Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2010. október 10. - 20:46
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. október 10. - 20:38
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 10. - 20:20
Írta 2010. október 10. - 19:51
Írta 2010. október 10. - 19:46
Írta 2010. október 10. - 19:19
Ez a marketing szöveg magyarul mit jelent?Én annó oroszt tanultam:).Na jó meg angolt is,de már régen volt:).
Nem sokat...
Kb. annyi hogy hatékonyan tudsz vele tekerni, de mégis mindent kisimít, mindezek mellet szuper egyszerû és könnyû...
Olvasgass a neten találsz magyarul is sokmindent, pl. ezt.
Írta 2010. október 10. - 18:28
Írta 2010. október 10. - 14:25
Revelation.
Információm szerint megoldható,igazándiból arra lennék kiváncsi,hogy lehet-e ezt otthon mondjuk nekem csinálni (tök hülye vagyok a bringákhoz,de motorban,autóban profi vagyok) vagy el kell vinnem valahova,valamint az,hogy ez a beavatkozás mennyiben változtat a karakteriszkián (nekem azért kellene 100 mert a zergém erre van kitalálva és nem tudom hogyha egy 130 as cuccból 100-ast csinálok akkor az megfelel-e az értékeknek,persz ha U-thurm-os lenne akkor is 130-ból 100-ast lehetne csinálni ) és végezetül az ára érdekelne nagyságrendileg (pár ezres vagy pár tízezres tétel)?
Néztem a neten,hogy egyáltalán van-e ilyen távtartó,de nem találtam sehol.
Üdv
Attila
otthon simán elvégezhetõ:
YouTube - RockShox Lower Leg Removal
YouTube - RockShox Dual Air Service
YouTube - 04 - ROCK SHOX Lower Leg Install-SRAM.mov
leírva is megtalálsz minden a service guide-ban:
http://www.sram.com/... Manual web.pdf
távtartót pedig esztergáltass valamilyen kemény mûanyagból. egy 30mm magas hengerre lesz szükséged, 10mm belsõ, 20mm külsõ átmérõvel, oldalában egy 9mm széles hasítékkal (hogy fel tudjad pattintani a rúdra)
Írta 2010. október 10. - 12:01
Írta 2010. október 10. - 08:39
Információm szerint megoldható,igazándiból arra lennék kiváncsi,hogy lehet-e ezt otthon mondjuk nekem csinálni (tök hülye vagyok a bringákhoz,de motorban,autóban profi vagyok) vagy el kell vinnem valahova,valamint az,hogy ez a beavatkozás mennyiben változtat a karakteriszkián (nekem azért kellene 100 mert a zergém erre van kitalálva és nem tudom hogyha egy 130 as cuccból 100-ast csinálok akkor az megfelel-e az értékeknek,persz ha U-thurm-os lenne akkor is 130-ból 100-ast lehetne csinálni ) és végezetül az ára érdekelne nagyságrendileg (pár ezres vagy pár tízezres tétel)?
Néztem a neten,hogy egyáltalán van-e ilyen távtartó,de nem találtam sehol.
Üdv
Attila
Írta 2010. október 09. - 22:40
Írta 2010. október 09. - 22:20
Szeretném megkérdezni,hogy egy fixen 130-as teleszkópot távtartókkal le lehet-e tenni 100-ra (a vázam 100-hoz van tervezve),ha igen akkor hogyan,ez mennyire befolyásolja a karakterisztikát,meg lehet-e ezt otthon csinálni,hol lehet ilyet venni és kb.mennyibe kerül?
Elõre is köszönöm a segítséget
Attila
Írta 2010. október 08. - 22:13
Érdeklõdnék hogy a reba recon és revelation modellek alkatrészei mennyire kompatibilisek egymással szóval egy reconba bele lehet e tenni egy revelation belsejét vagy mennyiben különbözik egymástól a két teló lábának és a becsúszóinak a felépítése?(annyit tudok én is hogy az egyikben van negatív légkamra a másikban meg nincs ezért nemtudom mennyire passzolnak) Bocs ha hülye kérdés volt. Ha valaki válaszol annak elõre is köszönöm!
Írta 2010. október 08. - 22:03
Az inkább a Gate, nem?
Jaja, a "Gate"-el állítod, de ezt a lockoutos, gates egységet hívják motion controlnak.
Ez a marketing szöveg hozzá:
With Motion Control, forks chew up climbs with incredible efficiency while the patented lockout blowoff valve and threshold control immediately absorb any bumps along the way. An elegant design in a simple and lightweight package. Motion Control is compatible with PushLoc and PopLoc remotes.g
Írta 2010. október 08. - 22:01
Az inkább a Gate, nem?
ja de az meg kb kézzelfogva jár az mcd-vel
felhasználó meg kb ennyi különbséget érez a rs momentán használt kb 4 csillapitási rendszer közt....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 08. - 21:55
Talán a lényege annyi, hogy tudod állítani mekkora erõhatásra mozduljon meg a zárt lockout mellett.
Az inkább a Gate, nem?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. október 08. - 21:45
Köszi.És a Motion Control mit jelent?
Talán a lényege annyi, hogy tudod állítani mekkora erõhatásra mozduljon meg a zárt lockout mellett.
Írta 2010. október 08. - 21:05
Köszi.És a Motion Control mit jelent?
A csillapítás típusa.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. október 08. - 18:39
Köszi.És a Motion Control mit jelent?SuperLight.
Régen a csúcs változatokat hívták így, most meg gyakorlatilag az alapot, fölötte van a Race meg a Team. A mûködésére (rugós vagy levegõs, milyen a csillapítása, van-e lock, változtatható-e az útja stb...) semmi infót nem ad, legaláábis én nem jöttem rá összefüggésre. Talán annyi hogy a SL-ek alu nyakasak, legalábbis amit én láttam mind az volt.
Írta 2010. október 08. - 16:38
Meg tudnátok mondani Rock Shox-éknál mit takar az SL?
SuperLight.
Régen a csúcs változatokat hívták így, most meg gyakorlatilag az alapot, fölötte van a Race meg a Team. A mûködésére (rugós vagy levegõs, milyen a csillapítása, van-e lock, változtatható-e az útja stb...) semmi infót nem ad, legaláábis én nem jöttem rá összefüggésre. Talán annyi hogy a SL-ek alu nyakasak, legalábbis amit én láttam mind az volt.