Akkor egyértelmû! A CRC-n 426 euro az RL
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2012. december 08. - 14:10
Írta 2012. december 08. - 13:39
Írta 2012. december 08. - 13:35
Írta 2012. december 08. - 13:29
a használt xx mellett szól,hogy sokak szerint milyen jól tstre szabható a dual air,a solo air-nél ez hiányzik.
elvileg az xx valami csúcsmodel féle lenne,de én nem látom semmi igazi elõnyét az rl-hez képest,csak sok volt a sznobi szörp:)
azt hiszem hallgatok Rád,legyeen az új
elvileg az xx valami csúcsmodel féle lenne,de én nem látom semmi igazi elõnyét az rl-hez képest,csak sok volt a sznobi szörp:)
azt hiszem hallgatok Rád,legyeen az új
Írta 2012. december 08. - 07:42
szvsz nem, csakis az újat garanciával.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. december 08. - 00:10
Használtan egy reba xx dual air vagy ugyanannyi pénzért egy 2013as reba rl solo air?
nagy dilemma...
nagy dilemma...
Írta 2012. december 07. - 23:47
Üdv! Lenne egy szériusz nagy problémám: RS Rev. A.Uturn 2006
Ma vettem észre, hogy a teló útja konkrétan megáll egy bizonyos pontnál, ott, ahol a száron az u-turnnak az u betûje van, olyan, mintha addíg tartana az útja.
Ha össze van húzva, akkor is a betûig megy, ha ki van engedve, akkor is. Mikor nagytakarítás volt, szédszedtem, és összeraktam, akkor egybõl ilyen akadós volt, de szétszedtem, megint összeraktam, és normális lett. Azóta nem is nagyon használtam, meg ugye a tél miatt nem is nagyon vettem észre, csak ma, hogy bizony megint megakad, pedíg nem csináltam vele semmit.
Szerintetek mi okozhatja? Még nem próbáltam, hogy légtelenítem, és úgy össze lehet-e nyomni, de gyanítom, hogy nem lehetne. Olyan, mintha valami kiékelte volna. Azért gondolom, hogy nem olaj van sok a lábban, mert mint irtam, összerakás után egybõl is produkált ilyet régebben
Ma vettem észre, hogy a teló útja konkrétan megáll egy bizonyos pontnál, ott, ahol a száron az u-turnnak az u betûje van, olyan, mintha addíg tartana az útja.
Ha össze van húzva, akkor is a betûig megy, ha ki van engedve, akkor is. Mikor nagytakarítás volt, szédszedtem, és összeraktam, akkor egybõl ilyen akadós volt, de szétszedtem, megint összeraktam, és normális lett. Azóta nem is nagyon használtam, meg ugye a tél miatt nem is nagyon vettem észre, csak ma, hogy bizony megint megakad, pedíg nem csináltam vele semmit.
Szerintetek mi okozhatja? Még nem próbáltam, hogy légtelenítem, és úgy össze lehet-e nyomni, de gyanítom, hogy nem lehetne. Olyan, mintha valami kiékelte volna. Azért gondolom, hogy nem olaj van sok a lábban, mert mint irtam, összerakás után egybõl is produkált ilyet régebben
Írta 2012. december 05. - 17:28
Írta 2012. december 05. - 13:01
Hello
Az mitõl lehet,hogy a 318-as torám gondolt egyet és a lock hol vissza húz hol pedig nem?Kattanás,vagy bármi hangja nem volt és nincs is.Ha megyek vele egy keveset akkor müködik de ha megállok vele mondjuk 10percre újra elmegy a visszahúzó erõ belõle és kézzel lehet csak vissza tekerni???A kar is mintha nehezzebben járna.Köszi
Az mitõl lehet,hogy a 318-as torám gondolt egyet és a lock hol vissza húz hol pedig nem?Kattanás,vagy bármi hangja nem volt és nincs is.Ha megyek vele egy keveset akkor müködik de ha megállok vele mondjuk 10percre újra elmegy a visszahúzó erõ belõle és kézzel lehet csak vissza tekerni???A kar is mintha nehezzebben járna.Köszi
Írta 2012. november 21. - 00:44
Hullámos alátétet hol lehet venni?
csavarbolt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. november 21. - 00:17
Írta 2012. november 20. - 22:10
Sziasztok. Csak a tapasztalatok miatt hátha érdekel majd egyszer valakit: a lent leírtak orvosolták a problémát. Köszi mindenkinek a tippeket!
Írta 2012. november 17. - 17:36
Rock Shox Tora 120mm-es teleszkophoz hol lehet sarga/szurke rugohoz hozzajutni, emberi aron? Ebay felejtos, horror aron jonne haza. Egy kulfoldi cangaboltban sok nap alatt beszerzi, azt irjak, de sose hallottam a boltrol. Az ismertebbekben nem kaphato.
Ha total beszerezhetetlen, akkor lehet-e helyettesiteni mas marka rugojaval, es ha igen, mit javasoltok? FOX esetleg? Vagy utangyartottbol mi szamit jonak, megbizhatonak?
Ha total beszerezhetetlen, akkor lehet-e helyettesiteni mas marka rugojaval, es ha igen, mit javasoltok? FOX esetleg? Vagy utangyartottbol mi szamit jonak, megbizhatonak?
Írta 2012. november 15. - 00:53
akkor jo mert én is igy emlékeztem . koszonom a segitséget már osszeraktam jonak is tunik majd ha megkapja az olajat kiderul
Írta 2012. november 13. - 17:30
fémgyürü, hullámos, fémgyürû, nyomorudon lévõ o gyürüs müanyag, egészet betol, seegergyürû, asszem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. november 12. - 18:40
sziasztok! sajnos amiket találtam/stp1 linkelt nagyon kicsi a kép és sajnos nem tudom melyik koveti melyiket. itt lenne egy link
a hullamos rugo megy a két lapos alátét kozé?
válaszotokat elore is koszonom.
udv szabolcska
a hullamos rugo megy a két lapos alátét kozé?
válaszotokat elore is koszonom.
udv szabolcska
Írta 2012. november 08. - 13:41
de olyan sokat nem dob, szóval a testsúlyoz megfelelõ rugót nem lehet kiváltani egy kis tekergetéssel.
Nálam pedig lehetett annyit tekerni a Dart-on hogy jó legyen amit sajnos nem lehet a Tora U-turn-nél... kemény rugót meg sehol sem találok hozzá :mad:
Írta 2012. november 08. - 08:47
Írta 2012. november 08. - 00:47
Igen azt jelenti, de olyan sokat nem dob, szóval a testsúlyoz megfelelõ rugót nem lehet kiváltani egy kis tekergetéssel.
Írta 2012. november 07. - 23:15
rugó elõfeszítés,
Értem, köszönöm. Sajnos nem vagyok képben a rugós telókkal kapcsolatban, nyugodtan kövezzetek meg...ha jól értelmezem, akkor ez a rugó elõfeszítés jelenti azt, hogy a teló mennyire érzékenyen mozogjon? Fúúúú, biztos rosszul fogalmazok, szóval mennyire legyen "puha" mozgása egy adott beállításban?
" A Cube el van vetve! "