Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

ádámxx

ádámxx

vendég

• felfüggesztett
  • 41 hozzászólás
Értem,erre gondoltam én is.Reba persely jó hozzá,mert nem találok külön torát?Ki tudja ezt nekem kicserélni?Itt miskolcon minden boltos pestre akarja küldeni:(

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Ha biztos hogy a becsúszó kotyog a lábban, akkor a perselyeket kell venni.
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

ádámxx

ádámxx

vendég

• felfüggesztett
  • 41 hozzászólás
Hy All!
Segítség kellene.Elkezdett kotyogni a becsúszó a lábban.318-as tora.Nem 2012 az évjárat,pontosan nem tudom.A kérdésem az,hogy ilyenkor mit kell benne cserélnem és hol vehetek hozzá?Köszönöm a segítséget!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Elvileg jobb, és gyakorlatilag?

Nekem nincsen vele sajnos semmi tapasztalatom. Nem használok RS villákat.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Hali

A Blackbox a Motion Control fejlesztése. Elvileg szebb mozgás eredményez, és még könnyebb is.

elvileg ezen a képen egy "sima" motion control van (bal oldal) meg egy blackbox motion control (jobb)

Elvileg jobb, és gyakorlatilag?

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Igen, én is így gondoltam, csak nem tudom, a black box itt mit takar, gondolom nem a kormány-lockout-ot.

Hali

A Blackbox a Motion Control fejlesztése. Elvileg szebb mozgás eredményez, és még könnyebb is.

Feltöltött kép

elvileg ezen a képen egy "sima" motion control van (bal oldal) meg egy blackbox motion control (jobb)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Igen, én is így gondoltam, csak nem tudom, a black box itt mit takar, gondolom nem a kormány-lockout-ot.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Van 2 SID-em, egy fehér Race, vállról zárható motion control, és egy fekete Team, black box motion control, kormányról zárható. A kérdésem, hogy a 2 lockout egységet meg lehet simán cserélni bennük?
(A fehér eladó lesz, mert nekem fekete kellett a bringába, viszont nem akarok kormányra szerelhetõ kart, és azzal jobban el is lehet adni majd a fehéret.)

Hali

Hát ha mind a kettõnek megegyezik a becsúszónak a mérete, akkor szerintem minden gond nélkül eszközölhetõ a csere.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Van 2 SID-em, egy fehér Race, vállról zárható motion control, és egy fekete Team, black box motion control, kormányról zárható. A kérdésem, hogy a 2 lockout egységet meg lehet simán cserélni bennük?
(A fehér eladó lesz, mert nekem fekete kellett a bringába, viszont nem akarok kormányra szerelhetõ kart, és azzal jobban el is lehet adni majd a fehéret.)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Össze lehet húzni!Távtartó kell a levegõ oldali nyomórúd végén lévõ dugattyú alá.szerintem esztergáltatni is lehet mûanyagból.De létezik ehhez gyári távtartó is.
Magellan-os

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sziasztok!

Revelation villát lehet XC-síteni? Sok nekem a 130 mm rugóút, meg az 510-es beépítési magasság. Max. 100, és 480 tökéletes lenne. Megoldható, vagy ennyire nem lehet összenyomni?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

sumisti

sumisti

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali!

Sid beállításban otthon van valaki?Próbálgattam már sokféleképp (dual air,120-as)kiindulópontnak a gyárilag ajánlott értékel kezdtem.De még mindig nem érzem elég finomnak,meg olyan mintha nem akarná kirugózni a 12 cm-es utat.8-9 ig könnyen beszalad,aztán annyi.Az alap süllyedés is jó,20%.kb 77 kg vagyok.Tapasztalat ilyesmirõl?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Bp-en keresek szervízt ahol Rock Shox telót szervízelnek. Valaki tud ebben segíteni? Köszi elõre is.

milyen villa?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Még egy kicsit próbálgattam a telót, tekergettem rajta a csillapítás állítást (nyúl-teknõs), és meglepve tapasztaltam, hogy van hatása, azaz a csillapítás alapvetõen mûködik, csak lockolni nem lehet. Vagyis a "Lement a csillapító olaj a lábba" feltételezés megdõlni látszik. Ezen felbuzdulva az asszony végig is ment vele a Mátra Maratonon és még dobogóra is állt :)

mint ahogy elõttem is irták, nem dõlt meg semmi... A lock out fej fent van, a rebound legalul, rebound akkor is lesz ha van benne pár csepp olaj, míg a lock out megszûnik egybõl, amint hiányzik belõle olaj.
de nyugodtan használjátok továbbra is igy

fuck me, i'm famous!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Bp-en keresek szervízt ahol Rock Shox telót szervízelnek. Valaki tud ebben segíteni? Köszi elõre is.

Pl. Probike.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Még egy kicsit próbálgattam a telót, tekergettem rajta a csillapítás állítást (nyúl-teknõs), és meglepve tapasztaltam, hogy van hatása, azaz a csillapítás alapvetõen mûködik, csak lockolni nem lehet. Vagyis a "Lement a csillapító olaj a lábba" feltételezés megdõlni látszik. Ezen felbuzdulva az asszony végig is ment vele a Mátra Maratonon és még dobogóra is állt :)

A lock elõbb szûnik meg, mint a rebound, mert a rebound fej mélyebben van az olajtérben. Ilyenkor nem mozogja végig az útját, és kemény a rúgóút vége.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
meph: irj pm-et és megbeszéljük

fuck me, i'm famous!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
nallam is volt ilyen.
lekoppant a villa es elszalt az mc.
az egyik o gyuru szakadt el.
boltot nem tudok mert magamnak csinaltam de kb egy ezresbol megvolt.

ha levegos a villa akkor tobbet kell rafujni es nem koppan le=nem szakad el a tomites.
azota nekem sem szarodott el.

regi/hibas agyvaltokat veszek.