Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2008. január 12. - 12:28
Írta 2008. január 12. - 11:44
O gyûrû: kiveszed, elviszed egy SZAKüzletbe és lemérik neked de szerintem azt nem kell cserélni, csak ha nagyon öreg a villa.
Szivacs: Magoo ezt te sem mondod komolyan, hogy az olaj felfele folyik!? Én úgy szoktam feltölteni, hogy fejjel lefele van a villa, a külsõ szárat amennyire csak lehet lehúzom, hogy még éppen tömítsen a szennylehúzó, belenyomom a 10ml oilt és szépen összenyomom, így a szivacsis kap rendesen olajat és nem a villa aljában lögyög a nagyrésze.
Írta 2008. január 12. - 09:53
Írta 2008. január 12. - 09:06
elvileg annak a szivacsnak a teló mozgásától kéne telemenni olajjal. amikor benyomódik a teló , az olaj megy fölfele. ha állt a villa egy pár órát szétszedés elõtt, akkor simán lehet, hogy csak egy kis olaj volt benne, ami normális. szerintem. nemtom milyen szervízben mondták ezt, de nekem elég furcsa...ha elég olaj van a telóban akkor kennie kell azt a szivacsot. már pedig ez egy új teló. és senki sem tárolja fejjel lefelé a bringát. szerintem ne törõdj vele, használat közben kell kennie nem álló helyzetben
Tudod egyáltalán, hogy hol és mennyi olaj van a telóban? Csak kenésre minimális mennyiségû olaj van a villában, fõleg a levegõs oldalon. Elvileg olajat kell tenni a pozitív kamrába, a lábba és természetesen olajjal kell telenyomni a szivacsgyûrûket is. Csak a mozgástól nem fog bemászni a szivacsgyûrûbe az olaj.
Írta 2008. január 12. - 02:57
Írta 2008. január 11. - 21:38
A szervízben azt mondták, hogy jó, hogy elvittem, mert belül a szimering alatti szivacs száraz volt és csak egy kis olaj van benne, úgy hogy azt ajánlották, hogy néha állítsam "fejre" a bringát, hogy az olaj alulról "felfolyhasson", hogy belül legyen megfelelõ kenése a telónak.
Kérdésem az volna, hogy tényleg ez a megfelelõ módszer a megfelelõ kenés biztosításához ?
Írta 2008. január 08. - 22:19
160-nal hogyan muzsikál?
Szal most tél elején ujítottam be tárcsával...
XT 4 dugós elsõ és deore 525 hátsó fékkel.
A hátsóval semmi gond ami a kisebb igénybevétel miatt egyértelmû.
Az elsõnél használt tárcsával új BBB pofákkal próbálkoztam.
A fórumon érdeklõdtem errõl a pofárol, sajnos csak azután mikor már megvettem.
Most jagwire betét figyel benne. még nem futott sokat, de bízom benne, hogy nem lesz rossz.
Csak ez a tél ne lenne. Nincs türelmem kivárni a teljes összekopást és ezért variálok. A tapasztalataid a késõbbi esetleges tuning lehetõség miatt lenne hasznos.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. január 07. - 22:26
Köszi a gyors reakciót!1-2 héten belül tesztelem 185-tel Nem tudom, mennyire sürgõs most.
Egyenlõre rá ér! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! Fõleg, ha te is 70 kg fölött vagy!
Írta 2008. január 07. - 22:22
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy akinek a fenti telóról van tapasztalata ossza meg velem, hogy mennyire merev 180-as tárcsával egy 80 kilós ríder alatt.
Aminek talán még van szerepe, hogy 2,1 nél ballonosabb gumit nem használok.
Most 160-as tárcsa van rajta.
1-2 héten belül tesztelem 185-tel Nem tudom, mennyire sürgõs most.
160-nal hogyan muzsikál?
74kg. Maradhat?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. január 07. - 22:21
Az lenne a kérdésem, hogy akinek a fenti telóról van tapasztalata ossza meg velem, hogy mennyire merev 180-as tárcsával egy 80 kilós ríder alatt.
Aminek talán még van szerepe, hogy 2,1 nél ballonosabb gumit nem használok.
Most 160-as tárcsa van rajta.
Írta 2008. január 06. - 23:46
Tényleg Gyõri vagyok de a környéken nem tudok olyanról aki foglakozna vele.
Aki tud ne tartsa magában.
Ha Pesten csinálják meg normálisan akkor inkább elviszem oda amúgy is szoktam menni.
Nella. Ha RS. (esetleg Probike)
Óbuda Bringa. Ha Marzo.
Vargánya. Ha Manitou.
Írta 2008. január 06. - 22:33
amit írtál az alapján szerintem bele kell, hogy menjen, mert 1 cm-rel lehet talán hosszabb a rugó, s annyit biztos össze tudok nyomni, már csak a menetnek kell egyeznie!
köszi még egyszer!
Írta 2008. január 06. - 22:26
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 06. - 22:13
Írta 2008. január 06. - 22:10
Sala az AM bringa-ban
Erre egy újabb szavazat
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. január 06. - 22:09
Írta 2008. január 06. - 21:54
Aki tud ne tartsa magában.
Ha Pesten csinálják meg normálisan akkor inkább elviszem oda amúgy is szoktam menni.
Lelkes pár hónapja még azt mondta hogy inkább felküldi pestre mert........
Lenne egy kb fél éves 302 Torám amit szét kellene szedni fényezés miatt és utána össze rakni, átnézni.
Lehet a szétszedést megoldom én, de az összerakás:D
Írta 2008. január 06. - 21:51
lécci segítsen valaki!
a pike u-turn rugót bele lehet tenni egy u-turn-ös torába?
a u-turn rugó az tartalmazza a nyomórudat, rugót és a kupakot is ugye?
gondolom ha így van akkor hosszú a nyomórúd és ha abból leesztergáltatok, akkor már jó is lesz, nem?
ööö...szerintetek???...