Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a gate-t egyszer állítsd be és a kompressziót tekergesd utána meneközben.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mai testride megvolt
remélem azért holnap is lesz
háát elég etalon teló
eleve az eljutás sokkal kényelmesebb a fogasig, mivel lehet lockolni így lehet haladni
feltûnõ h mennyire sok enegiát vesz el a rugózás a hajtásból.. ha rajtam múlna minden dh-fr telóban lenne lockolhatóság
mászni is lehetett vele, lazán tartottam a kilátó felé vezetõ meredek úton a cc-sek tempóját..
és kurva érzékeny a rugózása, már most elsõ nap jónéhány helyen jobban mentem mint a stance-al.. pedig még ugye ne szokam meg a villát

egy kérdés hogymenet közbe a gate-t ne naon állítgassam? csakmert mindig máshogy jó nekem, szal gyakran állítgatom.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Nah végül is majd kiderül hogy hogy fogja bírni....
Am 160assal rendeltem meg elõre, meg hátulra is.A 185ösre azért kérdeztem rá, mert volt egy olyan verzió is, hogy elõre 185ös bb7, hátulra 160as bb5, de elvetettem a kapott véleményekbõl fakadóan.

Jah és köszönöm a véleményeket:mmraise:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
na nem is tévedtem kúl.. lassanként fejlõdök:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
28-s becsúszóhoz nem kéne eröltetni a "7-s pizzát. Már a "6-s is tekergetni fogja a villát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
68 kg -hoz nem biztos, hogy kell a 185-ös tárcsa..

de majd jönnek az okosok..

J3nak nem biztos hogy jól esne...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

hány kg mellett és mire használnád???

Hát 68 kg, és cc-re

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hány kg mellett és mire használnád???

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Nah én azt szeretném kérdezni tõletek, hogy szerintetek a j3asom bírná a 185ös tárcsával szerelt avid bb7et?

Légyszi válaszoljatok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A biker katalógusban nem ajánlják, de szabad.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

öö szabad azt menetközben tekergetni?

befelé /persze nem 60-nal döngetve/ sztem lehet.......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

pike-om volt u-turnös, menet közben inkább csask a rugóutcsökkentés megy...

öö szabad azt menetközben tekergetni?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

pike-om volt u-turnös, menet közben inkább csask a rugóutcsökkentés megy....u-turnös rs-ekre nem tudsz ráfújni, ha nem jó a rugókeménység akkor csere....lock out egyénfüggõ..én pl nem használom, van aki nem tud létezni nélküle....

sztem ha van lehetõséged próbálj ki egyet, ha nem érzel jelentõs különbséget, akkor hagyd a pilotát....

Próbára becserkészek valakit.... Köszi a rámszentelt figyelmet.
Jó tekerést, sok kilómétert!
Hali.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hali:
Nekem most pilot SL-em van és igazán nincs panaszom rá, csak kedvezõ áron jutnék a duke-hoz. Ami még érdekel, hogy az u-turn menet közben is biztonsággal állítható-e és az elõfeszítés rugócserével vagy levegõráfujással változtatható? Valamint a lok out hiánya mászáskor zavaró-e?

pike-om volt u-turnös, menet közben inkább csask a rugóutcsökkentés megy....u-turnös rs-ekre nem tudsz ráfújni, ha nem jó a rugókeménység akkor csere....lock out egyénfüggõ..én pl nem használom, van aki nem tud létezni nélküle....

sztem ha van lehetõséged próbálj ki egyet, ha nem érzel jelentõs különbséget, akkor hagyd a pilotát....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

nézd nekem volt egy 03-as pilot xc-m, -az még mozgott- amiket legutóbb próbáltam pilot-ot, -valami 05-ös fekete, c vagy sl nem tom- az kb merev villa......na most ennél a viszonylag jól mozgó pilotnál is sokkal finomkabban és kúltúráltabban mozog a duke-om /igaz az meg 03-as sl/.....ezenkívûl lényegesen merevebb is amit vagy érzel vagy nem...

Hali:
Nekem most pilot SL-em van és igazán nincs panaszom rá, csak kedvezõ áron jutnék a duke-hoz. Ami még érdekel, hogy az u-turn menet közben is biztonsággal állítható-e és az elõfeszítés rugócserével vagy levegõráfujással változtatható? Valamint a lok out hiánya mászáskor zavaró-e?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Köszi a választ.
El mondanátok, hogy maratonozni milyen tulajdonságaival emelkedik felül?
V fékket használok..

nézd nekem volt egy 03-as pilot xc-m, -az még mozgott- amiket legutóbb próbáltam pilot-ot, -valami 05-ös fekete, c vagy sl nem tom- az kb merev villa......na most ennél a viszonylag jól mozgó pilotnál is sokkal finomkabban és kúltúráltabban mozog a duke-om /igaz az meg 03-as sl/.....ezenkívûl lényegesen merevebb is amit vagy érzel vagy nem...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

igen...

Köszi a választ.
El mondanátok, hogy maratonozni milyen tulajdonságaival emelkedik felül?
V fékket használok..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Üdv Nektek!
Kérdésem, hogy pilot SL-rõl duke XC u-turn-ra váltás egy 75 kilós ridernek minõségi elõre lépést jelent-e, ?

igen...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Üdv Nektek!
Kérdésem, hogy pilot SL-rõl duke XC u-turn-ra váltás egy 75 kilós ridernek minõségi elõre lépést jelent-e, vagy az egyik 19, a másik 1hijján 20?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

köszi a válaszokat, igen az oljajcsere ráfér évente, ezt tudom... de lehet eladnám így, és vennék valamit az árán(lehetõleg újat) ... nem érdekel valakit?

rebából melyiket érdemes venni ami olyan 70ezer körül van?

sl vagy race....most még kb ugyanott vannk árban, ha még kapsz aqnnyiért...nagy különbség meg nincs...