Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Kösszi az infót Victrix elgondolkodok rajta a tora 318 on gondolkodtam még nem tudom :pisze:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
1., A Dart nem ugri-bugri teló - nem arra találták ki (könnyû CC/túra teleszkóp)
2., PopLoc - kormányra szerelhetõ szabályzó kar, mellyel zárni (lockolni) lehet a telót, ilyenkor nem mozog - ezt se ugri-bugrira találták ki
3., a Dart beszerelhetõ az említett vázba, de nem arra találták ki, mint a vázat

Ugri-bugrira RS-tõl az Argyle, Manitou-tól a Gold Label, Marzocchi-tól a Dirt Jump széria. Ebbõl érdemes válogatni.
Vannak az egyéb gyártók (Suntour, RST, stb...) Nekik is vannak erre a célra készült villáik. Ezek az olcsóbb kategóriába tartoznak. Kezdésnek innen is lehet válogatni.

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Helló

A véleményeteket kérdezném hogy a Dart 3 elég-e 3-10 méter ugráshoz
Meg éri-e megvenni a Poploc-ot???
Nem rég óta bringázok azt kérdezném mit jelent hogy Poploc. Ja és hogy jó e a Dart 3 a Gepida Karaton Pro-ba???Ennyi lenne a kérdésem .Ja és szerintetek honnét vegyek telót??? Helló

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
http://www.pinkbike....-2010-2008.html nagyon tetszik, szép:)

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
sala, hol láttad ezeket az árakat?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hello

Tom, h még csak 2008 október van, de gondoltam írok, hátha tud vki vmit....

Nah cserélni szeretném/fogom a boxxeremet és az új alany egy 2010-es Boxxer Team volna (állítólag 09 elejétõl lesz...)

tud vki esetleg pontosabb idõpontot, netán várható árat??

köszi;)

hali
race sima mcd rugózással ~130-150ezer
team mcd dh rugózással ~280-320ezer
wc ~380-410ezer

külföldi beszerzés játszik csak, hazai forgalmazónak én mutattam meg ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Hello

Tom, h még csak 2008 október van, de gondoltam írok, hátha tud vki vmit....

Nah cserélni szeretném/fogom a boxxeremet és az új alany egy 2010-es Boxxer Team volna (állítólag 09 elejétõl lesz...)

tud vki esetleg pontosabb idõpontot, netán várható árat??

köszi;)
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
A kedvenc bolthoz ballagás már meg volt azért is kérdeztem, hogy van-e gyorsabb módja, vagy marad az. Azért köszi mindent.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
vagy a szenvedés helyett elballagás kedvenc bolt, megkérdezi nektek hogy bikernél van e raktáron, ha nincs akkor megrendel mire jön a szezon itt lesz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amennyiben a hazai forgalmazó nem tart/hoz, akkor maradnak a külföldi online boltok.

tomi005

tomi005

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Hasonló gondom van nekem is. Kemény az alap rugó, de nem tudok puhát venni, mert nem találok sehol :(

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Van itt aki esetleg hasonló problémával küzd h kemény a test tömegéhez a rúgó a villájába? Mert nekem az alap van, és elcserélném egy puhára. Valaki vevõ rá. a villába van kb 5-7 km. :)
Tora 302es rúgóról van szó :)
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
azert szurcsog, mert olaj van benne baszki :)
amugy az MCD-s villaknal a floodgate allitonal hajlamos folydogalni az olaj, ha kimozdul az alatta levo O-gyuru, mondjuk ezen 10 ft raforditasaval lehet segiteni. Illetve nekem folyamatosan kimozdult, de tettem kettot egymas fole, igy mar nincs hova kinyomodjon.

----

FÁJVÓ

----

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
És nekem miért szörcsög a Recon SL jobb felsõ része? A locknál. Egy kis olaj is van kifolyva, meg szüccsög menet közben is.
Mi van vele?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Rendben, köszi szépen.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Az nagy baj, hogy tegnap amikor leengedtem a levegõt(RS Tora) jött ki olaj is a szelepen keresztül?De csak egy kicsi.Elõtte igénybe volt véve elég rendesen.
Köszi a válaszokat.:)

nem az természetes, bár volt már szó róla amúgy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Az alap Tora 302-ben milyen rúgó van ? Fekete? mert úgy tudtam h 75kg-re kalibrált van....

Piros, 63-72kg.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Az nagy baj, hogy tegnap amikor leengedtem a levegõt(RS Tora) jött ki olaj is a szelepen keresztül?De csak egy kicsi.Elõtte igénybe volt véve elég rendesen.
Köszi a válaszokat.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Az alap Tora 302-ben milyen rúgó van ? Fekete? mert úgy tudtam h 75kg-re kalibrált van....
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Az a baj, hogy ha nagykerben sincs akkor lehet akármekkora a bolt, nem lesz elõbb:(
Szóval körbe kéne telefonálni, pesti boltok között is, sztem egykettõnél megoldható h elküldjék. Ride Bike(mondjuk ha nekik van ebikenak is van), probike, speed-way, hát mi van még igy hirtelen passz.