Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Akkor egyértelmû! A CRC-n 426 euro az RL

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
310 euro special offer az új rl
100 pénzért az xx +-alku

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Lehet tudni hogy mennyibe kerülnek?

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
a használt xx mellett szól,hogy sokak szerint milyen jól tstre szabható a dual air,a solo air-nél ez hiányzik.
elvileg az xx valami csúcsmodel féle lenne,de én nem látom semmi igazi elõnyét az rl-hez képest,csak sok volt a sznobi szörp:)
azt hiszem hallgatok Rád,legyeen az új

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
szvsz nem, csakis az újat garanciával.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Használtan egy reba xx dual air vagy ugyanannyi pénzért egy 2013as reba rl solo air?
nagy dilemma...

siletto

siletto

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Üdv! Lenne egy szériusz nagy problémám: RS Rev. A.Uturn 2006
Ma vettem észre, hogy a teló útja konkrétan megáll egy bizonyos pontnál, ott, ahol a száron az u-turnnak az u betûje van, olyan, mintha addíg tartana az útja.
Ha össze van húzva, akkor is a betûig megy, ha ki van engedve, akkor is. Mikor nagytakarítás volt, szédszedtem, és összeraktam, akkor egybõl ilyen akadós volt, de szétszedtem, megint összeraktam, és normális lett. Azóta nem is nagyon használtam, meg ugye a tél miatt nem is nagyon vettem észre, csak ma, hogy bizony megint megakad, pedíg nem csináltam vele semmit.
Szerintetek mi okozhatja? Még nem próbáltam, hogy légtelenítem, és úgy össze lehet-e nyomni, de gyanítom, hogy nem lehetne. Olyan, mintha valami kiékelte volna. Azért gondolom, hogy nem olaj van sok a lábban, mert mint irtam, összerakás után egybõl is produkált ilyet régebben

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lehet egy bowden-bowdenházcsere segítene rajta, meg a kupak kitakarítása.

ádámxx

ádámxx

vendég

• felfüggesztett
  • 41 hozzászólás
Hello
Az mitõl lehet,hogy a 318-as torám gondolt egyet és a lock hol vissza húz hol pedig nem?Kattanás,vagy bármi hangja nem volt és nincs is.Ha megyek vele egy keveset akkor müködik de ha megállok vele mondjuk 10percre újra elmegy a visszahúzó erõ belõle és kézzel lehet csak vissza tekerni???A kar is mintha nehezzebben járna.Köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hullámos alátétet hol lehet venni?

csavarbolt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Hullámos alátétet hol lehet venni?

Foxxx

Foxxx

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok. Csak a tapasztalatok miatt hátha érdekel majd egyszer valakit: a lent leírtak orvosolták a problémát. Köszi mindenkinek a tippeket!

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Rock Shox Tora 120mm-es teleszkophoz hol lehet sarga/szurke rugohoz hozzajutni, emberi aron? Ebay felejtos, horror aron jonne haza. Egy kulfoldi cangaboltban sok nap alatt beszerzi, azt irjak, de sose hallottam a boltrol. Az ismertebbekben nem kaphato.

Ha total beszerezhetetlen, akkor lehet-e helyettesiteni mas marka rugojaval, es ha igen, mit javasoltok? FOX esetleg? Vagy utangyartottbol mi szamit jonak, megbizhatonak?

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
akkor jo mert én is igy emlékeztem :). koszonom a segitséget már osszeraktam jonak is tunik majd ha megkapja az olajat kiderul :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
fémgyürü, hullámos, fémgyürû, nyomorudon lévõ o gyürüs müanyag, egészet betol, seegergyürû, asszem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
sziasztok! sajnos amiket találtam/stp1 linkelt nagyon kicsi a kép és sajnos nem tudom melyik koveti melyiket. itt lenne egy link
Feltöltött kép

a hullamos rugo megy a két lapos alátét kozé?

válaszotokat elore is koszonom.

udv szabolcska

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás

de olyan sokat nem dob, szóval a testsúlyoz megfelelõ rugót nem lehet kiváltani egy kis tekergetéssel.

Nálam pedig lehetett annyit tekerni a Dart-on hogy jó legyen :) amit sajnos nem lehet a Tora U-turn-nél... kemény rugót meg sehol sem találok hozzá :mad:
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Értem, köszönöm.
" A Cube el van vetve! "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igen azt jelenti, de olyan sokat nem dob, szóval a testsúlyoz megfelelõ rugót nem lehet kiváltani egy kis tekergetéssel.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

rugó elõfeszítés,

Értem, köszönöm. Sajnos nem vagyok képben a rugós telókkal kapcsolatban, nyugodtan kövezzetek meg...ha jól értelmezem, akkor ez a rugó elõfeszítés jelenti azt, hogy a teló mennyire érzékenyen mozogjon? Fúúúú, biztos rosszul fogalmazok, szóval mennyire legyen "puha" mozgása egy adott beállításban?
" A Cube el van vetve! "