Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hazai forgalmazohóz tuti nem jött nemhogy javitott de semmilyen más cucc sem.

...amin nem is lepõdünk meg:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

na én meg most azt hallottam, hogy megérkezett már a kijavított széria és már nincsenek forgalomban a hibás darabok. :confused:

(ez most értelemszerûen nem a garis javításra reakció)

urban legend

hazai forgalmazohóz tuti nem jött nemhogy javitott de semmilyen más cucc sem.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
na én meg most azt hallottam, hogy megérkezett már a kijavított széria és már nincsenek forgalomban a hibás darabok. :confused:

(ez most értelemszerûen nem a garis javításra reakció)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Nem vagyok túlinformált ezen a téren, hogy kijavították-e a hibát, vagy még nem vagy akármi, épp azon dolgozok, hogy képben legyek

nincs információjuk a hibáról, alkatrészutánpótlás 3-6 hónap.
neszebumm

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ismerõsöm régi tekerõs SIS váltóbol csinált Poplock kart :) Amin van ien picike kioldó kar is :) Egy pöppet érdekesen néz ki 3 váltóval, de végülis a célnak megfelel :)
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
vannak jó kis fémragasztók, pl loctite egyes modelljei. amúgy nem tudom miért kell izomból megtépni a kormányon levõ dolgokat. azokat csak annyira kell meghúzni, hogy normál használat mellett ne forogjanak el, így esésnél nem törnek. nekem egy túlhúzott stucnival sikerült már villát csavarni, és oldalra kihajtani egy eséssel.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Homola: ragasztani nem hiszem

Pedig nem lehetetlen.

Hol törött el? Az alumínium?

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az érdekelte h lehet-e kapni:P lehet csak nem sietnek :)

Homola: ragasztani nem hiszem

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Ma sikerült kormány szerelés közben szerencsétlen módon eltörnöm a Rock Shox Pop lock karom bilincsét. Meg lehet ezt valahogy ragasztani, esetleg van valakinek ötlete hogy mivel lehet pótolni a bilicset vagy vehetek egy újat 12000-ért?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

http://biker.hu/weba...-air-rugosvilla

itt

Státusz: "csak megrendelésre":p

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Máté, Budapest is elég nagy meg nem is pesti vagyok. Csak azért dobtam vissza úgy hogy de mert elég pontatlanul fogalmaztál. .

forum etikett

28.) Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://biker.hu/weba...-air-rugosvilla

itt

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Egy '09 Tora Solo Air Racet akarnék venni v-fékes verzióban de sehol
se találok. Van valakinek ötlete, hogy lehetne kapni?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha végigtekered a 4 és fél fordulatot akkor lehet. bár a rugósoknál nem célszerû tudtommal, na meg nem is kényelmes. a levegõsöknél asszem lehet.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

...Érdekes hogy 100on máshogy mozog a róka mint 140en (nekem legalábbis az volt), puhább, érzékenyebb.
...
A jobb fékbowden vezetõ és a 3 állású kar tetszik benne inkább; igaz, menetbe emelgetni kell párszor az elejét hogy feljöjjön vissza 140re. ...

100-on valóban érzékenyebb valamivel, a 2008-as modellnél is megfigyelhetõ ez. Különben érdemes friss olajcsere/szervíz után is összehasonlítani a két villát, természetesen elõtte pontosan beállítva ugyanazt a SAG-et stb. :)
A Fox nekem szervíz után különösen finoman mozgott, és ami érdekes, hogy 140-es állásban is olyan finoman, mint 100-as állásban.

A menet közbeni állítgatásról csak annyit, hogy emlékeim szerint a Fox a rugóút állítását menet közben nem feltétlenül ajánlja.
Közben utána is néztem: "For safety reasons, it is recommended that travel adjustment be done while off the bike. If necessary, travel can be adjusted on-the-fly (be careful when using this "extreme" travel adjusting method), which can be handy right before a grueling climb or steep descent."

Revát lehet menet közben szabadon állítgatni? (A rugóutat)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
máté: holnaptól pesten leszek, tudok neked fújni ha még kell. amúgy amíg nekem se volt telópumpám, én is boltban fújattam köszönömért.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Máté, Budapest is elég nagy meg nem is pesti vagyok. Csak azért dobtam vissza úgy hogy de mert elég pontatlanul fogalmaztál. Ha lejösz nyergesre x idõben felfújom neked :).
De mire valakivel lezsírozod addig 5× felfújják bármelyik boltban.

imi, az fasza merev lehet, a sima is elég jól bírja (igaz, 9mm tömör tengely van benne) :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Máté85: amit tamaska mondott, az nem poén volt, hanem õszinte tanács. Bármelyik kerékpárboltban szívesen fognak neked ebben segíteni.

RS tulajok: nincs véletlenül valakinek új (2009-es), átütõtengelyes, air u-turn, Revelation telója? A vele kapcsolatos tapasztalat érdekelne.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Azt elfelejtettem odairni hogy pesten kéne igy is megoldható? Ha igen akkor majd privibe küld már el a telo számodat és akkor leegyeztetjük
köszi

CUBE... your life!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hali
Valaki akinek van telópumpája nem érne rá egyik nap fújni egy kis levegõt a villámba?
Köszi elõre is!

De.
:mybad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám