Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
2006 elõtti boxxerek:
race: csak visszaútcsili
team: kis és nagysebességû kompr. és csili
wc: team+teflonozott helyett csillivilli becsúszó.

törésrõl: nem verseny dh felhasználástól törtek el azok sem. persze mindig van kivétel. láttam már monstert is eltörni.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

az a lényeg, hogy '03, '04, '05-öst kerüld. az új lábból lehet látni jópár töröttet, de ebbõl ne vonj le messzemenõ következtetéseket

Aha értem, de az elõzõ oldalon meg pont a 03-as WC-t emlegeti rocsipeti. De, ha megtudod mondani, hogy miért rosszak azok, könnyen lehet, hogy meggyõztél. Valamint akkor a WC/Team/Race/Ride között mi a különbség, mert most jó, hogy a rs oldalán leírnak egykét dolgot, de nem hiszem, hogy csak annyi lenne a különbség.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Majd plz írjátok le, a fönti kérdésemre a választ, hogy tulképpen mi is a külömbség a boxxer típúsok között?

az a lényeg, hogy '03, '04, '05-öst kerüld. az új lábból lehet látni jópár töröttet, de ebbõl ne vonj le messzemenõ következtetéseket

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Keresés, google, rockshox.com, biker.hu ...

A sebesség mindent megold.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Majd plz írjátok le, a fönti kérdésemre a választ, hogy tulképpen mi is a külömbség a boxxer típúsok között?
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Csak azt nem értem, hogy most melyik váll az erõsebb? A Tora féle ami az AM Reconnak van , vagy a Revelation féle ami az XC Reconnak van?
Azt hittem a rev. az erõsebb villa....
És még valami: mi a különbség a motion control és a fox RLC rendszere közt?

Ha egy igazi AM víllát keresel, akkor a Revelation Coil válazd. Lemérve 1900gr. és ki is mozojga a 130mm, nem mint az Air verziok.(sajnos, Reba, Revelation +)

85-130m, nagyon szépen mozog. Ismerek olyanokat akik az Air verziót átalakitattak rúgosra.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

a többi is, a 351 u-törnös több mint 100 grammal nehezebb mint az enyém volt....

a többit meg sem néztem
...;)
de csodálom,hogyan lehet még ennél is nehezebbet csinálni... de majd a marketingesek megoldják:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Csak azt nem értem, hogy most melyik váll az erõsebb? A Tora féle ami az AM Reconnak van , vagy a Revelation féle ami az XC Reconnak van?

1,a rs vállak azok jó eséllyel ugyanazok, legfeljebb nem úgy írják

abban majdnem biztos lehetsz hogy a reconok - revelationok, láb/becsúszó/váll szinten megegyeznek csak a belsejük tér el , a többi meg csak marketing.

2, kb semmi közük nincs egymáshoz, de ha van pénzed foxra akkor ne gondolkozz rock shox-on...de amúgy foxból is teljesen elég az rl, sokra nem mész a low speed compression álítással, meg a lock küszöb állításával.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

jó nehezek az XC változatok..

a többi is, a 351 u-törnös több mint 100 grammal nehezebb mint az enyém volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jó nehezek az XC változatok..

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Egy észrevétel: A '08-as reconnál külön lesz AM és XC verzió
http://www.sram.com/...scountry/recon/
http://www.sram.com/...mountain/recon/
Fura....

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Aha, és mi a különbözõ típúsok között a külömbség?
És akkor az tévhit, hogy a 2004 -tõl újjabb telók bal lába szeret tõrni?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem volt 2003-as, 2004-es, 2005-ös és 2006-os is. messze a 2003as wc volt a legjobb. dolgozni kell rajtuk, és jók lesznek. a 2006tól viszont nem kell dolgozni, úgyis tök jó.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Sokak véleménye, hogy aki 2006-nál öregebb Boxxert vesz, az meg is érdemli - kivéve talán a 2002-s, speciális bordó színezésût (van neki spec neve is, csak most nem jut az eszembe)

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Válaszoljatok az kérdésemre is plíz.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

-6fokban is megnézted a nyomást? Mert ha igen akkor nincs több ötletem, esetleg szedd szét vagy csak a hideget nem szereti.

Tekerés után ellenõriztem a nyomást a 15°C-os pincében és nem eresztett. A nyomások aránya kint sem változik, max. puhább lesz a villa ~10%-kal a hõmérsékletcsökkenés miatt. [ (273-6)/(273+15)=0,927 ]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
-6fokban is megnézted a nyomást? Mert ha igen akkor nincs több ötletem, esetleg szedd szét vagy csak a hideget nem szereti.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nézd meg, hogy a kamrákból a levegõ leengedése után kimozogja-e az utját. Ha nem, akkor szerintem szervíz.

Áldott és békés karácsonyi ünnepeket minden sporttársamnak.

Leeresztettem a levegõt, nyomkodtam, de 9cm körül megállt. Aztán rátehénkedtem a kormányra és egy baromi hangos kattanás után összeesett a villa teljesen. Felfújtam a kamrákat és semmi rendelleneset nem vettem észre.:chin:

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Nézd meg, hogy a kamrákból a levegõ leengedése után kimozogja-e az utját. Ha nem, akkor szerintem szervíz.

Áldott és békés karácsonyi ünnepeket minden sporttársamnak.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel