagos (vagy talán vaskosabb, nehezebb, de) CC-s váz!erre gondoltam...

Bírni fogja a CC-t sõt.
Normál felhasználás mellett (tehát ugrálgatás nélkül, és jó beépítési magassággal)) nagy pech kell ahoz, hogy fejcsõnél elreccsents egy vázat.
CC-re szépen letekered a U-turnt.

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

és akkor nem mindegy "vázzeg" hogy 1.8 kiló vagy 2.2 egy villa? szerinted?

kedves zolle, nem vagyok mérnök, de gondolom az, hogy a villa és a váz milyen viszonyban van egymással, nem csak a tömgtõl függ, hanem még ezer dologtól, pl. vázanyag, fejcsõ környéke, a telóút-erõkar hossza, stb. ezért lennék kíváncsi, hogy pl bikertigger, aki aszonta, hogy maratonon, túrán használja, milyen vázba tette bele...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

miért kúrná?
a 3 kilós DJ nem kúrja szét
a 2.2 kilós pike szétkúrja :D

dj, vázzeg, ok, de én, mint írtam, CC-r maratonra használnám, nem állatkodni és a vázam is egy átlagos (vagy talán vaskosabb, nehezebb, de) CC-s váz!erre gondoltam...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
miért kúrná?
a 3 kilós DJ nem kúrja szét
a 2.2 kilós pike szétkúrja :D

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag