177.900.- br.kisker
Elég durva, így (már) nem versenyképes a sid team-mel árban (sajnos), egyébként mindkettõ nagyon jó teló
177.900.- br.kisker
Sziasztok!
Vettem egy jó állapotban levõ 2006-os SID Team-et és jelenleg a Merida által gyárilag szerelt M485-ös Shimano fékekkel használom, elõl 180-as tárcsával. Valahogy nem igazán érzik együtt jól magukat. Nyekereg, recseg, nem is fog rendesen (esküszöm az alap Suntour XCM telómmal jobban fogott) és abban se vagyok biztos hogy a villának nem tesz rosszat ez a fék.
Ha maradnék a tárcsaféknél mit ajánlanátok ehhez a villához?
Tén
A fox vs sid árral kapcsolatban, meg jó lenne már látni végre a remote lockoutos fox f100 árát...
SID-del kapcsolatban inkább a kidolgozás az, ami nem olyan jó. elég gagyi hatású. kb mintha sanyitúr csúcsmodellje lenne.
Balázs a bejgliszezonban volt egy tízessel kevesebb, úgyhogy szerintem most sincs 80 kiló felett.Bikertigger nemtom, de a fõnököd sem mondott rosszakat az új SID-rõl, és Bükk óta nyüvi ... pedig 82-83kg. ( és nem mondta, hogy kolbász:no: )
És csak halkan mondom kisbetüvel: itthon, 97e, sid team '09, és boltból!!
Akkor veled se szeretnék éjjel, egy sötét sikátorban találkozni.
az lehet szoktm sarkosan fogalmazni
azt a vélemenyémet attól független tartom hogy ennyi pénzért fox (mintahogy reba wc helyett is)
ha reba árban lenne egy szót nem szólnék
az lehet szoktm sarkosan fogalmazniTudom ... csak jóval korábban mondtad, hogy kolbi
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki
nem azt mondtam kolbász
egyébként kb pont õt idéztem "érezhetõen de nem zavaróan rugalmas"
nem azt mondtam kolbászBikertigger nemtom, de a fõnököd sem mondott rosszakat az új SID-rõl, és Bükk óta nyüvi ... pedig 82-83kg. ( és nem mondta, hogy kolbász:no: )
Nekem speciel bejött ... elötte Reba WC volt bent, szerintem merevségre ua. ráadásúl a SID TEAM mérésem alapján is ~ 85g-al könnyebb+adaper+2 csavar=110-120g (mondjuk ez nálam a jobb súlyelosztás miatt jött jól).
- Menetstabilitásra kb, mint egy Reba, ugyan karcsúbbnak tûnik.
- Beállításnál érdemes figyeni, mert a "-" kamra kissebb így nagyobb értékre kell fújni, mint a Reba-t
- Talán még annyit tudnék elmondani róla, hogy fékezésnél nem olyan feltûnõen hajlik vissza mint a karbon nyakas Reba WC.
De tulajdon képpen szerintem REBA=SID '09
Nem akarom magasztalni, de az RS jó irányba fejlesztett. (néha nekem is vékonkának tûnik, de mikor használom akkor mindig meggyõz)
Ja és 70kg, 160mm elöl-hátul, nekem elég.
"160-as tárcsa és 60 kiló fölött már érezhetõen de nem zavaróan rugalmas".....csak most is azt mondom amennyibe kerül annyiért inkább egy 70 grammal nehezebb fox, az legalább betonmerev és szebben is mozog (persze ha occsóért van és nem vagy 80 fölött akkor más téma)
ok,+kérdezem.Azt nem tudom:) De egy kérdést megér.
Fogyózzál!
köszi.õ is 90kiló?Kérdezd Rabbit-ot! Õ már jó ideje használa az új SID-et és nekem nem mondott rosszakat róla. És azért elég jól is nyomja.
Kérdezd Rabbit-ot! Õ már jó ideje használa az új SID-et és nekem nem mondott rosszakat róla. És azért elég jól is nyomja.nem itthoni áron volt és 80felett vagyok
akkor kerítenem kéne rá valami fox cserét...
"160-as tárcsa és 60 kiló fölött már érezhetõen de nem zavaróan rugalmas".....csak most is azt mondom amennyibe kerül annyiért inkább egy 70 grammal nehezebb fox, az legalább betonmerev és szebben is mozog (persze ha occsóért van és nem vagy 80 fölött akkor más téma)