Hm. Nekem 100-as Duke van, 86-88kg vagyok és 110 psi körül fújom.
mostanság változtattak, tényleg van néhány teló ahol durva nagy értékeket adnak. de mivel az ajánlott értékek sose voltak jók, így a franc tudja....mongy a tiédbe is sok...
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
szerintem gyanús hogy 20% a SAG ekkora nyomásnál. Pumpa nem napi szükséglet. Ha van egy szerviz ahol ismernek biztos belövik Neked egy sportszeletért.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
De akkor mennyi legyen?
Nekem nincs pumpám, nem tudom változtatni a nyomást bicajozás közben.
sok lesz az...
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Addig állíts, míg a beülése 20mm lesz, már ha 100-as. A rugóút 20-25%-ának kell lennie a beülésnek, azaz amit akkor süllyed ha álló helyzetben csak ráülsz.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Az az érdekes, ha ráülök, süllyed 20 mm-t. Legalábbis legutóbb süllyedt, de megmérem még egyszer.Addig állíts, míg a beülése 20mm lesz, már ha 100-as. A rugóút 20-25%-ának kell lennie a beülésnek, azaz amit akkor süllyed ha álló helyzetben csak ráülsz.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
huu
csodálom hogy egyáltalán megmozdul
nekem a reconba (a rendszer ua) 100psi körül van, de 97 kiló vagyok.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Addig állíts, míg a beülése 20mm lesz, már ha 100-as. A rugóút 20-25%-ának kell lennie a beülésnek, azaz amit akkor süllyed ha álló helyzetben csak ráülsz.Ha valóban sok a levegõ, mennyire állítsam be?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Na lejött a zégergyûrû a fogóval... két darabban Csapágyboltban lehet ilyet kapni vagy hol?
Lógjon bele kb 5mm-t. ha nemér bele nem lesz csillapítás és lock
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->