Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egy korrekt bolt.... csak ilyet még!
mellesleg az ha egy villa karcos, és az összes többi is az, akkor az nem a bolt felelõssége lesz.. dobozban kapják becsomagolva. ez a magyarországra szállítás, a 40 lábas konténer alján, a maradék 15 tonnányi cuccal a tetején... idióta sárgáknak az csak egy doboz....
no mind1.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
off: egyetértek. korrekt. Igazad van. tiszta ügy.:mexico::rolling:

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Eredetileg McGywer írta:
A Probike-tól meg itt kérek bocsánatot, bár nem valószínû, hogy ezzel az egy hozzászólással akkora bevételkiesést okoztam, hogy a héten becsõdölnek és a karácsonyt az aluljáróban kénytelenek tölteni, szóval akire ez vonatkozik, az olvassa a fórumot, nem árt visszavenni az arcból, mert AKKOR IS ÉN VAGYOK A VEVÕ.

Kedves MCgyuri!
Gondolom ez a hozzászólásod nekem szól!
Elösször is, lehet hogy nem éppen keblemre öleltelek, mikor beléptél hozzánk a boltba, de szerintem ez érthetõ is volt, az abszolut kisgyermekes hozzáállásod miatt. Amúgy az arcoskodásról annyit, hogy nem is tudom ki verte itt magát, hogy baltával fog jönni!!!??? Mikor itt voltál és megkérdeztem, hogy baltát hoztál-e, te egy szende szüzet megszégyenítõ viselkedéssel reagáltál... magyarul meg se mukkantál erre a többször is feltett kérdésemre! Most ezt nem értem... csak a klaviatúrán vagy nagyfiú????
Szerintem oltári rendessen el lett rendezve a dolog, 3 féle alternatívából választhattál... de ezeket nem ismétlem.
Amugy én bármikor eléd állok és megmondom, hogy az a legnagyobb bajod, hogy túl sokat gondolkozol és gyerekes vagy!!! Inkább bringázz nagyokat az helyett, hogy értelmetlen dolgokon idegeskedsz, szívod magad és élvezd az életet!!!

Na röviden ennyi!!!!:victory:

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
de úgy tûnik,mindenképpen 66ós módszer:)

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Kiderült hogy az összes SID gyárilag igénytelen... Azért ennél kicsit nagyobb igényességet várnék el egy csúcs XC villától, mert ha a teszkó bike-on karcos a becsúszó, akkor leszarom, de hogy egy SID Team-en gyárilag, arra már muszáj telitorokból anyáznom. Hova lesz így a világ???
A Probike-tól meg itt kérek bocsánatot, bár nem valószínû, hogy ezzel az egy hozzászólással akkora bevételkiesést okoztam, hogy a héten becsõdölnek és a karácsonyt az aluljáróban kénytelenek tölteni, szóval akire ez vonatkozik, az olvassa a fórumot, nem árt visszavenni az arcból, mert AKKOR IS ÉN VAGYOK A VEVÕ.

A Fórum tisztelt közönségének a tisztánlátása a végett szeretnénk pár dolgot megjegyezni (és evvel remélhetõleg lezárni az ügyet):

Három megoldás közül választhattál, mert TE vagy A VEVÕ!

- pénz vissza (ezt ajánlottuk egybõl)
- másik teló (megjöttek, megnézheted õket!)
- marad a régi villa (ezt TE választottad)

Garancia van, ezt megbeszéltük. Ha a "karc" miatt van gond, akkor IS!

Kértünk, olyan megoldást válassz, hogy ne érezd azt, hogy "jópofizással" leszereltünk.

Ezenkívül arra kérünk, hogy a garis ügyintézést a jövõben ne a BikeMag Fórumba betolt hozzászólással kezd - hanem ahol vásároltál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de az hogy karcos a becsúszó az mér a gyár igénytelensége?
simán lehet a bolt könnyelmûsége is.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

ottvoltál és azt mondták hogy mind ilyen?
kicsit részletesebben, ha már szítkozódsz

Mind karcos becsúszószárral jön (ami épp ott volt az karcos volt, még a WC is igénytelen). Csak a véletlenen múlik, hogy melyik milyen szinten van elcseszve. A bolt szerint ez nem befolyásolja a mûködést, de akkor is bosszantó, meg ha a dobozán rajta van, hogy van pumpa hozzá és aztán mégsincs, de errõl mindenki hallgat és elintézi azzal, hogy "ennyi pénzért mit vársz?". Én meg vagyok olyan hülye, hogy elvárom, hogy ha valami új, akkor az legyen hibátlan is. Nem magával a bolttal van bajom, de útálom, ha egyesek jópofizással próbálják leszerelni az embert, de ez már megint nem ide tartozik.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ottvoltál és azt mondták hogy mind ilyen?
kicsit részletesebben, ha már szítkozódsz

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Kiderült hogy az összes SID gyárilag igénytelen... Azért ennél kicsit nagyobb igényességet várnék el egy csúcs XC villától, mert ha a teszkó bike-on karcos a becsúszó, akkor leszarom, de hogy egy SID Team-en gyárilag, arra már muszáj telitorokból anyáznom. Hova lesz így a világ???

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
gondolom nem a konkrét üzlettel van baja, csak elég sokat lehet hallani a vásárló megfingatásáról mostanában(galuska esete a malival, homár, stb)
Van állásom...:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
be kell menni, vinni a villat, meg valami szamlafelet amivel igazolod a vasarlas tenyet, es ennyi. amig nem hallottal semmit toluk az ugyrol, addig nem kell ilyen fejszes felvetesekkel jonni... :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

:scared:
A zsír új SID-emen bacsúszónként van 1-1 1centis karc, körömmel is érezni! :cry:
A TheBikeShop-nál rendeltem a neten, szóval boltként Probike. Mennyire lehet rábeszélni szépszóval az ottaniakat a cserére? Vagy vigyek fejszét biztos ami biztos alapon?

Köszi a + hozzáállást.

Próbáld meg a telefont felemelni esetleg írj pár sort...vagy már próbáltad és lepattintottak?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
:scared:
A zsír új SID-emen bacsúszónként van 1-1 1centis karc, körömmel is érezni! :cry:
A TheBikeShop-nál rendeltem a neten, szóval boltként Probike. Mennyire lehet rábeszélni szépszóval az ottaniakat a cserére? Vagy vigyek fejszét biztos ami biztos alapon?

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

De biztos nem elég a 160-as tárcsa? Az lehet hogy a Duke-ot sem tekergetné annyira. A fékhatásnak meg elégnek kell lennie maratonra, cc-re, Am-re!

"Ja kérem, aki Magurával nyomul. Meg 180-as pizzával. Hergeljelek még? A 203-as Hayes tárcsa alig több mint 11ezer pénz, és az egy minõségi darab. Év elején veszek is az új gépállatra"

Hát, 180assal szerelték, ez van, ha már így adták, nem butítom vissza. A cimborám 160as Hayest használ elõl, de azt mondja, hogy az enyém sokkal erõsebben fog. A 203as már télleg erõs lenne, de 1ébként a múltkor beszéltem a Neuzer céggel, õk forgalmazzák az "Alligator" nevû márkát, aminek pl. a bovdenszettjeirõl az új Bikkmakkban lehet olvasni (elég jókat), no, az Alligatorból kb. 5000 egy új 180as tárcsa, bár nem tom, milyen lehet, elképzelhetõ, hogy nagy sz@r...

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Megadta a csóka a gyári rugókarakterisztikát, és az alapján le tudtad gyártatni v mi? Akkor tényleg jófej lehet:)
1ébként mibe fáj egy rugó a "mesternél"?

Nem, ennyire nem voltam profi, meg egyszerûbben és gyorsan kellett megoldani, úgyhogy egyszerûen elvittem a régi rugót és csinált egy azonos hosszú, anyagú és menetû újat. teljesen jól szuperál (bár, mint írtam, ez negatív rugó, ami, ha jól tudom, nem visel terhelést) és 2000 pénz volt. ami olcsó, sztem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem kell annyit fékezni....akkor nem kopik a tárcsa...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát, nekem alapban szerelték 180as tárcsával, nagyon jól fog, az biztos, és vhol okos emberek azt írták, hogy jobb az elöl 180as hátul 160as tárcsapárosítás, mert így biztosítják az azonos fékhatás-érzését (de most csak okoskodok:)). ami sokkoló: az új 180as tárcsa 17ezer Ft:(...
no, majd ha elmegy a duke race, átgondolom hogy marzo vagy reba legyen az új darab.

Ja kérem, aki Magurával nyomul. Meg 180-as pizzával. Hergeljelek még? A 203-as Hayes tárcsa alig több mint 11ezer pénz, és az egy minõségi darab. Év elején veszek is az új gépállatra.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

hát, nekem alapban szerelték 180as tárcsával, nagyon jól fog, az biztos, és vhol okos emberek azt írták, hogy jobb az elöl 180as hátul 160as tárcsapárosítás, mert így biztosítják az azonos fékhatás-érzését (de most csak okoskodok:)). ami sokkoló: az új 180as tárcsa 17ezer Ft:(...
no, majd ha elmegy a duke race, átgondolom hogy marzo vagy reba legyen az új darab.

De biztos nem elég a 160-as tárcsa? Az lehet hogy a Duke-ot sem tekergetné annyira. A fékhatásnak meg elégnek kell lennie maratonra, cc-re, Am-re!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Ja, még annyit, hogy rugót alig lehetett volna Magyarhonban találni (nem emléxem, de asszem nem is volt a Bikernél, ha lett volna: 8000huf), de a Rock Shoxnak írtam emailt és 2 napon belül jelentkezett egy szlovén srác, gondolom õ a helyi képviselõ és rengeteget segített...Végül olcsóbb és egyszerûbb volt megcsináltatni arugót.

Megadta a csóka a gyári rugókarakterisztikát, és az alapján le tudtad gyártatni v mi? Akkor tényleg jófej lehet:)
1ébként mibe fáj egy rugó a "mesternél"?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Mondom, hogy Kígyó és nem Kereszt. Ez halálos sértés volt. A véredet akarom! VENDETTA!!!

Ok, ok, én kérek elnézést nekem kellemetlen...Télleg Kígyó....;)
Off: Ilyen szar idõt, pedig holnap mindenképp menni akarok a HHH-ra, csak még nem találtam 45ös kamáslit, sajna