Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Valaki közületek szervizeltetett már rs villát a Probike-ban?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hogy 20% legyen a beülés

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

dudo

dudo

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
2008-as Rock Shox Recon SL -nél milyen nyomásra pumpáljam a telót ha 82kg vagyok?

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Köszi.

axon rld

axon rld

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
szevasztok lenne nekem egy reba sl-m és azt szertném kérdezni vele kapcsolatba hogy az normális-e hogy ha pumpálom a +kamrát akkor megy levegõ a negativba is,és sejna észre vettem miútán szimeringeket és o-gyûrûket cseréltem hogy a becsúszó belsejébe van vagy 2-3 elég mély karc e miatt engedheti a levegõt?várom a válaszotokat mert már nem tudom hogy mit csináljak most vettem használtan és azóta csak kínlódók vele

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Ez a marketing szöveg magyarul mit jelent?Én annó oroszt tanultam:).Na jó meg angolt is,de már régen volt:).

Nem sokat...
Kb. annyi hogy hatékonyan tudsz vele tekerni, de mégis mindent kisimít, mindezek mellet szuper egyszerû és könnyû...
Olvasgass a neten találsz magyarul is sokmindent, pl. ezt.
Failure is always an option.

Enydris

Enydris

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Köszönöm szépen a segítséget!!! :)
Üdv
Attila

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts

Revelation.
Információm szerint megoldható,igazándiból arra lennék kiváncsi,hogy lehet-e ezt otthon mondjuk nekem csinálni (tök hülye vagyok a bringákhoz,de motorban,autóban profi vagyok) vagy el kell vinnem valahova,valamint az,hogy ez a beavatkozás mennyiben változtat a karakteriszkián (nekem azért kellene 100 mert a zergém erre van kitalálva és nem tudom hogyha egy 130 as cuccból 100-ast csinálok akkor az megfelel-e az értékeknek,persz ha U-thurm-os lenne akkor is 130-ból 100-ast lehetne csinálni ) és végezetül az ára érdekelne nagyságrendileg (pár ezres vagy pár tízezres tétel)?
Néztem a neten,hogy egyáltalán van-e ilyen távtartó,de nem találtam sehol.
Üdv
Attila

otthon simán elvégezhetõ:
YouTube - RockShox Lower Leg Removal
YouTube - RockShox Dual Air Service
YouTube - 04 - ROCK SHOX Lower Leg Install-SRAM.mov

leírva is megtalálsz minden a service guide-ban:
http://www.sram.com/... Manual web.pdf

távtartót pedig esztergáltass valamilyen kemény mûanyagból. egy 30mm magas hengerre lesz szükséged, 10mm belsõ, 20mm külsõ átmérõvel, oldalában egy 9mm széles hasítékkal (hogy fel tudjad pattintani a rúdra)

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Ez a marketing szöveg magyarul mit jelent?Én annó oroszt tanultam:).Na jó meg angolt is,de már régen volt:).

Enydris

Enydris

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Revelation.
Információm szerint megoldható,igazándiból arra lennék kiváncsi,hogy lehet-e ezt otthon mondjuk nekem csinálni (tök hülye vagyok a bringákhoz,de motorban,autóban profi vagyok) vagy el kell vinnem valahova,valamint az,hogy ez a beavatkozás mennyiben változtat a karakteriszkián (nekem azért kellene 100 mert a zergém erre van kitalálva és nem tudom hogyha egy 130 as cuccból 100-ast csinálok akkor az megfelel-e az értékeknek,persz ha U-thurm-os lenne akkor is 130-ból 100-ast lehetne csinálni ) és végezetül az ára érdekelne nagyságrendileg (pár ezres vagy pár tízezres tétel)?
Néztem a neten,hogy egyáltalán van-e ilyen távtartó,de nem találtam sehol.
Üdv
Attila

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
milyen villa? (tora, recon, reba, revelation) ezeknél mûködik hivatalonsan a távtartózás

Enydris

Enydris

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hahó Mindenkinek,
Szeretném megkérdezni,hogy egy fixen 130-as teleszkópot távtartókkal le lehet-e tenni 100-ra (a vázam 100-hoz van tervezve),ha igen akkor hogyan,ez mennyire befolyásolja a karakterisztikát,meg lehet-e ezt otthon csinálni,hol lehet ilyet venni és kb.mennyibe kerül?
Elõre is köszönöm a segítséget
Attila

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Hello mindenki!
Érdeklõdnék hogy a reba recon és revelation modellek alkatrészei mennyire kompatibilisek egymással szóval egy reconba bele lehet e tenni egy revelation belsejét vagy mennyiben különbözik egymástól a két teló lábának és a becsúszóinak a felépítése?(annyit tudok én is hogy az egyikben van negatív légkamra a másikban meg nincs ezért nemtudom mennyire passzolnak) Bocs ha hülye kérdés volt. Ha valaki válaszol annak elõre is köszönöm!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Az inkább a Gate, nem?

Jaja, a "Gate"-el állítod, de ezt a lockoutos, gates egységet hívják motion controlnak.
Ez a marketing szöveg hozzá:
With Motion Control, forks chew up climbs with incredible efficiency while the patented lockout blowoff valve and threshold control immediately absorb any bumps along the way. An elegant design in a simple and lightweight package. Motion Control is compatible with PushLoc and PopLoc remotes.g

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Az inkább a Gate, nem?

ja de az meg kb kézzelfogva jár az mcd-vel :)

felhasználó meg kb ennyi különbséget érez a rs momentán használt kb 4 csillapitási rendszer közt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Talán a lényege annyi, hogy tudod állítani mekkora erõhatásra mozduljon meg a zárt lockout mellett.

Az inkább a Gate, nem?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Köszi.És a Motion Control mit jelent?

Talán a lényege annyi, hogy tudod állítani mekkora erõhatásra mozduljon meg a zárt lockout mellett.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

A csillapítás típusa.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts

SuperLight.
Régen a csúcs változatokat hívták így, most meg gyakorlatilag az alapot, fölötte van a Race meg a Team. A mûködésére (rugós vagy levegõs, milyen a csillapítása, van-e lock, változtatható-e az útja stb...) semmi infót nem ad, legaláábis én nem jöttem rá összefüggésre. Talán annyi hogy a SL-ek alu nyakasak, legalábbis amit én láttam mind az volt.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Meg tudnátok mondani Rock Shox-éknál mit takar az SL?

SuperLight.
Régen a csúcs változatokat hívták így, most meg gyakorlatilag az alapot, fölötte van a Race meg a Team. A mûködésére (rugós vagy levegõs, milyen a csillapítása, van-e lock, változtatható-e az útja stb...) semmi infót nem ad, legaláábis én nem jöttem rá összefüggésre. Talán annyi hogy a SL-ek alu nyakasak, legalábbis amit én láttam mind az volt.