Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Reba sl 2005.
Sziasztok. A fenti villában cseréltem Ó gyûrûket. Sajnos ha lassan is, de a pozitív kamrából elillan a levegõ. Nem a fenti szelepnél. Mi lehet az oka? Használjam így és esetleg össze kopnak a belsõségek és hajlandóak lesznek légzárni? Milyen hiba lehet még ami légvesztést okoz?
Elõre is köszi, ha van tippetek.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
A 2010-es reba villám becsúszóján ma vettem észre az ezen a KÉPEN levõ karcokat. Valószínû szállításkor keletkeztek. A legcsúnyább érezhetõ picit körömmel, ez kb 3-4mm széles. A sérülések a becsúszó felsõ részén vannak, a 100 mm-es út esetén alulról 70 és 75 mm között.
Mekkora gondot jelent ez? Esetleg orvosolható valamivel?

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi EnduroForkSeals szimeringekkel kapcsolatban:tartósság, mennyire tapad le tõle a teló...
Én egy duke-ba szánom és fogalmam sincs hogy mit rejt a szép kék külsõ mögött.
köszönöm a válaszokat
Neha osszeszavakat a keverem

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Tárcsához Rebát inkább. Ráadásul olcsóbb is.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
A régi, 28mm-es SID nem a merevségérõl híres. Csak nagyon könnyû embernek ajánlanám tárcsával. Nem véletlenül álltak át a 32mm-es becsúszókra a tárcsafékek elterjedése után.
Marci

Imike 1989

Imike 1989

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
nekem régi 01 es sidem van a mai napig versenyzek vele XCO és XCM et is nyomom 28mm becsuszokal isten jó az a vila egy évbe 1 ólajcsere jó szimeringekel kibir 2 évet és semi baja nincs ha ólyan sáros idö van mint idén max 2 olajcsere de töbet nem igényel
kicsit hajlik az tény kerámiás felnivel használom de v fékel tárcsa nem volt rajta és nem is lesz mert lehet hamar bucsutinthetnék nemi:(
igy meg van egy igencsak könyü jó és megbizható vilám:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Régi azaz 28mm SIDet nem használnék tárcsafékkel.Lockout karral igen tudod állítani.
Ha nem értesz hozzá legalább alapszinten akkor felesleges írogatni kérj meg valakit aki ért hozzá hogy kísérjen el vagy menj az eladóval egy bringa üzltbe és kérd a szerelõ segítségét.
Ill ha van éped róla akkor linkeld be ide meg az árat úgy jobban tudunk segíteni, hogy megéri-e

Én se vennék, hisz pont tárcsásítás után kellett megválnom egy SID Team telótól a lötyögés miatt. De vannak olyanok, akik esküsznek rá, hogy nekik nem lötyögött az ugyanilyen teló. Biztos szerencse és karbantartásfüggõ.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Régi azaz 28mm SIDet nem használnék tárcsafékkel.Lockout karral igen tudod állítani.
Ha nem értesz hozzá legalább alapszinten akkor felesleges írogatni kérj meg valakit aki ért hozzá hogy kísérjen el vagy menj az eladóval egy bringa üzltbe és kérd a szerelõ segítségét.
Ill ha van éped róla akkor linkeld be ide meg az árat úgy jobban tudunk segíteni, hogy megéri-e
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Az az RS villa amelyiken a kompressziót,te tudod kézzel a villaláb tetején állítgatni belsõ kialakítás szempontjából nem egyezik meg a PopLock-os villa kialakításával.Utóbbi a kormányról vezérelhetõ.Másmilyen benne a csillapító egység.
Magyarán,a PopLock-os verziót nem tudod összepárosítani a másikkal.
Tisztázd le,hogy melyikrõl van szó.
Ha csak a gomb hiányzik ,akkor 5-6 rugeszra számíts.
-Fektesd le asztalra,fogd le egyszerre a két lábat,nyakát ragadd meg és mozgasd fel,le!Ha kotyogást érzel,alkudj,vagy felejtsd el!
-Becsúszókat nézd meg nem karcosak-e.
-Fordítsd nyakkal lefelé,fogd meg a két lábat,izomból nyomkodd meg lefelé párszor.Nézd meg engedi-e valahol az olajat!
-Ha tudod,lockold be,mozgasd meg mûködik -e a lock(nem lesz beton kemény).
Szimeringek.
Mást szerintem nem nagyon tudsz nézni.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Jorg

Jorg

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
sziasztok!

egy kis segítségre lenne szükségem, rs sid villa vételéhez.
elvileg találtam egy árban számomra megfelelõ darabot, de két dolog lenne, ami kicsit nyugtalanít a kiszemelt telóval kapcsolatban. az egyik, hogy a kompresszió állító gomb hiányzik a jobb szár tetejérõl. viszont van hozzá a lock-out kart, amivel a tulaj elmondása alapján lehet állítani a kompressziót. ez tényleg így van?
a másik pedig, h tárcsával használtál a cuccot, szerintetek ez mennyivel amortizálhatta ez jobban?
ha a kezembe kerül mit kell, hogy feltétlenül megnézek rajta?

elõre is köszönöm segítõ válaszaitokat.
Jorg

uk: RS Pilot V-fék tüskéi jók a Sid-hez?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
18"-osba. Olajcserét nem csináltam.

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
20-as vázba szerelted?Olajcserét megcsináltad?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Az én RockShox Recon SL-em 22cm-es nyakkal 1806g.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Meg tudja mondani valaki, hogy ez mikori évjárat? LINK 2009? Súlya mennyi lehet?

Pl. az eladó. :) A vállában alól ott van a gyártás ideje. Olyan 1850 gramm lehet.

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Meg tudja mondani valaki, hogy ez mikori évjárat? LINK 2009? Súlya mennyi lehet?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

EMBER ! Na szarozz, vedd meg azonnal ! Ennél olcsóbban nem kapsz sehol.

Ha ja ja most látom csak, hogy minden termék mellett ott van, hogy mennyi van raktárkészleten, de itt nincs feltüntetve.
Rákérdek mailen, hogy van-e még.

@ Kobike:
Nem baj, ha 2008-as, de sajna 19.5 cm-nél rövidebb a nyaka. :( Egyébként vinném. Köszi szépen, a segítséget. (Ha van még azért jöhet :) )

Nem nagyon vagyok még otthon a külföldi online boltokból való rendelésekben, de ahogy elnézem az árakat nagyobb tétel esetén simán megéri.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
joarasitott Lyrik valakinek? :)

Rock Shox Lyrik 2-Step 1.5" Air Forks 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
EMBER ! Na szarozz, vedd meg azonnal ! Ennél olcsóbban nem kapsz sehol.
Marci

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Sziasztok!

Rebát szeretnék venni lehetõleg újonnan.
Pár lappal ezelõtt ha jól emlékszem Marci belinkelt 1 oldalt:
Reba SL DualAir 100mm weiss/rot mit Remote-Option
Itt 229 euró a villa cirka 65'000 + posta.
Tud valaki ennél olcsóbban netes boltot, vagy bármely más egyéb forrást, ahonnan újonnan vehetek Rebát?

Ha 2008-as is jó és elég a 183mm-es nyak akkor ez jó vételnek tûnik, ráadásul 80-as, szét sem kell szedni hogy átállítsd:
Rock Shox Reba Team MTB Gabel Model 2008 (neu) bei eBay.de: Fahrradteile (endet 19.01.11 20:17:14 MEZ)
Failure is always an option.

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

A rózsa 300 ft, nem érdemes foglalkozni vele.

Oks. Köszi.
;) breeze :mad: