szevasztok
tudja valaki hogy lehet rock shox pike 454-hez pop lock kart tenni?
vagy lehet e egyáltaklán?
Kell egy komplett MCD compresszió felsõrész, a rugós azaz poplock változat
kell egy poplock kar, namoost ez alsóhangon 20k
szevasztok
tudja valaki hogy lehet rock shox pike 454-hez pop lock kart tenni?
vagy lehet e egyáltaklán?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy belföldön hol tudok hozzájutni Dart3 szimeringhez? (28mm)
(Ebike-on nincs).
Ugyanilyen az enyém is. Annyira nem zavar, meg mintha itt olvastam volna korábban is, hogy ez ilyen.
Én 80 kg vagyok és kb. 150 psi-n használom. Elõtte nagyobb volt a nyomás és akkor jobban csinálta ezt a koppanásszerû dolgot, most már kevésbé. Talán még mindig sok benne a levegõ, lehet ha engednék belõle, a koppanás is teljesen megszûnne.
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, ezért ha hülyeséget kérdezek, vagy lerágott csontot, akkor elõre is elnézést. Nemrég vettem az újonnan épült bringámba egy Tora 302 SoloAir-t. A célnak megfelel, szépen beül, normálisan megindul, kielégítõen mozog... A gond az, hogy kemény 91 megtett km után elkezdte azt csinálni, hogy visszafele a felsõ holtponton (tehát kb minden komolyabb elinduláskor, amikor kicsit megemeli az orrát) koppanó hangot ad végállásban, ami mérhetetlenül irritál. Mit lehet ezzel tenni? Köszi elõre is.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Hello!
318-tora sl lokkolva is mozog picit amit nem bánok,mert van elõnye ha jól tapasztalom,de egyébként minden ilyen ilyen?