Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2007. július 25. - 03:48
Írta 2007. július 23. - 22:40
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 23. - 22:27
rosszabb esetben kitörik fejcsõvel együtt..Sok, de miért ? Menettulajdonság, vagy megterheli a vázat ?
Írta 2007. július 23. - 22:10
Írta 2007. július 23. - 21:36
115 még jó lesz bele, 130 sok....Kelly's Magic-em van. Azt hol tudom megnézni, hogy mekkora teló építhatõ be ?
Ha mégis nagyobb a teló, az mit okozhat ? Gondolom, megváltozik a villaszög, az meg az írányíthatóságot befolyásolja. De én nem versenyzésre használom és mivel jó magas vagyok, nekem nem volna baj, ha a kormány is feljebb kerülne, mivel a 400 mm-es nyeregcsõ is rendesen ki van húzva, vagy esetleg használat közben a vázban is okozhat fizikai sérülést ?
30-35%os beülésnél nem csukod össze a telót gyakran? Mert én a pike-omat 25%os beülésnél 95mm-en rendszeresen összecsuktam.
még egyszer sem
pike-ot sem, igaz 90-en csak mászáshoz használtam azt is ritkán...általában 120-on volt állandóan..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 23. - 21:36
Írta 2007. július 23. - 21:35
Ha mégis nagyobb a teló, az mit okozhat ? Gondolom, megváltozik a villaszög, az meg az írányíthatóságot befolyásolja. De én nem versenyzésre használom és mivel jó magas vagyok, nekem nem volna baj, ha a kormány is feljebb kerülne, mivel a 400 mm-es nyeregcsõ is rendesen ki van húzva, vagy esetleg használat közben a vázban is okozhat fizikai sérülést ?
Írta 2007. július 23. - 21:20
most foxotMelyik az a teló "amelyik beül és a csikket is kimozogja" ? Szóval, mit használsz most ?
Egyébként mit jelent az, hogy "jobban beül" ?
Telópumpa tartozék volt a probikében a revelhez ?
Mennyit változik a teló, 115 és 130 mm között, végül ia csak egy újnyi táv. ?
A probikében beállítják a kért méretre a telót, amelyik nem U-turnos ?
de a rugós recon is nagyon szépen mozog, meg a reba is -ami dual air-es-
az van hogy szoktak ajánlani egy beülést ami mondjuk 25%
én meg kicsit többet szoktam hagyni -levegõsnél ugye- viszont érzékenyebben mozog
na most a gyári rúgóval a recon alattam beül vagy 30-35-%- ot, viszont tényleg mindent kimozog,
namost van egy cimborám Õ olyan 80-85 kiló, Õ példáûul nem bírta hogy egyfolytában "bológat" a teló...
szal a levegõs olyan szempontból jobb hogy jobban testre tudod szabni
pumpa nincs ....
Írta 2007. július 23. - 21:19
Melyik az a teló "amelyik beül és a csikket is kimozogja" ? Szóval, mit használsz most ?
1.a levegõsükhüz általában adnak,,, kivétel ha OEM termék. de kérdezd meg azért.
2. 115 v.130 azért nem mind1 mert nembiztos, hogy elbírja a vázad..
Írta 2007. július 23. - 21:16
1. Mikor ráülsz, jobban összenyomódik a teleszkóp a testsúlyod alatt.1. Egyébként mit jelent az, hogy "jobban beül" ?
2. Telópumpa tartozék volt a probikében a revelhez ?
3. A probikében beállítják a kért méretre a telót, amelyik nem U-turnos ?
2. Általában nem adnak hozzá.
3. Természetesen!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. július 23. - 21:10
Írta 2007. július 23. - 19:27
BJ elvtárs?? hozhattál volna neki egypár féket eddig úgyis anékül ment:Dnekem van(volt) egy rúgós reconom, mázsa körül vagyok kiváló nagyon szépen mozog, pont jó a gyári rugó, de én azt szeretem ha nagyobb a beülés és a csikket is kimozogja
itt van a kezemben egy 115-re "butított" 426-os relevation, most hoztam a prbikból a 7 en küldöm egy cimborának pécsre, megmozgattam ez is nagyon szépen mozog /meg hát volt rebám is/
szal mind 2 jó vétel.....egy szempont még lehet relevation jó eséllyel csak ebben a hónapban lesz ennyiért.
ui: bearanyoztad a napomat!!!
Írta 2007. július 23. - 18:58
a TF2 teflonspray tokeletes, arra jo, hogy a szimeringet lefujod, megnyomkodod, es lejon a rault por meg mocsok.
Húú, tényleg. Veszek is. Köszönöm Gakos.
Írta 2007. július 23. - 17:44
Bikertigge !
Ez a poplock kar jó a recon 351-hez ?
www.speed-way.hu/index.php?action=termek&offset=36&id=571&fokatID=232&katID=257
A rugós teló esetén a "compressuion" tekerõ mire való ?
Remélem utoljára, szimplán, csak mint magánvélemény : Te melyiket választanád, mivel egy árban vannak : recon 351 U-turn vs. Revelation 426 Air
nekem van(volt) egy rúgós reconom, mázsa körül vagyok kiváló nagyon szépen mozog, pont jó a gyári rugó, de én azt szeretem ha nagyobb a beülés és a csikket is kimozogja
itt van a kezemben egy 115-re "butított" 426-os relevation, most hoztam a prbikból a 7 en küldöm egy cimborának pécsre, megmozgattam ez is nagyon szépen mozog /meg hát volt rebám is/
szal mind 2 jó vétel.....egy szempont még lehet relevation jó eséllyel csak ebben a hónapban lesz ennyiért.
Írta 2007. július 23. - 17:27
Írta 2007. július 23. - 17:14
Ez a poplock kar jó a recon 351-hez ?
www.speed-way.hu/index.php?action=termek&offset=36&id=571&fokatID=232&katID=257
A rugós teló esetén a "compressuion" tekerõ mire való ?
Remélem utoljára, szimplán, csak mint magánvélemény : Te melyiket választanád, mivel egy árban vannak : recon 351 U-turn vs. Revelation 426 Air
Írta 2007. július 23. - 11:50
"Apply fork oil, RedRum, or Teflon-based lubrication to the upper tube area nearest to the dust seals. Cycle the fork a few times to circulate the lubricant. You can even gently pinch the dust seal, nearest to the upper tube, and add some lubrication (mentioned above) to the inside of the dust seal. This will lubricate the foam ring. Wipe away any excess oil from the upper tubes and dust seals."
Miféle teflonos kenõanyagot használtok?
Emlékszem volt régen valami RS Deo nevû anyag, azt fújkálták a német Bike-ban, nagy erõkkel...
Mi kapható most Magyarországon, ami tényleg jó?
a TF2 teflonspray tokeletes, arra jo, hogy a szimeringet lefujod, megnyomkodod, es lejon a rault por meg mocsok.
Írta 2007. július 23. - 08:39
Boxxert 2006-os modellévtõl szabad venni. Az elõdök elég problémások voltak, illetve ami még használható változat lenne, azokból már csak szétgyilkoltat lehet találni. Én mindenesetre, ha alkalmam nyílik rá, kipróbálom Lcs 2002-s "Electric Red-jét." Persze a szimmeringcsere után.Mert? :scared:
Mellesleg hihetetlen, hogy egy szimmeringcsere (Enduro) és finom, friss olaj (2 hónap telt el az elõzõ csere óta) mennyit javít a Reba mozgásán.
Írta 2007. július 22. - 22:31
használd a keresõt, meg fogsz lepõdni.. vagy egyszerûen csak hidd el.Mert? :scared: