nem kellSOlo Air-es TOra becsúszóját kell valamivel kívülrõl kenni vagy csak elég letörölgetni ill. sarazás után alaposan lemosni???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2007. február 11. - 23:03
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 11. - 23:02
SOlo Air-es TOra becsúszóját kell valamivel kívülrõl kenni vagy csak elég letörölgetni ill. sarazás után alaposan lemosni???
Írta 2007. február 10. - 20:26
OFF
Thx.
Azt hittem, hogy ez kb olyan, mint a WD40, azaz ne keressem bringaboltban
ON
A honlapon a viszonteladóknál
http://www.schwinncs...u/weldtite.html
Thx.
Azt hittem, hogy ez kb olyan, mint a WD40, azaz ne keressem bringaboltban
ON
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. február 10. - 20:08
Annyit használ, hogy vonza a koszt. Kívülrõl nem kell kenni a becsúszót.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 10. - 19:55
Írta 2007. február 10. - 19:52
OFF
TF2-t hol lehet kapni? BauMaxban hülyének néztek, azt sem tudták, mi az. Ezekután benzinkút? Oda már nem mertem bemenni
ON
A honlapon a viszonteladóknál
http://www.schwinncs...u/weldtite.html
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius
Írta 2007. február 10. - 19:50
Írta 2007. február 10. - 19:43
OFFha kened is a becsuszokat mar valamivel, az ne wd40 legyen, mert rombol, erre inkabb a TF2 jo (teflonspray)
TF2-t hol lehet kapni? BauMaxban hülyének néztek, azt sem tudták, mi az. Ezekután benzinkút? Oda már nem mertem bemenni
ON
White Horse
Írta 2007. február 10. - 17:44
ha kened is a becsuszokat mar valamivel, az ne wd40 legyen, mert rombol, erre inkabb a TF2 jo (teflonspray)
Írta 2007. február 10. - 17:08
zsíros/elasztomeres villák ~10fok környékén még hajlamos "beállni"
szóval én megvárnám a helyedben a jobb idõket és ha akkorse akkor zsírt neki.
de az ilyen olajbeöntõs dolgokat szerintem is hanyagold.
szóval én megvárnám a helyedben a jobb idõket és ha akkorse akkor zsírt neki.
de az ilyen olajbeöntõs dolgokat szerintem is hanyagold.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 10. - 14:26
N_Vitya, ha nem szeded szét, akkor nem tudod rendesen zsírozni. Úgy gondolod, hogy a becsúszókra kened a cuccot, aztán majd lesz valami? Ez az út nem járható véleményem szerint.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. február 10. - 13:32
Én inkább nem öntenék bele semmit, hanem szétszedném(mégha nem is akarod), kipucolnám és tennék belevaló olajat/zsírt, wd40-et nem ajánlom:)
Írta 2007. február 10. - 13:23
Probléma: újra én és a j3. Nagyon nem akart mozogni szegény, más példányokhoz képest, egyszerûen kemény volt plusz 10 fokban is. A kosztól többet nem árthat alapon kapott egy kis mûszerolajat (az volt itthon). Elõször szépen kezdett mocorogni, aztán meg olyan darabos lett, mint a bûn. Tudom ez amúgy sem lenne jó megoldás, mivel pár km, és ledobja. A teló alig használt (általam), és elvileg gyári kenésnek még elégnek kéne lennie. Szóval mit javasoltok, ami hosszú idõre normálisan megkeni nekem? Lehetõleg ne kelljen szétszedni. Hallottam a WD40-rõl. Meg, hogy jó. Vagy az nem idevágó megoldás? Hmm...
Írta 2007. február 09. - 22:22
Írta 2007. február 09. - 22:19
Írta 2007. február 09. - 22:02
hát ez érdekes
a stancehoz képest nekem egy álom
aligvárommá h kipróbáljam élesbe.. de elsõfék nélkül még nem megyek ki a hegyre..
a manitouhoz képest kurva érzékeny kb ég és föld
ezt a macskaköves dolgot majd énis kipróbálom kiváncsi vok nekem mozog e
nekem úgy van h az elején nagyon bemozog kb a közepéig onnan felkeményedik
a stancehoz képest nekem egy álom
aligvárommá h kipróbáljam élesbe.. de elsõfék nélkül még nem megyek ki a hegyre..
a manitouhoz képest kurva érzékeny kb ég és föld
ezt a macskaköves dolgot majd énis kipróbálom kiváncsi vok nekem mozog e
nekem úgy van h az elején nagyon bemozog kb a közepéig onnan felkeményedik
Írta 2007. február 09. - 21:39
akkor csak simán egy érzéketlen konstrukció? csak akkor tunám hogy a bájkmagban mit vannak annyira oda az érzékenyégéért... bár tényleg egy nagyon jó teló, nagyon szeretem de nem érzékeny
Írta 2007. február 09. - 21:05
Az új szimeringtõl nem lesz érzékenyebb (fõleg, ha gyári), de a 2,5-ös olaj gyorsít a mozgásán.
Írta 2007. február 09. - 20:51
ok.
a rugó még alám is nagyon nagyon puha, azzal nincs gond. az útját végigmozogja. egyszerûen nem érzékeny..
a teló még sosem volt szétszedve, nem volt még soha olaj+szimering cserén.. tudom hogy már nagyon ráfér de csak nyáron tudom elvinni
a rugó még alám is nagyon nagyon puha, azzal nincs gond. az útját végigmozogja. egyszerûen nem érzékeny..
a teló még sosem volt szétszedve, nem volt még soha olaj+szimering cserén.. tudom hogy már nagyon ráfér de csak nyáron tudom elvinni
Írta 2007. február 09. - 20:29
Állítsd minimumra a visszaút és kompresszió csilit (gondolom ezeket megtetted, de hátha...), ha használt a teló akkor megpróbálkozhatsz takarítás+olajcserével, a 2,5w olaj biztos segít rajta vagy ha nagyon könnyû vagy rugócsere.
A képet a scutumról hétfõn vagy kedden küldöm.
A képet a scutumról hétfõn vagy kedden küldöm.