Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Kukec

Kukec

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
köszi szépen (:
érdekelne még hogy o gyûrûkbõl vegyem meg a gyári szettet, vagy vegyem megy egyenként 1 tömítésekkel foglalkozó boltban méret szerint(melyik a jobb minõség?)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Kukec said

Sziasztok!
van egy 2006 os Reba Race-em amelyet idén júliusban vettem használtan
az elõzõ tulajdonos 2-3000 km-t használta és elvileg idén februárban cserélt benne olajat perselyeket és szimmeringeket
olajat mindenképpen fogok benne cserélni, de érdekelne hogy milyen idõközönként kell(ene) benne olajat,szimmeringet és perselyt cserélni (jók e a gyári adatok)?
és hogy a gyárilag javasolt olaj menyniségek illetve keménységek is megfelelõek e
(lábak:15ml 15W; motion control:110ml 5W; légkamrák:3 - 5ml 15W)
az is kérdéses számonra hogy a motion control rendszerbe elég-e a Motorex minõségû olaj vagy vegyek bele valami jobbat?
elõre is köszönöm a válaszokat

Ugyanilyen Reba-m van, csak a Team verzió. Mindent a gyári ajánlás szerint csináltam, Motorex olajjal és tökéletes lett. Perselyt szerintem akkor kell csak cserélni ha kotyog.
Failure is always an option.

Kukec

Kukec

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!
van egy 2006 os Reba Race-em amelyet idén júliusban vettem használtan
az elõzõ tulajdonos 2-3000 km-t használta és elvileg idén februárban cserélt benne olajat perselyeket és szimmeringeket
olajat mindenképpen fogok benne cserélni, de érdekelne hogy milyen idõközönként kell(ene) benne olajat,szimmeringet és perselyt cserélni (jók e a gyári adatok)?
és hogy a gyárilag javasolt olaj menyniségek illetve keménységek is megfelelõek e
(lábak:15ml 15W; motion control:110ml 5W; légkamrák:3 - 5ml 15W)
az is kérdéses számonra hogy a motion control rendszerbe elég-e a Motorex minõségû olaj vagy vegyek bele valami jobbat?
elõre is köszönöm a válaszokat

axon rld

axon rld

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nekem van egy reba sl-m,és olyan prblémam van (persze nem tudom hogy ez probléma -e)hogy ha felfúlyom a pozitív kamrát akkor fúlyódik a negativ is most cseréltem benne ó-gyürüket,és igy ha a súlyomhoz fújom 85kg akkor mindig nagyon be ûl mert a pozitívból úgy veszem észre hogy szökik a levegõ.ja és még annyit hogy az a két kis görbe alátét ami a ngativ kamrába volt az fontos bele?mert kifelejtettem.elõre is köszi a választ

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Pike-ok (426,454 stb) között mi a különbség?

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Kobike said

Ez tetszik? Van nála ezüst is. Olcsón szállít Magyarországra :)

Igen, ezt én is megtaláltam, de nekem új Rebához való matrica kéne.
Konkrétan ilyen:

Google képkeresési találat: http://www.bullbikes.com/images/rock_shox_REBA.jpg

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

homola_m said

Van -e valakinek ötlete hol lehet szeretni új Reba SL villához matrica szettet ezüst vagy piros színben?
Esetleg ha van valakinek ilyen és nincs rá szüksége szívesen fogadnám...
Elõre is köszönöm!

Ez tetszik? Van nála ezüst is. Olcsón szállít Magyarországra :)

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Van -e valakinek ötlete hol lehet szeretni új Reba SL villához matrica szettet ezüst vagy piros színben?
Esetleg ha van valakinek ilyen és nincs rá szüksége szívesen fogadnám...
Elõre is köszönöm!

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Üdv. mindenkinek! R.S. poplock karom kék színû "adjust" gombja egyszerûen megadta magát 1-2 használat után. Felfelé kiugrik a helyérõl mikor tekerem. Szétszedtem, és látom, hogy a gomb végén volt valami "seeger gyûrû szerûség" de nincs meg a kar házában. Tudja valaki pontosan mi való az adjust gomb tengelyére, hogy ne ugorjon ki a házból? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
De legalább mozog :D
Igaz nem úgy mint ahogy 1 DJ-nek kellene, de nem is arra használod...
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Én csak a Motorexet használtam eddig. Meg ez volt a boltban, úgyhogy nem válogattam... jó bele, nekem meg ennyi elég.:) Lényeg, hogy teló olaj legyen... Motorex tuti megfelelõ.

Bár ha sala megtudná mit csináltam a DJ-vel...hajjaj.:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ne ezen spórolj ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

Zoomstag said

Néhány boltban adják kimérve is.
Én a Reconbe mindenhova 10-est raktam. Hibátlan volt.:)

Elf Moto Fork Oil mehet Reba-ba (ez lenne helybenben is) vagy inkább Motorex?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Néhány boltban adják kimérve is.
Én a Reconbe mindenhova 10-est raktam. Hibátlan volt.:)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

mayor said

doksi letölve és átolvasva, egyenlõre minden világosnak tûník.
pontosan milyen zégerfogó(k)ra (Maggi írta hogy 2 fajta kell) van szükségem? telóolajból milyent?

köszi!

Zégerfogóbol kell egy külsõ meg egy belsõ, kicsi legyen a csõre, mert 2mm-es lukba kell belemennie.
Olajbol én még csak Motorexet használtam lehet hogy van jobb, de nekem semmi bajom vele. Hátránya hogy 1 literes kiszerelésben van, mivel kell 5w-s meg 15w-s így az kapásbol 6-7e Ft.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

Aske said

Régieknek (2009 elõtt) 115 volt a max útja, asszem 15 [mm]-es távtartók vannak benne (max 2 db gyári). 2009 és azután 120 és 20 [mm]-es távtartók. (ilyen a tied)
És akkorára állítod a kettõ (80-120) között amekkorára akarod a megfelelõ méretû általad barkácsolt távtartóval. A gyáriakkal 15 ill. 20 [mm]-es lépésekben.
Sram oldaláról letöltöd a szerviz kézikönyvet, átböngészed az idevágó részt. Beszerzel zégergyûrûfogót meg olajat, a többi ami kell az alap cucc. Ja utólag beszerezni távtartót nemtudom honnan lehet, de simán le lehet gyártatni, egy mûanyag pogácsa megfelelõ furattal az egész.

Ha ezekután még mindig kevés az info, akkor meg szerviz.

doksi letölve és átolvasva, egyenlõre minden világosnak tûník.
pontosan milyen zégerfogó(k)ra (Maggi írta hogy 2 fajta kell) van szükségem? telóolajból milyent?

köszi!

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

sala said

15 mm es van nekem vagy 3 db.

ment egy privát ü. :)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

sala said

és sala jobb...:)

...ez itt a nyali helye.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
távtartót én megpróbálnám jobb bringaboltban megkérdezni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való