Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2011. January 16. - 21:05
Sziasztok. A fenti villában cseréltem Ó gyûrûket. Sajnos ha lassan is, de a pozitív kamrából elillan a levegõ. Nem a fenti szelepnél. Mi lehet az oka? Használjam így és esetleg össze kopnak a belsõségek és hajlandóak lesznek légzárni? Milyen hiba lehet még ami légvesztést okoz?
Elõre is köszi, ha van tippetek.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. January 16. - 14:14
Mekkora gondot jelent ez? Esetleg orvosolható valamivel?
Posted 2011. January 16. - 09:02
Én egy duke-ba szánom és fogalmam sincs hogy mit rejt a szép kék külsõ mögött.
köszönöm a válaszokat
Posted 2011. January 15. - 22:35
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. January 15. - 19:47
Posted 2011. January 15. - 19:45
kicsit hajlik az tény kerámiás felnivel használom de v fékel tárcsa nem volt rajta és nem is lesz mert lehet hamar bucsutinthetnék nemi:(
igy meg van egy igencsak könyü jó és megbizható vilám:D
Posted 2011. January 15. - 17:15
Régi azaz 28mm SIDet nem használnék tárcsafékkel.Lockout karral igen tudod állítani.
Ha nem értesz hozzá legalább alapszinten akkor felesleges írogatni kérj meg valakit aki ért hozzá hogy kísérjen el vagy menj az eladóval egy bringa üzltbe és kérd a szerelõ segítségét.
Ill ha van éped róla akkor linkeld be ide meg az árat úgy jobban tudunk segíteni, hogy megéri-e
Én se vennék, hisz pont tárcsásítás után kellett megválnom egy SID Team telótól a lötyögés miatt. De vannak olyanok, akik esküsznek rá, hogy nekik nem lötyögött az ugyanilyen teló. Biztos szerencse és karbantartásfüggõ.
Posted 2011. January 15. - 15:53
Ha nem értesz hozzá legalább alapszinten akkor felesleges írogatni kérj meg valakit aki ért hozzá hogy kísérjen el vagy menj az eladóval egy bringa üzltbe és kérd a szerelõ segítségét.
Ill ha van éped róla akkor linkeld be ide meg az árat úgy jobban tudunk segíteni, hogy megéri-e
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 15. - 15:49
Magyarán,a PopLock-os verziót nem tudod összepárosítani a másikkal.
Tisztázd le,hogy melyikrõl van szó.
Ha csak a gomb hiányzik ,akkor 5-6 rugeszra számíts.
-Fektesd le asztalra,fogd le egyszerre a két lábat,nyakát ragadd meg és mozgasd fel,le!Ha kotyogást érzel,alkudj,vagy felejtsd el!
-Becsúszókat nézd meg nem karcosak-e.
-Fordítsd nyakkal lefelé,fogd meg a két lábat,izomból nyomkodd meg lefelé párszor.Nézd meg engedi-e valahol az olajat!
-Ha tudod,lockold be,mozgasd meg mûködik -e a lock(nem lesz beton kemény).
Szimeringek.
Mást szerintem nem nagyon tudsz nézni.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2011. January 15. - 15:34
egy kis segítségre lenne szükségem, rs sid villa vételéhez.
elvileg találtam egy árban számomra megfelelõ darabot, de két dolog lenne, ami kicsit nyugtalanít a kiszemelt telóval kapcsolatban. az egyik, hogy a kompresszió állító gomb hiányzik a jobb szár tetejérõl. viszont van hozzá a lock-out kart, amivel a tulaj elmondása alapján lehet állítani a kompressziót. ez tényleg így van?
a másik pedig, h tárcsával használtál a cuccot, szerintetek ez mennyivel amortizálhatta ez jobban?
ha a kezembe kerül mit kell, hogy feltétlenül megnézek rajta?
elõre is köszönöm segítõ válaszaitokat.
Jorg
uk: RS Pilot V-fék tüskéi jók a Sid-hez?
Posted 2011. January 13. - 21:35
Posted 2011. January 13. - 14:14
Posted 2011. January 12. - 21:31
Posted 2011. January 12. - 20:38
Posted 2011. January 11. - 19:17
EMBER ! Na szarozz, vedd meg azonnal ! Ennél olcsóbban nem kapsz sehol.
Ha ja ja most látom csak, hogy minden termék mellett ott van, hogy mennyi van raktárkészleten, de itt nincs feltüntetve.
Rákérdek mailen, hogy van-e még.
@ Kobike:
Nem baj, ha 2008-as, de sajna 19.5 cm-nél rövidebb a nyaka. Egyébként vinném. Köszi szépen, a segítséget. (Ha van még azért jöhet )
Nem nagyon vagyok még otthon a külföldi online boltokból való rendelésekben, de ahogy elnézem az árakat nagyobb tétel esetén simán megéri.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2011. January 11. - 18:47
Rock Shox Lyrik 2-Step 1.5" Air Forks 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. January 11. - 16:47
Posted 2011. January 11. - 14:10
Sziasztok!
Rebát szeretnék venni lehetõleg újonnan.
Pár lappal ezelõtt ha jól emlékszem Marci belinkelt 1 oldalt:
Reba SL DualAir 100mm weiss/rot mit Remote-Option
Itt 229 euró a villa cirka 65'000 + posta.
Tud valaki ennél olcsóbban netes boltot, vagy bármely más egyéb forrást, ahonnan újonnan vehetek Rebát?
Ha 2008-as is jó és elég a 183mm-es nyak akkor ez jó vételnek tûnik, ráadásul 80-as, szét sem kell szedni hogy átállítsd:
Rock Shox Reba Team MTB Gabel Model 2008 (neu) bei eBay.de: Fahrradteile (endet 19.01.11 20:17:14 MEZ)