Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás

Telefonalgattam a probike-al is persely sajnos nincs.
Es meg eselyt se lattak ra hogy lesz. :(

Szomoru, vesz az ember 80e ert egy jo telot RockShox meg minden...., es gyakorlatilag teljesen mukodokepesen 3 ev mulva kihajitja/leadja a mehbe mert kotyog, es nincs hozza alkatresz...
Persze az is erdekes hogy 3-4 ev alatt hogy kotyogosodik ki ennyi hasznalat mellett az RS...
De a probike-abn megnyugtattak hogy a Fox -ok is ilyenek. :D
Akkor most mit akarok?/Milyen legyen a telo utodja ha vegleg kukazni kell :(

pl, rendelsz onnan, amit VV linkelt és egy komolyabb szervíz beszereli. szvsz ne add fel, ha úgy érzed érdemes lehet megpróbálkozni a külföldrõl rendeléssel, ha amúgy jó a teló. amúgy sajnos ez kopó alkatrész, nem tart örökké. :(

utód? vehetsz merevvillát :) vagy rs recon/reba/revelation

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Telefonalgattam a probike-al is persely sajnos nincs.
Es meg eselyt se lattak ra hogy lesz. :(

Szomoru, vesz az ember 80e ert egy jo telot RockShox meg minden...., es gyakorlatilag teljesen mukodokepesen 3 ev mulva kihajitja/leadja a mehbe mert kotyog, es nincs hozza alkatresz...
Persze az is erdekes hogy 3-4 ev alatt hogy kotyogosodik ki ennyi hasznalat mellett az RS...
De a probike-abn megnyugtattak hogy a Fox -ok is ilyenek. :D
Akkor most mit akarok?/Milyen legyen a telo utodja ha vegleg kukazni kell :(

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Sziasztok...
Ha valaki esetleg tudna segiteni nekem abban hogy a toramnak a csillapitasat hogyan javithatnam meg??? Most vettem az uzletbol es en semmi kulonbseget nem veszsek eszre azon hogy a teknosbekan van vagy a nyulon.
Azt hiszem hogy nem muxik a csillapitas es ha valaki tudna segiteni abban hogy mi lehet a gond, akkor annak nagyon orulnek
Ha tudtok segiteni akkor koszi elore is

Na nem csak nekem ment el a csillapítás. A bikemagban a dart eeresztette az olajat. Más írta már h ereszti. Leeresztett volna a Rockshox a színvonalból? Az összes Rs ilyen könnyen romlik el?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Valoban debreceni vagyok, de ha csak pesten van olyan szerviz ahol ezt megcsinaljak az sem gond.
A zold pont-ot felhivtam es ott (is) azt mondtak hogy a nagykerbe viszik fel javitani, tehat nem valoszinu hogy itt helyben talalok valakit akinek van persely meg szimering is raktaron es kicsereli. /De ha van feltetlen szoljon :-)/
Jelenleg pesten is azt mondtak hogy nincs szimeringjuk , ugyhogy csak összel menne a dolog. :-( Szomoru.

Probike-ban tuti van szimmering, persely passzos. Anno két éve a Nellában volt komplett felújítókészlet, akkor olcsóbb volt, mint most egy szimmering...

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Valoban debreceni vagyok, de ha csak pesten van olyan szerviz ahol ezt megcsinaljak az sem gond.
A zold pont-ot felhivtam es ott (is) azt mondtak hogy a nagykerbe viszik fel javitani, tehat nem valoszinu hogy itt helyben talalok valakit akinek van persely meg szimering is raktaron es kicsereli. /De ha van feltetlen szoljon :-)/
Jelenleg pesten is azt mondtak hogy nincs szimeringjuk , ugyhogy csak összel menne a dolog. :-( Szomoru.

Srac321: Nekem akkor volt ilyen csillapitasmentes a telo, mikor az egyik szakszervizeles utan keves olajat tettek a csillapitasos szarba, visszavittem egy kicsit meg ontottek utana aztan jo lett.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás

Sziasztok...
Ha valaki esetleg tudna segiteni nekem abban hogy a toramnak a csillapitasat hogyan javithatnam meg??? Most vettem az uzletbol es en semmi kulonbseget nem veszsek eszre azon hogy a teknosbekan van vagy a nyulon.
Azt hiszem hogy nem muxik a csillapitas es ha valaki tudna segiteni abban hogy mi lehet a gond, akkor annak nagyon orulnek

esetleg jelezhetnéd a dolgot a boltban, ahol vetted.

Srac321

Srac321

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
sala lámpára gyûjt. :D :D :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jah...Sala praktizál még?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
nem kérte, hogy debreceni legyen a szervíz. fõleg hogy ott nem is talált olyat, aki tudott volna segíteni.
telefonálni azért telefonálhat... :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
http://bike-componen...2b2e7bf185677f0

zöld pontban érdeklõdj. elsõre valszeg õk sem fognak lelkesedni, de kicsit eröltetni kell, mutatni hogy elszánt vagy.
1/365-09-45

Elõtte azért kukkants rá, hogy a T. kérdezõ helyileg hol leledzik!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
zöld pontban érdeklõdj. elsõre valszeg õk sem fognak lelkesedni, de kicsit eröltetni kell, mutatni hogy elszánt vagy. :)

1/365-09-45

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Elõször ki kéne deríteni, hogy mi okozza a kotyogást. Ha nem értesz hozzá, vidd el egy tisztességes szervízbe! Alkatrész beszerezhetõ, de ha nincs vagy nem tud hozni a Biker, külföldön is megvásárolható.

A becsuszoszarak kotyognak a lábakban. Ez a kotyogás csak a perselyek miatt lehet nem?
Ezt a telot meg nem szedtem szet az igaz, de a RS dokumentuait mar attanulmanyoztam a belso felepitesevel kapcsolatban. Barmi mas okozhatja ezen kivul a kotyogast? :chin: Ha a szimeringekre rateszem az ujjamat szepen erzodik hogy kottyan a szár a lábban.

Az egy -ket helyen kerdeztem a szervizelest, ott nem nagyon biztattak sok joval kotyogassal kapcsolatban. Ilyesmit nem szerelnek. :-( Ha tudtok olyan szervizt ahol ezt javitanak az erdekelne. Na meg egy ket tapasztalat,hogy meg tudjak csinalni rendesen, hogy utana nem kotyog, kb mennyibe fáj stb.
Egyebkent megszerelnem meg en is legvegso esetben, csakhogy lehet-e ehhez a modelhez perselyeket kapni?

Kisherceg: Lehet en voltam a láma de sehol se láttam még neten/boltba mindenhol azt mondtak hogy nem lehet kapni perselyeket, legfeljebb szimeringet. (Kulfoldon nem neztem)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás

Sziasztok!

Van ra barmi mód/eslély hogy egy RS Duke SL (30mm/100mm) kotyogását orvosolni lehessen, vagy nincs más mint a kuka? Nagyon sajnálom, mert egyébként tuti kis villa jol mozog meg merev es nem is tul nehez.
Raadasul ahogy nezem V-fek konzollal mar nem is nagyon lehet kapni ilyen kaliberü villákat. :-(
Ujabban a telokra nem divat Vfek konzolt tenni, meg a kimonodtt CC sekre sem :-(
Ha bárki tud valami megoldást szoljon!
Mármint a kotyogásra. A vásárlát egyellõre szeretném elkerülni.

elvileg a forgalmazónál tudnak perselyt cserélni, de hogy mennyibe kerül? :chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elõször ki kéne deríteni, hogy mi okozza a kotyogást. Ha nem értesz hozzá, vidd el egy tisztességes szervízbe! Alkatrész beszerezhetõ, de ha nincs vagy nem tud hozni a Biker, külföldön is megvásárolható.

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Sziasztok!

Van ra barmi mód/eslély hogy egy RS Duke SL (30mm/100mm) kotyogását orvosolni lehessen, vagy nincs más mint a kuka? Nagyon sajnálom, mert egyébként tuti kis villa jol mozog meg merev es nem is tul nehez.
Raadasul ahogy nezem V-fek konzollal mar nem is nagyon lehet kapni ilyen kaliberü villákat. :-(
Ujabban a telokra nem divat Vfek konzolt tenni, meg a kimonodtt CC sekre sem :-(
Ha bárki tud valami megoldást szoljon!
Mármint a kotyogásra. A vásárlát egyellõre szeretném elkerülni.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Szeretem az ilyen véleményeket, hogy "szerintem," fõleg, hogy semmi érdemi tartalom/tudás nincs mögötte.

Ez van a Biker listáján:
114015197 Pushloc kar
114308848 Poploc kar/bal - standard
114308849 Poploc kar/bal - compression állítási lehetõséggel
114308857 damper external - external floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz."

A teljes set, ami mindent tartalmaz: 11.4309.028.000
Amennyiben darabonként akarod megvásárolni, akkor a következõk kellenek:
11.4308.848.000 - standard Poploc
11.4308.849.000 - compression Poploc left
11.4309.208.000 - compression Poploc right
ezek közül szelektíven válogathatsz, az alábbiak viszont mind kellenek:
11.4308.857.000 - damper external (external floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz" vagy
11.4012.990.000 - damper internal (internal floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz"
11.4310.643.000 - remote spool (kupak a jobb láb tetejére)

Köszi
Nekem a villa eredetileg remote lockos, csak használtan vettem, és a poplock kart nem kaptam hozzá. Igy ebben a formában nem tudok a villavállon sem lockolni, mert a kis kék 'tekerentyü' rugósan visszaugrik alapra. Tehát csak egy karra van szükségem, kérdés hogy honnan? Ha valaki tud készleten valahol ne tartsa magában :) ill ha valakinek lenne eladó, szóljon priviben.;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

A délelötti poplock karos kérdésem elévült, mert voltam bringaboltban, és az elado srác mondta hogy nincs a nagykerben egyik tipus sem. Múlt héten kellett volna neki is egy, és nem tudtak adni. Abban maradtunk hogy majd érdeklõdök.
Nos arra lennék kiváncsi hogy a biker oldalán irt :RockShox opc. PopLoc kapcsoló Cikkszám: 114308848 cikkhez tartozó 2780.- ár valós lehet? Mindenhol jelentõsen drágábban látom.
Másik kérdés: tudtok e valahol itthon készleten ilyen kart (mindegy hogy melyik verzió lehet kompressziós is) Legjobb lenne online vásárlási lehetõséggel. Nem szeretnék felesleges köröket futni hogy megrendelem aztán pár hét mulva derül ki hogy mégsincs.:chin:
Köszi

javaslom keresd meg Tiggert és majd õ megaszondja, hogy nálunk van-e vagy sem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szeretem az ilyen véleményeket, hogy "szerintem," fõleg, hogy semmi érdemi tartalom/tudás nincs mögötte.

Ez van a Biker listáján:
114015197 Pushloc kar
114308848 Poploc kar/bal - standard
114308849 Poploc kar/bal - compression állítási lehetõséggel
114308857 damper external - external floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz."

A teljes set, ami mindent tartalmaz: 11.4309.028.000
Amennyiben darabonként akarod megvásárolni, akkor a következõk kellenek:
11.4308.848.000 - standard Poploc
11.4308.849.000 - compression Poploc left
11.4309.208.000 - compression Poploc right
ezek közül szelektíven válogathatsz, az alábbiak viszont mind kellenek:
11.4308.857.000 - damper external (external floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz" vagy
11.4012.990.000 - damper internal (internal floodgate állítási lehetõséggel rendelkezõ modellek belsõ/motion controll egysége "távirányítókhoz"
11.4310.643.000 - remote spool (kupak a jobb láb tetejére)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

A délelötti poplock karos kérdésem elévült, mert voltam bringaboltban, és az elado srác mondta hogy nincs a nagykerben egyik tipus sem. Múlt héten kellett volna neki is egy, és nem tudtak adni. Abban maradtunk hogy majd érdeklõdök.
Nos arra lennék kiváncsi hogy a biker oldalán irt :RockShox opc. PopLoc kapcsoló Cikkszám: 114308848 cikkhez tartozó 2780.- ár valós lehet? Mindenhol jelentõsen drágábban látom.
Másik kérdés: tudtok e valahol itthon készleten ilyen kart (mindegy hogy melyik verzió lehet kompressziós is) Legjobb lenne online vásárlási lehetõséggel. Nem szeretnék felesleges köröket futni hogy megrendelem aztán pár hét mulva derül ki hogy mégsincs.:chin:
Köszi

az a 2780 forintos szerintem a villára való nme a kormányra.