és látom hogy ide próbálták most pozicionálni a Tora SL SoloAirt... Köcsögök, levegõs torákat nem azért sírtuk vissza hogy a reconok árát tolja feljebb

Keress 327est, azokat nagyobb eséllyel találod olcsóbban vszínû.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Bikertigger said
nem
revelation 16xx (1630 ha jók emlékeim)
aftermarket legkönnyebb recon 1830 fölött
az akárhogy számolom 200 gramm
ami van akinek számít.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
MC Pite said
Azért azt nem hiszem hogy túl sok embert tudsz mutatni aki solo airestõl érdemben eltérõ karakterisztikára állítja cc-re a Rebáját. Van ilyen, de elég kevés. És 'jöhet' persze hogy de mennyien vannak, ill szkpetikusan hogy én azt honnan copom megint.
xian said
Mint mondtam a váz jelenleg merev, de eccer szeretnék egy jó kis AM vázat. Ezért gondoltam arra, hogy Revelation 100-on, ha lesz új váz kihúzom 130-ra.
Egyébiránt (remélem ez nem reklám) a Kerékpár Outlet hírlevele szerint akciós lett a Recon Race Solo Air 2009 (54.900 HUF)
Kisherceg said
én tavaly mértem és konkrétan 200g-al volt könyebb a talasomnál (ami 1841)1735gr (revelation 426 dual-air, 115mm, 20cm nyak, dió nélkül, egy perce vettem le a mérlegrõl)
ez nem releváns, de érdekes lehet:
195xgr (2009 recon 351, u-turn, 85-130mm, 20,5cm nyak, dióval, ez gyak ua. mint a rugós revelation, megegyezõ alsó-felsõ rész, alu (!!) nyak) ja, és baromi finoman mozog.
Bikertigger said
nem
revelation 16xx (1630 ha jók emlékeim)
aftermarket legkönnyebb recon 1830 fölött
az akárhogy számolom 200 gramm
ami van akinek számít.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Aki meg legkönyebb Rebát vesz és a súly a fontos, annyiért kezdõdnek már a SIDek;
Azért azt nem hiszem hogy túl sok embert tudsz mutatni aki solo airestõl érdemben eltérõ karakterisztikára állítja cc-re a Rebáját. Van ilyen, de elég kevés
RAUH-Welt
B E G R I F F
MC Pite said
a Revel jó 100-200 grammal biztos könnyebb a Reconnál.Vártam hogy ezt megjegyezzék, tamaskának is hogy elméssen megjegyezze a szokásost
.
tamaska, milyen 2 telóról volt most szó? És a Recon és Revelation nem kb egy súlyban van?
Nagyon jó, Reba könyebb a Reconnál. Aki meg legkönyebb Rebát vesz és a súly a fontos, annyiért kezdõdnek már a SIDek; de ezeknek a feléért van Recon kicsivel 1,8kg alatt.
MC Pite said
? És a Recon és Revelation nem kb egy súlyban van?
.
RAUH-Welt
B E G R I F F