Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2005. december 04. - 21:55
Írta 2005. december 04. - 21:54
oké, akkor maradjunk annyiban hogy az átlag júzer hagyja rajta;)
biztos ami biztos
mindenesetre szépen kinntartja a koszt, ahogy kell
biztos ami biztos
mindenesetre szépen kinntartja a koszt, ahogy kell
Autist Team:)
Írta 2005. december 04. - 21:50
Lehet, bar en mint irtam rajta hagynam ha csak evente akarok hozzanyulni a villahoz.
Lcs -nek nem gond szetkapni, ahogy nekem sem, de vannak akik nem allnak neki ilyesminek
Lcs -nek nem gond szetkapni, ahogy nekem sem, de vannak akik nem allnak neki ilyesminek
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 04. - 21:45
Nem felesleges, mert igy az por es a dzsuva megkevesbe jut be a ket szimering koze es elzaltal szepen lassan a villan belulre. De ha valaki otthon szokta szetkapni a villat es nem problema szezonban 1-2 havonta szetkapni, akkor nyugodtan le lehet szedni a rugot. Rugoval viszont eleg evente cserelni, es akkor a villa orok eletu.
a rugó a befelé nézõ ajkán van a porlehúzónak
mert elvileg olajzáró is, az olajzárás miatt kell rá a rugó, de mivel ugye ott van alatta a rendes olajzáró, felesleges
lcs magyarázta el nekem, szóval hiszek neki:-)
Írta 2005. december 04. - 20:53
Igaz az hogy az mcd-s poplockal csak lockoutolni és nem lockoutolni lehet a villát?? nincsen köztes beállítás???
EDIT: most már látom hogy van külön poplock és poplock adjust..
EDIT: most már látom hogy van külön poplock és poplock adjust..
Írta 2005. december 04. - 19:48
Én is most cseréltem az enyémben mivel ugyis szét volt szedve gondoltam megcsinálom ezt is.
42x32x7mm szimering 200HuF
42x32x7mm szimering 200HuF
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. december 04. - 19:46
Nem felesleges, mert igy az por es a dzsuva megkevesbe jut be a ket szimering koze es elzaltal szepen lassan a villan belulre. De ha valaki otthon szokta szetkapni a villat es nem problema szezonban 1-2 havonta szetkapni, akkor nyugodtan le lehet szedni a rugot. Rugoval viszont eleg evente cserelni, es akkor a villa orok eletu.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 04. - 19:44
ugyanerrõl beszélek (lcs féle porlehúzó)
igaz a porlehúzóról belül célszerû levenni a rugót, mert felesleges és csak szorosabban járna tõle a villa
mivel ugye belül ott van az olajzáró, ezért felesleges
igaz a porlehúzóról belül célszerû levenni a rugót, mert felesleges és csak szorosabban járna tõle a villa
mivel ugye belül ott van az olajzáró, ezért felesleges
Írta 2005. december 04. - 19:42
rugósgyûrût utólag is le7 applikálni rá,a gond csupán annyi,h munkás
Hova akarsz rugosgyurut ganyolni?
Boxxer / Pike szimering pedig tenyleg jo amit csapagyboltban lehet kapni. Kiprobaltuk es jol mukodik. Lemertem a gyari es a sima olajlehuzot, es teljesen ugyanaz, a gyarinak egy fel milivel talan nagyobb a belso ajak, de ennyi a kulonbseg, es ez qrvara semmit nem szamit. Es igy legalabb be lehet tartani az eloirt szervizorakat is.
A porlehuzora pedig azt mondjak jobb mint a gyari, annyi kulonseggel, hogy belul van csak rugo es nincs pereme. Ezt en nem raktam sajat villaba, mert volt nekem gyari, de akinek van, az azt mondja hogy legalabb olyan jo vagy jobb mint a gyari.
Ganyolni pedig nem kell semmit, minden szabvany meret.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 04. - 19:38
sztem meg felesleges
enduro fork seals szimmeringeken sincs
elég ha jó a kialakítása
enduro fork seals szimmeringeken sincs
elég ha jó a kialakítása
Írta 2005. december 04. - 19:36
rugósgyûrût utólag is le7 applikálni rá,a gond csupán annyi,h munkás
Írta 2005. december 04. - 19:19
Írta 2005. december 04. - 17:24
én azért maradnék az eredeti porlehúzós rugósgyürüs daraboknál, ha már egyszer volt pénzem egy rendes villára, legyen rendes kiegészítõkre is alapon...
Írta 2005. december 04. - 16:13
sosem vittem szervízbe
pikeba azért ilyen olcsó mert szabvány
csapágyboltban 450ft/db a külsõ porlehúzó, az olajzáró meg 250ft/db talán
pilotba nemtom, ha gyári jó csak akkor az is drága
pikeba azért ilyen olcsó mert szabvány
csapágyboltban 450ft/db a külsõ porlehúzó, az olajzáró meg 250ft/db talán
pilotba nemtom, ha gyári jó csak akkor az is drága
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. december 04. - 16:10
Írta 2005. december 04. - 13:39
Írta 2005. december 04. - 12:54
Mennyi egy psyloba egy komplett szimering csere? milyen gyakran érdemes cserélni?
Pikenál?
Pikenál?
Írta 2005. december 02. - 21:09
kérdés megéri-e baszkolódni vele. Szerintem inkább add el a mostanit rakj hozzá pénzt és vegyél egy eleve Jútörnöset.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. december 02. - 15:34
nincs kiegészítõ kit, max egy kibelezett felsõbbkategóriás telóból lehet átpakolni.
Írta 2005. december 02. - 15:33
Csak egy kérdés...
Rock Shox-ba utólag lehet tenni U-Turnt és/vagy Lockout-ot?
Rock Shox-ba utólag lehet tenni U-Turnt és/vagy Lockout-ot?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.